Oceanië

Reset All
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Eclips Reizen
https://www.eclipsreis.com

Heb je altijd al eens een zonsverduistering willen meemaken? Deze unieke ervaring is nu binnen handbereik! In april 2023 kun je mee met onze 17-daagse Eclipsreis West-Australie of de 17-daagse Eclipsreis Papua. De Eclipsreis West-Australie wordt in principe begeleid door de bekende wetenschapsjournalist Govert Schilling. Op deze reis bezoek je het onbekende westen van Australie Tijdens de Eclipsreis Papua bezoek je de beroemde Baliemvallei en ga je op zoek naar de paradijsvogels. Eclipsreis.com organiseert al bijna 10 jaar betaalbare reizen naar totale zonsverduisteringen. Je reist met andere eclipsliefhebbers en ervaren begeleiders met een achtergrond in sterrenkunde. Het hoogtepunt van de reis is de eclips, die we op een optimale eigen locatie waarnemen. Als je apparatuur meeneemt, dan is er ruim de tijd om die op te stellen. Tijdens de reis van ruim 2 weken bezoek je verder de highlights van het land, mooie natuurgebieden, steden, observatoria en andere interessante objecten. Voordat je op reis gaat krijg je tijdens enkele bijeenkomsten meer te weten over de eclips en de opzet van de reis.

Australia
Papua New Guinea
Stand info:
TravelEssence
http://www.travelessence.nl

Met uw partner op avontuur in de Outback van Australie of juist met de familie de prachtige natuur van Nieuw-Zeeland ontdekken? Wij bieden reizen naar Australie en Nieuw-Zeeland samengesteld naar wens voor koppels, families, kleine groepen en individuele reizigers. Bij TravelEssence zorgen wij voor een authentieke reiservaring waarbij u verblijft in kleinschalige karakteristieke accommodaties op prachtige locaties door heel Australie en Nieuw-Zeeland. Bespreek uw reiswensen bij ons op kantoor of bij u thuis aan de hand van fotos en landkaarten van Australie en Nieuw-Zeeland. Onze lokale kennis en 20 jaar ervaring maken het verschil voor uw Australie en/of Nieuw-Zeeland reis.

New Zealand
Australia
Stand info:
Pearl Afric Tours & Travel
http://www.pearlafric.com

Welcome to Pearl Afric Tours & Travel! We believe that life is a gift and to travel is to live! We believe in exploring the world and exploring ourselves through traveling. Africa may be the most inspiring, enchanting, and breathtaking place to do so. Our safaris will take you on trusted routes and off the beaten track to explore East Africas finest wildlife, cultures, and tropical nature! Pearl Afric Tours and Travel is a seasoned indigenous tour company based in Uganda. We offer travel packages ranging from authentic wildlife tours, cultural safaris, chimpanzee and gorilla trekking safaris, to weekend excursions and honey moon packages.

Uganda
Stand info:
Fivesenses
http://www.fivesenses.nl

Met een creatieve geest en oprechte passie ontwerpt en organiseert reisorganisatie Fivesenses reizen op maat naar Australie en Nieuw-Zeeland. Twee landen met een zeldzaam mooie natuur, een ongecompliceerde levensstijl en een enorme aantrekkingskracht. Beide hebben iets ongrijpbaars, iets magisch. Iedereen heeft er wel een beeld bij. Fivesenses weet dat de werkelijkheid alle verwachtingen overtreft. Ons Rotterdamse kantoor is een inspirerende locatie waar kunst en fotografie uit Australie en Nieuw-Zeeland samen komen met de eindeloze reismogelijkheden die beide landen te bieden hebben. Met een standaardreis doe je jezelf en de bestemmingen tekort. Hier valt nog zoveel te ontdekken. Hier zijn nog zoveel onbetreden paden, mooie, kleine en bijzondere accommodaties. Graag denken we met u mee en sturen we u in de juiste richting.

Australia
New Zealand
Stand info:
Ander Licht Reizen
https://www.anderlicht.nl

Ander Licht Reizen neemt u mee naar Latijns-Amerika. Als reizigers in hart en nieren weten we dat iedere reis een unieke ervaring moet zijn. De reizen in ons reisaanbod proberen we zo origineel, flexibel en authentiek mogelijk te organiseren. Maar we weten ook dat de ideale reis voor de een dat niet hoeft te zijn voor een ander. Vrijwel al onze voorbeeldreizen kunnen aan uw persoonlijke wensen worden aangepast. Onze reizen lopen uiteen van een selfdrive door Costa Rica, een cruise door de Galapagos Archipel of een rondreis door Peru, tot expeditiecruises naar Antarctica, tochten langs Maya-tempels in Guatemala of wildlife reizen naar de Falkland Eilanden. Ander Licht Reizen is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds Reizen.

Ecuador
Chile
Stand info:
No results found...