Europa

Reset All
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Expedition Mastermind
https://www.instagram.com/expeditionmastermind/

Netherlands
Hong Kong
Stand info:
IVN Natuureducatie
https://www.ivn.nl

Netherlands
Stand info:
Fair Ferry
https://www.fairferry.com

Het is iets nieuws, of misschien iets ouds dat we vergeten waren. Een veerdienst per zeilschip! Een duurzaam avontuur met een tallship op zee: Fair Ferry. Omdat de reis even belangrijk is als het doel. En omdat er al zeilend onderweg zoveel meer te zien is en te beleven valt. Fair Ferry is slow travelling. Al zeilend brengen we je naar je bestemming. Vind je avontuur met de wind in je haren en arriveer met een frisse neus. Onderweg helpen met het schip zeilen mag, lekker luieren ook. Geen zeilervaring is geen probleem, als je wil leggen we je alles uit. Frisse lucht maakt hongerig, onderweg verwennen we je met lekkere hapjes en goede maaltijden. Ondertussen maken we een verbinding tussen Rotterdam, Zuid Amerika en Caribisch gebied. Aankomend jaar gaan we weer zo goed als emissieloos vervoer over de Atlantische Oceaan aanbieden door een vaart naar de Nieuwe Wereld te maken!

United Kingdom
Brazil
Bonaire Sint Eustatius and Saba
Stand info:
Oleander Travel
https://oleandertravel.nl

Yias sas! Kopiaste! Welkom in Cyprus Griekenland & Jordanie! Wil je het authentieke Cyprus en Griekenland ervaren? Met de locals ouzo drinken op een dorpsplein, wandelen over ruige bergpaden van dorp naar dorp en overnachten in kleinschalige accommodaties? Boek een fly-drive, wandel- of actieve vakantie bij Oleander Travel. Naast onze bestaande pakketten en strandvakanties, bieden wij ook reizen op maat. We organiseren zowel individuele als groepsreizen. Vertel ons je budget en wensen, wij denken met je mee. Samen met jou organiseren we de vakantie die je wenst.

Cyprus
Greece
Jordan
Stand info:
Slovenia Outdoor
https://slovenia-outdoor.com

Welcome, travellers! To the vast green areas of Europe's hidden corner: Slovenia, a country full of diversity that only a few can imagine, offers you experiences tailored especially to your needs. Visit us on the fair and discover everything that awaits you on your next trip!

Slovenia
Stand info:
Offshore Yacht Charter
https://offshore-yacht-charter.com

Rondreizen & Eiland hoppen buiten de gebaande paden, voor iedereen die graag op het water is. Kleinschalige vakanties met een maximale groepsgrootte van acht passagiers en twee bemanningsleden. Zeer geschikt voor solo reizigers en koppels want u reist alleen, maar u komt in een kleine groep gelijkgestemden terecht. Er wordt geen alleengaanden toeslag berekend. Het zeilen en het aandoen van (onbekende) kusten zorgt snel voor een gezellige groepssfeer. Tijdens uw vakantie bent u elke avond op een andere plek, maar uw spullen en accommodatie reizen vanzelf mee! Deze zeilvakanties zijn een mooie balans tussen reizen, genieten, cultuur opdoen, uitwaaien en onthaasten. Wat houdt een meezeilvakantie in? U kunt met ons meezeilen zonder zeilervaring, of u kunt juist mee om uw eigen ervaring uit te breiden op bijvoorbeeld een zeezeiltraining of mijlenmaker. De eerste dag leggen we alles globaal uit, daarna hangt het van u zelf af hoe fanatiek u mee wilt doen. Meehelpen tijdens het zeilen hoeft niet, het is vakantie en u kunt doen wat u wilt. Relaxen of een boekje lezen kan natuurlijk ook. Behalve de schipper vaart er een bootsman/vrouw mee die ook kookt (ook vegetarisch). We vinden het natuurlijk leuk als u hierbij helpt. Last but not least: U hoeft zich nergens zorgen over te maken! De bemanning regelt alles en de schipper kent de mooiste plekjes en beschutte ankerbaaien. Onze zeilvakanties zijn onderverdeeld in categorien. Van mijlenmakers, waarbij ook nachts wordt doorgezeild in een wacht systeem (A), tot relaxed cruisen met ruimte voor sightseeing (C). Categorie B ligt hier tussenin. Op onze categorie C reizen is vaak ook een dag ingepland om in een haven te blijven liggen voor bijvoorbeeld een lange wandeling of een bustour. Zo kunt u zelf kiezen wat u aanspreekt. Duurzame vakanties De zeilvakanties zijn milieuvriendelijk, per week wordt er gemiddeld 300 kilometer op windenergie afgelegd. Ook wordt er geprobeerd zoveel als mogelijk biologisch proviand in te kopen en voor de liefhebber wordt er graag vegetarisch gekookt. De zonnepanelen leveren voldoende energie voor de koelkast en een windgenerator laadt de accus bij. De boiler wordt met restwarmte van de aggregaat en motor verwarmd. Via onze website kunt u zelf eenvoudig uw vliegreis compenseren door het laten planten van bomen.

Ireland
United Kingdom
Faeroe Islands
Stand info:
Avontuur Dichtbij
https://www.avontuurdichtbij.nl

Wij zijn Avontuur Dichtbij, een nieuwe reisorganisatie, opgericht door twee duurzame ondernemers met jarenlange werkervaring in het samenstellen van reizen. Met Avontuur Dichtbij willen wij een aantrekkelijk en waardevol alternatief bieden voor verre reizen. Reizen voor avonturiers die uit hun comfortzone durven te stappen, dichtbij huis. Samen met IVN Natuureducatie hebben we 10 meerdaagse IVN Trektochten door de Nederlandse natuur ontwikkeld. Hiernaast hebben we een gevarieerd aanbod van arrangementen in Nederland en Belgie, waaronder de Dutch Mountain Trail. Tijdens onze actieve 2 tot 7-daagse microavonturen ga je naar buiten en laat je de dagelijkse sleur achter je. De activiteiten zijn vooral te voet, maar ook per fiets of per kano. Je steunt met je microavontuur bovendien een initiatief dat een positieve bijdrage levert aan de samenleving of natuurbehoud.

Netherlands
Stand info:
Travelling Albania
https://travellingalbania.com

Albania Een land met een verleden van brute onderdrukking, waar je nog altijd de sporen van ziet. Maar ook een land van ongekend natuurschoon, heerlijke stranden, stille archeologische sites en betoverende steden als Berat en Gjirokaster. Een land waar mensen je zomaar een raki, vijg of appel geven en geen dag hetzelfde is. Travelling Albania stelt met veel gevoel uw reis voor u samen en biedt daarnaast een piekfijn aanbod van kleinschalige groepsreizen. Zoals per minibus langs oud-communistische relicten, de parels van de westkust, of een onvergetelijke agrofarm-cuisine. Kom langs!

Albania
Stand info:
AURORA Reizen
https://www.aurorareizen.nl

Ontdek de adembenemende landschappen, bijzonder natuurverschijnselen en IJslandse gastvrijheid tijdens een rondreis door IJsland Aurora Reizen is een jonge reisorganisatie die een passie heeft voor IJsland. Wij bieden alle reizen naar IJsland aan en willen de mooiste plekken die wij hebben ontdekt met jou delen. Bij Aurora Reizen gaan wij verder en ontdek je IJsland buiten de gebaande paden, maar natuurlijk biedt Aurora Reizen ook de mogelijkheid om de hoogtepunten te bezoeken. Wij stellen op basis van jouw wensen de mooiste reis samen. Of je nu in een rustig tempo de omgeving wil ontdekken of een IJsland roadtrip wil maken. Wij willen jou elke dag de mooiste plekjes laten zien. De voorbeeldreizen zijn ook echt voorbeeldreizen en kunnen voor iedere wens aangepast worden. Zo maakt Aurora Reizen elke reis bijzonder en uniek.

Iceland
Greenland
Faeroe Islands
Stand info:
MIMOSA Wandelingen
https://www.mimosawandelingen.com

Mimosa wandelingen bestaat al sinds 2008 en heeft al 50.000 klanten met veel enthousiasme geholpen. Mimosa Reizen stelt pakketten samen door diverse accommodaties en vluchten te combineren. Door deze unieke werkwijze kunnen veel reizen voor de laagste prijzen worden aangeboden. U hoeft niet langer zelf op zoek te gaan naar de goedkoopste vlucht en de goedkoopste accommodatie, de zoekmachine van Mimosa Reizen zet voordelige opties op een rij.specialist in portugal.

Portugal
Stand info:
Beluga Adventures
https://www.belugareizen.nl

Vanuit persoonlijke passie voor de poolgebieden is 20 jaar geleden Beluga Adventures ontstaan. Een passie die gedeeld wordt door ons hele team en die we met veel enthousiasme aan u doorgeven. In het hoge noorden (Spitsbergen, Groenland, Arctisch Rusland, Kamtsjatka, Alaska, Arctisch Canada en IJsland) en het diepe zuiden (Antarctica, Falklandeilanden en Patagonia hebben we een zeer gevarieerd aanbod in zomer en winter. Van stedentrip in Lapland, fly-drives en expeditiecruises tot noorderlichtreizen, hondensledetochten en skitrekkings naar de Geografische Noord- en Zuidpool. Bijna alle reizen kunnen op maat worden samengesteld. Jonneke van Eijsden Beluga Adventures

Norway
Iceland
Greenland
Stand info:
Polar XL
https://polarxl.nl

Iceland
Greenland
Norway
Stand info:
Wijnrondreizen.com
https://www.wijnrondreizen.com

Wijnrondreizen.com is de enige 100 % onafhankelijke wijnreizen touroperator van de Benelux gespecialiseerd in uitgaand wijntoerisme vanaf Belgie, Nederland en Luxemburg naar 36 wijnlanden verspreid over 5 continenten. We doen zowel individuele wijnvakanties als incentives en andere business gelinkte wijnreizen.

Italy
South Africa
Stand info:
Cape Tracks
https://www.capetracks.nl

Reizen? Dat is onze passie! En wat is er nou mooier om deze passie te delen en door te geven aan iedereen die ook prachtige bestemmingen wil ontdekken. Cape Tracks is de specialist in op maat gemaakte reizen naar Noord-Europa, de poolgebieden en Zuidelijk Afrika. Uw reis is daardoor uniek en net iets anders dan alle andere reizen. Zo uniek als een vingerafdruk, zo echt als onze locals en zo waanzinnig eigen als de ongerepte natuur die op u wacht. Reizen bij ons is avontuurlijk genieten en ultiem beleven. Belevenissen die uw leven lang bij blijven. Wilt u die ervaring ook? Just follow our tracks. Want wij weten de weg, de paden die u wilt wandelen. De routes door prachtige gebieden die u wilt ontdekken, maar ook de plekken die u beter over kunt slaan. Wij weten hoe we u veilig op avontuur kunnen laten gaan en die prachtige reis kunnen laten beleven.

Norway
South Africa
Stand info:
Fotonatur
https://www.fotonatur.si

Slovenia
Croatia
Stand info:
Discover Eco-Romania
https://www.eco-romania.ro

Hidden Romania - Vast areas of outstanding natural beauty, mountains and lakes, forests, and valleys - all teeming with wildlife. Discover some of the most superb, unexplored scenery in Europe. Climb the lofty peaks of the Carpathian Mountains rising to over 2500 meters. Explore dense pine and beech forests still inhabited by the Carpathian brown bear, wolves, deer, wild boar, and the rare lynx - more than a third of the European populations of large carnivores still roam the Romanian forests! Watch eagles soar in the mountains, see Pelicans and Glossy Ibis in the Danube Delta, or just enjoy a tranquil picnic amid a patchwork of wildflowers. For more information about ecotourism opportunities in Romania, check out: www.eco-romania.ro Hiking Wildlife watching Bird watching Horse riding Cycling Water based activities Winter activities Caving Photo-tours Cultural tours Food activities

Romania
Stand info:
IVN Natuur Educatie
https://www.ivn.nl

IVN gelooft dat mens en natuur onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. In de huidige samenleving is de mens echter te ver van de natuur af komen te staan. Nog nooit groeiden zoveel mensen op in een drukke, stedelijke omgeving. IVN wil de natuur dichterbij mensen brengen, zodat zij de natuur weer in hun hart sluiten en hier ook beter voor zullen zorgen. Dit draagt bij aan een duurzame samenleving en aan de individuele gezondheid en het welzijn van mensen. Missie IVN verbindt mens en natuur. We laten jong en oud beleven hoe leuk, leerzaam, gezond en belangrijk natuur is.

Netherlands
Stand info:
Groos Com & Days in Georgia
https://www.grooscomtravel.nl

GroosCom Travel is ruim 20 jaar werkzaam in de reiswereld en is verliefd geworden op de Kaukasus landen. De uitzonderlijke smaken van de traditionele keuken is ongeevenaard en zul je nergens anders ter wereld kunnen proeven. Het uitgebreide aanbod aan wijnen van Georgie met meer dan 500 druivensoorten, gecombineerd met een heerlijk klimaat lijkt nog zeer onbekend voor veel mensen.

Georgia
Armenia
Azerbaijan
Stand info:
Norge Reiser
http://www.norgereiser.nl

Norge Reiser verzorgt reizen naar en in Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken en de Baltische Staten. In Noorwegen vindt u een indrukwekkende natuur met imposante fjorden, overweldigende bergen, hoogvlaktes, gletsjers en bossen met een bijzondere flora en fauna. De natuur verrast u hier steeds weer, achter iedere bocht en elke berg gaat een nieuw landschap schuil. U kunt bij ons terecht voor het reserveren van een bootovertocht, een bungalow of hotel, een geheel verzorgde hotel- of bungalowrondreis, een cruise vanuit Amsterdam, een reis per Hurtigruten of een zeilvakantie. U kunt ook per zeil- of expeditieschip rond Spitsbergen of bij Antarctica varen. Voor de actieve reiziger zijn er mogelijkheden te over; kajakken op een gletsjermeer, op de fiets over de hoogvlaktes, wandelen door diepe dalen, kloven, imposante bergtoppen, over hoogvlaktes of ontdek het bijzondere Spitsbergen.

Norway
Sweden
Stand info:
Lite Footsteps Travel
https://ecoturismocabotinoso.com

Litefootsteps at Ecoturismo Cabo Tiaoso Reconnect with Nature.. Visit one of the best preserved natural spaces of on the Spanish Mediterranean coast in an experience in which sustainability, nature preservation and rural life combine with health, gastronomy and relaxation. We offer a tourism experience, which enables encountering and enjoying traditional activities, mainly gastronomic and agricultural, we wish to preserve and recover the quality of landscape, cultural and artisan crafts of a bygone era. We also organize other activities aimed at environmental education and quality rural tourism, committed and low impact, for the recovery-conservation of the ethnological and natural heritage that still survives in this privileged environment.

Spain
Stand info:
LOCAL TOUCH TRAVEL
http://www.localtouchtravel.nl

Wij zijn Local Touch Travel en wij zijn gespecialiseerd in eilandhoppen en combinatiereizen in Griekenland en Portugal. Het woord ontzorgen staat bij ons centraal. Wij gaan voor jou op zoek naar kleinschalige accommodaties, originele combinaties en bijzondere belevingen op de bestemming. Wij maken jouw reis niet alleen geheel op maat, maar door ons aanbod van bijzondere excursies (wij noemen het liever belevingen) leer je het land en haar bewoners pas echt goed kennen! Wij hebben alle bestemmingen met eigen ogen gezien, dus we weten waar we het over hebben. Op zoek naar de "Local Touch"? Bezoek dan onze stand of woon onze presentatie bij!

Greece
Portugal
Stand info:
Inezia Tours
http://www.ineziatours.nl

Inezia Tours is dé Nederlandse specialist in vogelreizen, natuurreizen, poolreizen en natuurfotografiereizen. Inezia Tours organiseert zowel groepsreizen als maatwerkreizen, met bestemmingen op 7 continenten, onder andere naar Antarctica, Ecuador, Costa Rica, Verenigde Staten, Sri Lanka, Australië, Zuid Afrika, Wit Rusland, Polen en Bulgarije, maar ook binnen Nederland. Kwaliteit en service, voor, tijdens en na de reis, staan bij ons hoog in het vaandel, we hebben niet voor niets een klanttevredenheidsscore van 100%! Onze groepsreizen zijn met écht kleine groepen, soms vanaf niet meer dan 4 personen en onze maatwerkreizen zijn volledig op uw wensen aan te passen.

Norway
Iceland
Bulgaria
Stand info:
Intrepid Travel
http://www.intrepidtravel.com

Doing good and looking fresh The Intrepid Foundation has a new look and re-imagined mission to create positive impact through the joy of travel, community and connection.

No items found.
Stand info:
Go Local!
http://www.golocal-travel.org

Go Local Travel & Fair2.travel zijn specialisten voor bijzondere reizen over de hele wereld. Colombia, Ecuador en Peru zijn onze specialiteiten in Zuid-Amerika; Bijzondere bestemmingen in West, Oost en Zuidelijk Afrika ook, zoals Ethiopie, Malawi, Uganda en Ghana. Of ga avontuurlijk met ons op reis in Europa en zelfs Nederland. Ons concept is lokaal reizen, duurzamer en fair. Zo beleef je een land op de mooiste manier, profiteren lokale mensen mee en hoef je je minder zorgen te maken over de wereld. Bij ons boek je rondreizen op basis van je eigen ideeën en voorkeuren. We vinden het belangrijk dat je een land kunt ontdekken en beleven op eigen tempo. Zo reis je georganiseerd met optimale vrijheid en kwaliteit. We laten je een land ervaren vanuit onze samenwerking met lokale gemeenschappen en bijzondere ondernemers. Zo slaap je in unieke verblijven en onderneem je activiteiten waardoor je het land en de cultuur echt leert kennen. We zorgen ervoor dat je een onvergetelijke, prachtige reis maakt voor een eerlijke prijs. Laat jezelf inspireren bij onze stand en krijg een voorproefje van hoe een toekomstige droomreis eruit kan zien.

Netherlands
Stand info:
No results found...