Oceanië

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Australia Expert
http://www.australiaexpert.nl

Australia Expert is een jong reisbureau gespecialiseerd in reizen naar Australië, Nieuw-Zeeland en Fiji. Persoonlijk contact staat voorop. Ons enthousiaste team van jonge reisadviseurs hebben allemaal in Australia en Nieuw Zeeland gewoond, gewerkt en rondgereist. Onze specialiateit is 'rondreizen met een camper' maar ook helpen we met het zoeken van de juiste groepsreis, duikcursus, surfkamp of een startweek voor de jongere reizigers.

Australia
New Zealand
Fiji
Stand info:
Paviljoen C
Dutch Wolf Tours
http://www.dutchwolftours.com

Hartelijk welkom bij Dutch Wolf Tours, de bekende Canadese reisorganisatie van “Canadese Nederlanders”. Wij bieden u exclusieve kleine groepsreizen door Canada. U bent onderweg met uw privégids en chauffeur in onze comfortabele bus in kleinschalig groepsverband. Bij onze groepsreizen door Canada verblijft u in met zorg voor u geselecteerde, eersteklas accommodaties. Geen reisorganisatie kan op tegen onze kwaliteit, onze gedetailleerde kennis van de gebieden die we met u bezoeken en vooral onze goede zorgen voor u. U staat als individu bij ons centraal! Dutch Wolf Tours richt zich op Nederlandse en Vlaamse deelnemers die naast een stukje avontuur ook comfort weten te waarderen. Wij reizen per klein model bus met een capaciteit voor 15 passagiers, maar boeken per vertrekdatum maximaal 12 deelnemers; al onze deelnemers zitten riant en comfortabel. U vindt bij ons geen grote touringcars met haastige verplichte stops en geen massale (Engelstalige) reisgezelschappen. Bij onze groepsreizen door Canada staat u als deelnemer in het middelpunt en gaan wij voor kwaliteit: Een klein reisgezelschap per vertrekdatum, korte dagafstanden en een flexibel dagprogramma met ruimte voor eigen inbreng. U beschikt over een Nederlandse gids/chauffeur, u overnacht in overwegend 4-sterren accommodaties, transfers van/naar luchthavens, alle toegangskaarten voor Nationale Parken, diverse Musea en (soms zeer spectaculaire) excursies zijn bij de prijs inbegrepen!! Met onze groepsreizen door Canada is ons er alles aan ons gelegen u een goed inzicht te geven in wat de Canadese natuur en cultuur u te bieden heeft.

Canada
New Zealand
United States
Stand info:
47
Fivesenses
http://www.fivesenses.nl

Met een creatieve geest en oprechte passie ontwerpt en organiseert reisorganisatie Fivesenses reizen op maat naar Australie en Nieuw-Zeeland. Twee landen met een zeldzaam mooie natuur, een ongecompliceerde levensstijl en een enorme aantrekkingskracht. Beide hebben iets ongrijpbaars, iets magisch. Iedereen heeft er wel een beeld bij. Fivesenses weet dat de werkelijkheid alle verwachtingen overtreft. Ons Rotterdamse kantoor is een inspirerende locatie waar kunst en fotografie uit Australie en Nieuw-Zeeland samen komen met de eindeloze reismogelijkheden die beide landen te bieden hebben. Met een standaardreis doe je jezelf en de bestemmingen tekort. Hier valt nog zoveel te ontdekken. Hier zijn nog zoveel onbetreden paden, mooie, kleine en bijzondere accommodaties. Graag denken we met u mee en sturen we u in de juiste richting.

Australia
New Zealand
Stand info:
Paviljoen J
Southern Cross Reizen
http://www.screizen.nl

Welkom bij Southern Cross Reizen. Wij zijn een kleinschalige reisorganisatie gespecialiseerd in maatwerkreizen naar het zuidelijk halfrond, met name Australië, Nieuw-Zeeland, Afrika en de Pacific. Sinds 2021 is het pakket uitgebreid met een aantal landen uit het Midden-Oosten zoals Oman, Saudi-Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten. De kracht van Southern Cross Reizen zit in het unieke feit dat de meeste accommodaties persoonlijk zijn bezocht. Tevens worden alle rondreizen in nauw overleg met de plaatselijke agenten samengesteld en letten we op duurzaamheid. Deze website toont slechts een kleine selectie van hetgeen wij aan kunnen bieden. Reizen kunnen naar uw wens worden gemaakt en/of worden aangepast. Voor een bijzondere reis bent u bij ons aan het juiste adres. Het is een uitdaging om voor u de verborgen parels te vinden. Wij hebben meer dan 35 jaar ervaring als reisorganisator en delen als professioneel en gepassioneerd reiziger graag ons enthousiasme met u. Kortom "Onze reiservaring en persoonlijk advies, gecombineerd met uw wensen garanderen een unieke vakantie" want wij zijn pas tevreden als u dat bent. Southern Cross Reizen is SGR gecertificeerd en lid van het Calamiteitenfonds. Pieter Sengers Directeur Southern Cross Reizen

Australia
New Zealand
South Africa
Stand info:
25
TravelEssence
http://www.travelessence.nl

Met uw partner op avontuur in de Outback van Australie of juist met de familie de prachtige natuur van Nieuw-Zeeland ontdekken? Wij bieden reizen naar Australie en Nieuw-Zeeland samengesteld naar wens voor koppels, families, kleine groepen en individuele reizigers. Bij TravelEssence zorgen wij voor een authentieke reiservaring waarbij u verblijft in kleinschalige karakteristieke accommodaties op prachtige locaties door heel Australie en Nieuw-Zeeland. Bespreek uw reiswensen bij ons op kantoor of bij u thuis aan de hand van fotos en landkaarten van Australie en Nieuw-Zeeland. Onze lokale kennis en 20 jaar ervaring maken het verschil voor uw Australie en/of Nieuw-Zeeland reis.

New Zealand
Australia
Stand info:
paviljoen H
No results found...