Europa

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
60plusEndus
https://60plusendus.nl/

Ben jij een levensgenieter die volop in het leven staat en ga je graag met anderen eropuit? Welkom bij 60plusEndus! Wij creëren kleinschalige groepsreizen en bijzondere belevenissen voor ondernemende, eigentijdse 60-plussers. Alleenreizenden, stellen, familieleden, vrienden en vriendinnen, iedereen is welkom. 60plusEndus staat voor kleinschalige, memorabele groepsreizen met ervaren begeleiding, persoonlijk contact en kwaliteit. Wij organiseren wandel-fiets-trein-vaar en rondreizen in binnen- en buitenland (Europa), waarin belangrijke thema's o.a. natuur, cultuur, gezelligheid en lekker eten zijn. Ga mee varen op de Hurtigruten naar Noorwegen of op een kleinschalige cruise langs de Turkse eilanden, fietsen op Ibiza of de Provence, wandelen in o.a. Kent, Spanje, Toscane of op een Camino naar Santiago. We reizen met de trein naar Schotland, Oostenrijk en met de Orïent express naar Istanbul. Liever een rondreis? We gaan o.a. ook naar Puglia, Slovenië en Engeland. Liever sneeuw: wees welkom in winters Lapland of IJsland. Liever wat exotischer: ook in Jordanië en Egypte hebben wij een prachtig avontuur voor je klaar staan. Kortom: voor ieder wat wils! Leuk als je ons komt opzoeken bij onze stand, we maken graag tijd voor je vrij om kennis te maken en je voor onze mooie reizen te enthousiasmeren. Je kunt alvast een kijkje nemen op onze website en lezen wat de klantenervaringen zijn. Hopelijk tot ziens!

Jordan
Netherlands
Egypt
Stand info:
76
Abel Reizen
https://www.abel-reizen.nl

Abel reizen is een specialist in e-bike fietsvakanties naar Noorwegen. De fietsen, accommodaties en boottickets voor de Hurtigruten worden op maat geregeld. In 2018 zijn de eerste klanten vertrokken voor een 650 km fietstocht van Tromsø via Senja, Vesterælen en de Lofoten eilanden. In 2019 komt daar een nieuwe route bij: een 100 km lange fietsroute van Ålesund naar Kristiansund. Het gemak van het fietsen met een e-bike zorgt ervoor dat er langere afstanden kunnen worden afgelegd en er meer tijd is om te genieten van de omgeving. Ontdek fietsvakanties!

Sweden
Norway
Stand info:
Paviljoen G
Actief in Tsjechië
https://actief-in-tsjechie.nl/

Wij zijn een toegewijd team van Nederlanders en Tsjechen met meer dan 50 jaar ervaring in het organiseren van actieve vakanties in Tsjechië voor Nederlanders en Belgen. We hebben een breed aanbod aan standaard individuele (self guided) wandelreizen, kanoreizen en fietsreizen. Daarnaast bieden we de mogelijkheid tot individueel maatwerk. We organiseren bijvoorbeeld maatwerk educatieve/outdoor reizen voor middelbare scholen. We werken samen met zowel budget accommodaties als ook met luxe hotels. Daar waar mogelijk kiezen we voor duurzame partners. Wij zijn lid van VVKR, SGR deelnemer en Travelife certified. Waar zijn wij goed in? Wij ontzorgen de reiziger door te zorgen dat op de achtergrond alles in de boeking goed geregeld is, dat er goed gecommuniceerd is met de lokale partners over betalingen, reserveringen, vouchers, speciale afspraken, aankomsttijden etc. Mochten er onverhoopt problemen optreden tijdens een reis - en die zijn er altijd in de reële wereld daar waar mensen werken en onvoorspelbare variabelen aanwezig zijn - dan kunnen we door de korte lijnen snel bijsturen. Kortom: welkom in Tsjechië, vítejte v Čechách!

Tsjechie
Stand info:
26
All for Nature Travel
http://www.allfornature.nl

De reizen van All for Nature Travel bieden u de mooiste wildlife ervaring en dragen bij aan natuurbescherming. U reist over de hele wereld op comfortabel niveau en verblijft bij onze kleinschalige, duurzame lodges. Ga op zoek naar berggorilla's, tijgers, orang-oetans, ijsberen, sneeuwluipaarden, jaguars, walvissen, beren, leeuwen, olifanten of neushoorns met de beste kans om hen ook daadwerkelijk te zien. Geniet van ongerepte natuur en wildlife in de wetenschap dat u bijdraagt aan haar behoud. Wij zijn al 10 jaar gecertificeerd o.b.v. de hoogste duurzaamheidsstandaard en 5% van onze omzet investeren wij terug in natuurbescherming. We werken uw reis graag op maat uit of reis in een kleine groepje van 4-10 natuurliefhebbers.

No items found.
Stand info:
T53
Asgard Reizen
http://www.asgard.nl

Asgard Reizen organiseert ruim 18 jaar kleinschalige culturele groepsreizen naar diverse bestemmingen binnen Europa, de voormalige Oostblok landen, de Kaukasus. In ons eigen land organiseren we bijzondere arrangementen en thema-reizen; de focus ligt hier op de prachtige, cultuurrijke gebieden in Groningen en Friesland. Onze reizen worden begeleid door deskundige Nederlandstalige reisleiders, veelal (kunst)historici, we verblijven in goede hotels in het centrum en ons programma geeft nog ruimte voor eigen initiatieven. De nadruk ligt op cultuur, architectuur en geschiedenis en door de kleinschaligheid ervaren reizigers onze reizen als persoonlijk.

Georgia
Romania
Netherlands
Stand info:
T43 en T44
Association of Ecotourism in Romania
https://www.eco-romania.ro

Discover some of the most superb, unexplored scenery in Europe. Climb the lofty peaks of the Carpathian Mountains rising to over 2500m. Explore dense pine and beech forests still inhabited by the Carpathian brown bear, wolves, deer, wild boar, and the rare lynx - more than a third of the European populations of large carnivores still roam the Romanian forests! Watch eagles soar in the mountains, see Pelicans and Glossy Ibis in the Danube Delta, try your hand at traditional rural crafts, or trace secret passages in rambling Transylvanian castles.

Romania
Stand info:
75
Avontuur Dichtbij
https://www.avontuurdichtbij.nl

Wij zijn Avontuur Dichtbij, een nieuwe reisorganisatie met een sterke focus op duurzaamheid. Wij bieden een aantrekkelijk en waardevol alternatief aan voor verre reizen. Samen met IVN Natuureducatie hebben we 10 meerdaagse IVN Trektochten door de Nederlandse natuur gecreëerd. Hiernaast hebben we een gevarieerd aanbod van arrangementen in Nederland en België, waaronder de Dutch Mountain Trail. Je gaat te voet, per fiets of per kano op avontuur. Je ontsnapt aan de alledaagse sleur en geeft tegelijkertijd een waardevolle bijdrage aan een initiatief dat zich inzet voor natuurbehoud en bescherming

Netherlands
Belgium
Stand info:
80 shared
Beluga Adventures
https://www.belugareizen.nl

Vanuit persoonlijke passie voor de poolgebieden is 20 jaar geleden Beluga Adventures ontstaan. Een passie die gedeeld wordt door ons hele team en die we met veel enthousiasme aan u doorgeven. In het hoge noorden (Spitsbergen, Groenland, Arctisch Rusland, Kamtsjatka, Alaska, Arctisch Canada en IJsland) en het diepe zuiden (Antarctica, Falklandeilanden en Patagonia hebben we een zeer gevarieerd aanbod in zomer en winter. Van stedentrip in Lapland, fly-drives en expeditiecruises tot noorderlichtreizen, hondensledetochten en skitrekkings naar de Geografische Noord- en Zuidpool. Bijna alle reizen kunnen op maat worden samengesteld. Jonneke van Eijsden Beluga Adventures

Norway
Iceland
Greenland
Stand info:
T02
Bergwandelen.com
https://bergwandelen.com/

Met ruim 20 jaar ervaring in het organiseren van kleinschalige groepsreizen over de hele wereld weten wij wat natuur met een mens kan doen. En daar genieten wij van. Bergwandelen.com is vanuit passie ontstaan en staat voor liefde voor de bergen. Wij organiseren unieke wandelreizen in alle seizoenen van het jaar. Je gaat op stap met een toegewijde International Mountain Leader met aandacht voor beleving en persoonlijk contact. Ook fijn om te weten: veel reizen zijn met openbaar vervoer te bereiken en we stimuleren carpoolen.

Switzerland
France
Italy
Stand info:
Better Places
http://www.betterplaces.nl

Better Places brengt de avontuurlijke reiziger rechtstreeks in contact met een lokale reisspecialist. Samen met deze reisexpert stel je jouw individuele, duurzame rondreis samen, 100% op maat. Zo is je reis altijd origineel en gaan we voor een maximale positieve impact! Onze lokale reisspecialisten kunnen je perfect adviseren over bijzondere plekjes, unieke ervaringen en mooie lodges. Daarnaast laten ze je graag kennismaken met de locals. Onze lokale reisspecialisten hebben ook veel ervaring in het samenstellen van familiereizen. We bieden rondreizen aan in meer dan 60 verschillende landen. Belangrijke bestemmingen voor ons binnen Europa zijn: Albanië, Kroatië, Montenegro, Sicilië, Slovenië, Spanje en Zweden. In Afrika zijn de volgende bestemmingen het meest belangrijk voor ons: Madagaskar, Tanzania en Marokko. In Latijns Amerika zijn voor ons het meest relevant: Colombia, Costa Rica, Cuba en Suriname. In Azië zijn deze bestemmingen het meest relevant: Indonesië, Jordanië, Sri Lanka, Bhutan en Nepal.

Montenegro
Madagascar
Nepal
Stand info:
81 en 80 shared
Birding Breaks
http://www.birdingbreaks.nl

BirdingBreaks.nl is een jonge en dynamische reisorganisatie, gespecialiseerd in vogel- en natuurreizen naar wereldwijde bestemmingen. BirdingBreaks.nl is in september 2006 opgericht door Laurens Steijn en Eduard Opperman; beiden naast actieve vogelaars ook ervaren reisbegeleiders. In de afgelopen 25 jaar zijn vrijwel alle uithoeken van de wereld bezocht! BirdingBreaks.nl is inmiddels de grootste aanbieder van vogelreizen in Nederland en biedt groepsreizen, reizen op maat, fotoreizen, cruises en weekenden in Nederland aan. De reizen gaan naar ongerepte gebieden in vrijwel alle werelddelen. Om onze reizen zo optimaal mogelijk te laten verlopen, werken we veel samen met lokale reisagentschappen. Op vrijwel al onze reizen gaan lokale gidsen mee om de kwantiteit en de kwaliteit van de waarnemingen zo optimaal mogelijk te maken. De gidsen beschikken over een gedegen kennis van de specifieke cultuur en vogels/ natuur van het te bezoeken gebied. Vrijwel alle reizen worden vanuit Nederland begeleid door een ervaren reisbegeleider.

Spain
Ghana
Netherlands
Stand info:
25 bis
Cape Tracks
https://www.capetracks.nl

Reizen? Dat is onze passie! En wat is er nou mooier om deze passie te delen en door te geven aan iedereen die ook prachtige bestemmingen wil ontdekken. Cape Tracks is de specialist in op maat gemaakte reizen naar Noord-Europa, de poolgebieden en Zuidelijk Afrika. Uw reis is daardoor uniek en net iets anders dan alle andere reizen. Zo uniek als een vingerafdruk, zo echt als onze locals en zo waanzinnig eigen als de ongerepte natuur die op u wacht. Reizen bij ons is avontuurlijk genieten en ultiem beleven. Belevenissen die uw leven lang bij blijven. Wilt u die ervaring ook? Just follow our tracks. Want wij weten de weg, de paden die u wilt wandelen. De routes door prachtige gebieden die u wilt ontdekken, maar ook de plekken die u beter over kunt slaan. Wij weten hoe we u veilig op avontuur kunnen laten gaan en die prachtige reis kunnen laten beleven.

Norway
South Africa
Finland
Stand info:
52
Christoffel Travel
http://www.christoffeltravel.nl

Maak dit het jaar, waarin je geniet van een reis van je leven! Christoffel Travel is gebouwd op het idee om once-in-a-lifetime reiservaringen te creëren voor reizigers, die Noord-Europa en Oost-Europa willen verkennen. De mooiste momenten van een reis zijn vaak de onverwachte momenten, maar vinden vooral plaats op de bestemmingen met kleinschalig toerisme. Wij brengen je graag naar die plekken, waar de natuur onaangetast is en de lokale bevolking onbetaalbare momenten met je wilt delen. Via unieke excursies, kleinschalige accommodaties, authentieke reizen en persoonlijke service & expertise onderscheidt Christoffel Travel zich in de reisbranche. KNOWING THE BEST LOCAL SECRETS CHRISTOFFEL TRAVEL

Norway
Stand info:
T24
CzechTourism Benelux
http://www.visitczechia.com/nl-nl

Tsjechie
Stand info:
26
Djoser
http://www.djoser.nl

Djoser is de specialist voor (verre) groepsrondreizen, wandel- en fietsreizen en groepsreizen voor gezinnen, wereldwijd. Bezoek onze stand. Djoserreizen zijn reizen voor mensen die veel individuele vrijheid willen combineren met het gemak van een groepsreis. Djoserreizigers houden van een actieve manier van reizen en zien graag wat meer van de cultuur en natuur dan alleen de gebaande paden. Over vervoer en verblijf hoef je je geen zorgen te maken, dat is allemaal prima geregeld. Onze deskundige en enthousiaste reisbegeleiding staat voor je klaar en je hebt de vrijheid om er zelf op uit te trekken. Zo heb je alle gelegenheid om kennis te maken met andere landschappen, culturen en mensen; de beste manier om een land echt te ontdekken.

Botswana
Argentina
Albania
Stand info:
11 bis
Eilandhopper
https://eilandhopper.nl/nl/

De klipper Willem Jacob en stevenaak Minerva vormen Eilandhopper en zeilen vanaf Lauwersoog en Harlingen. Deze traditionele schepen zijn meer dan 130 jaar oud en combineren oude zeiltechnieken en moderne veiligheid tot een bijzondere ervaring op zee. Met Eilandhopper zeil je van eiland naar eiland. Je kan een hele week mee of een enkele overtocht. Slapen en heerlijk eten kan aan boord. Er is een vaste dienstregeling maar elke tocht is anders. Alles hangt namelijk af van het getij. Soms kunnen de schepen niet verder en wordt er drooggevallen op de bodem van de zee. Dan kun je onderzoeken wat er allemaal leeft en beweegt in en onder het zand. Wachtend op de vloed kan er aan boord heerlijk worden gegeten met wat de professionele kok heeft klaargemaakt. Alles biologisch en met verse producten bereid. Onderweg is er voldoende tijd om de eilanden te verkennen, voor het schip weer verder zeilt. Het is beperkt mogelijk om een fiets mee te nemen maar je kan altijd één huren op de eilanden. Je kan zelf je tocht samenstellen en we helpen je graag op weg!

Netherlands
Stand info:
14
Europagaai
http://www.europagaai.nl/

Bij het up-to-date houden van de kajak reisorganisatie worden de kennis en vaardigheden steeds overgedragen op nieuwe en jonge enthousiaste instructeurs. Dit enthousiasme en de passie voor het wildwaterkajakken vindt je in onze kajakcursussen terug. Op elk niveau kun je ervaren dat wildwaterkajakken bij Europagaai nog steeds een bruisend kano avontuur is.

France
Peru
Spain
Stand info:
T25 bis
Executive Travel & Executive Golf Travel
http://www.executivegolf.nl/

CarChallenge organiseert al bijna 15 jaar autoreizen. Wereldwijd en het hele jaar door. Een Challenge, met je eigen auto. Waarbij autorijden en avontuur centraal staan. Tijdens een Challenge zoeken we naar bijzondere routes, naar uitdagingen die niet altijd voor de hand liggend zijn. Het komt aan op creativiteit en er wordt een beroep gedaan op je inventiviteit. Maar tijdens een Challenge is het ook grenzeloos genieten van de mooiste plekken op aarde. Je verbazen over bijzondere culturen en op plaatsen komen waar toeristen nooit zouden komen.

Namibia
South Africa
Sweden
Stand info:
Paviljoen M
Fair Ferry
https://www.fairferry.com

Het is iets nieuws, of misschien iets ouds dat we vergeten waren. Een veerdienst per zeilschip! Een duurzaam avontuur met een tallship op zee: Fair Ferry. Omdat de reis even belangrijk is als het doel. En omdat er al zeilend onderweg zoveel meer te zien is en te beleven valt. Fair Ferry is slow travelling. Al zeilend brengen we je naar je bestemming. Vind je avontuur met de wind in je haren en arriveer met een frisse neus. Onderweg helpen met het schip zeilen mag, lekker luieren ook. Geen zeilervaring is geen probleem, als je wil leggen we je alles uit. Frisse lucht maakt hongerig, onderweg verwennen we je met lekkere hapjes en goede maaltijden. Ondertussen maken we een verbinding tussen Rotterdam, Zuid Amerika en Caribisch gebied. Aankomend jaar gaan we weer zo goed als emissieloos vervoer over de Atlantische Oceaan aanbieden door een vaart naar de Nieuwe Wereld te maken!

United Kingdom
Brazil
Bonaire Sint Eustatius and Saba
Stand info:
Paviljoen N
Futura Esperanza
https://www.futuraesperanza.com/

Iedereen kent wel momenten in zijn of haar leven, dat het even niet meezit. De methode Futura Esperanza heeft inmiddels heel veel mensen geholpen hun weg te vinden in werk en privé. Onze missie is om met behulp van deze methode, onze enorme ervaring en persoonlijke aandacht nog meer mensen het vertrouwen in hun toekomst te geven. Voor overzicht van opleiding en werkervaring zie LinkedIn profiel Peter Zaal. Peter Zaal en Bertina Heerschop

Spain
Stand info:
T 20
Go2Piemonte
https://go2piemonte.com/ebike-vakanties

Wij zijn Esther Honée en Aad van Opstal. 18 jaar geleden kwamen we voor het eerst in Piemonte. En dat maakte zoveel indruk dat we Piemonte niet meer los gelaten hebben. Aardige mensen, prachtige omgeving, heerlijk klimaat, een walhalla op culinair gebied en geen massatoerisme. In 2009 hebben we er een huis gekocht en in 2015 hebben we ons definitief gevestigd in Piemonte. Zie www.casa-adessie.com In 2015 zijn wij gestart met het verhuren van Ebikes en bieden nu een compleet pakket voor een onvergetelijk verblijf in Piemonte. Wij zijn uw contactpersonen ter plaatse en ontvangen u altijd persoonlijk. U kunt op ons rekenen!

France
Italy
Stand info:
87
Guiding You
http://www.guidingyou.info/

Enthousiaste power gidsen die gebeten zijn door cultuur en natuur. Gediplomeerde gidsen, met een meertalig talent. We doorkruisen graag Europa met de nodige challenges. We zijn erkend door Toerisme Vlaanderen en nemen jou graag mee op avontuur! Met Guiding You bieden wij gidsbeurten, met een dosis flexibiliteit vooraf, maar ook "on the spot". En neen, onze tours zijn niet saai. Wij zorgen ervoor dat het volledig op maat is van jouw wensen en dat je een ongelooflijke tijd meemaakt. De kracht van diverse talenten, ervaring en gebieden zorgen voor kwaliteit bij de uitvoering van onze tours, bij de creatie van nieuwe rondleidingen, bij het opzetten van logistieke projecten. Wij werken graag een passend voorstel uit, een bijzondere beleving met gids, een idee op maat, tijdens jouw bijzondere reis. Meertalige gidsendienst : Nederlands, Frans, Engels en Duits. Creatief en op maat gebracht

Belgium
Netherlands
Denmark
Stand info:
T 07
Inezia Tours
http://www.ineziatours.nl

Inezia Tours is dé Nederlandse specialist in vogelreizen, natuurreizen, poolreizen en natuurfotografiereizen. Inezia Tours organiseert zowel groepsreizen als maatwerkreizen, met bestemmingen op 7 continenten, onder andere naar Antarctica, Ecuador, Costa Rica, Verenigde Staten, Sri Lanka, Australië, Zuid Afrika, Wit Rusland, Polen en Bulgarije, maar ook binnen Nederland. Kwaliteit en service, voor, tijdens en na de reis, staan bij ons hoog in het vaandel, we hebben niet voor niets een klanttevredenheidsscore van 100%! Onze groepsreizen zijn met écht kleine groepen, soms vanaf niet meer dan 4 personen en onze maatwerkreizen zijn volledig op uw wensen aan te passen.

Norway
Iceland
Bulgaria
Stand info:
3
Italmania
https://www.italmania.nl/

Wat leuk om je hier te ontmoeten! Italmania staat klaar om je te begeleiden bij unieke reizen in prachtig Italië. Ontdek buitengewone locaties, intieme verblijven en authentieke Italiaanse ervaringen, weg van de drukte en te midden van de lokale bevolking. We bieden bijzondere rondreizen rond thema’s, zoals de Mille Miglia, Italiaanse kastelen, op de wijngaard, met de hond of wat dacht je van een Michelin-sterren rondreis. En als je een keer met de trein een reis wilt maken, ben je ook bij ons aan het juiste adres. Veel plezier met het plannen van je volgende avontuur - we staan graag voor je klaar.

Italy
Stand info:
12
Localgroningen.nl
https://www.localgroningen.nl/

LocalGroningen biedt unieke en gedenkwaardige ontdekkingsreizen en routes aan door Groningen, Friesland en Drenthe. Het unieke en authentieke van het noorden weten we op een uitdagende manier te vatten, bijv. in een stoer arrangement op, langs en boven de Waddenzee. Maar we doen meer. We verbinden onontdekte en mooiste plekjes, boeiende verhalen over de historie, hoe het nu is en over de toekomst met elkaar. Centraal in onze reizen staan beleving, kwaliteit én passie van de lokale ondernemers, waarmee we veel en goede connecties hebben. Een LocalGroningen-reis geeft je een nieuwe kijk op het noorden.

Netherlands
Stand info:
Paviljoen B
Nordic Vision Fotoreizen
http://www.nordicvision.nl

Nordic Vision verzorgt inspirerende fotoreizen naar veel bestemmingen in Europa, de Verenigde Staten en China. Onze professionele fotografen begeleiden je in je fotografische ontwikkeling en staan open voor iedereen die beter wil leren fotograferen. Of je nu in Nederland aan de slag wilt of op Spitsbergen, de kern is fotografiebeleving en gezelligheid! In kleine groepen bezoeken we de mooiste fotolocaties en nemen we de tijd voor fotografische techniek, maar vooral voor het anders leren kijken naar de omgeving zodat je je eigen verbeelding terugziet in je foto’s. We bieden diverse thema’s aan zoals natuurfotografie, landschapsfotografie, fine-art fotografie en storytelling. Ga mee met de enige echte specialist in fotografiereizen!

No items found.
Stand info:
T 64
Offshore Yacht Charter
https://offshore-yacht-charter.com

Rondreizen & Eiland hoppen buiten de gebaande paden, voor iedereen die graag op het water is. Kleinschalige vakanties met een maximale groepsgrootte van acht passagiers en twee bemanningsleden. Zeer geschikt voor solo reizigers en koppels want u reist alleen, maar u komt in een kleine groep gelijkgestemden terecht. Er wordt geen alleengaanden toeslag berekend. Het zeilen en het aandoen van (onbekende) kusten zorgt snel voor een gezellige groepssfeer. Tijdens uw vakantie bent u elke avond op een andere plek, maar uw spullen en accommodatie reizen vanzelf mee! Deze zeilvakanties zijn een mooie balans tussen reizen, genieten, cultuur opdoen, uitwaaien en onthaasten. Wat houdt een meezeilvakantie in? U kunt met ons meezeilen zonder zeilervaring, of u kunt juist mee om uw eigen ervaring uit te breiden op bijvoorbeeld een zeezeiltraining of mijlenmaker. De eerste dag leggen we alles globaal uit, daarna hangt het van u zelf af hoe fanatiek u mee wilt doen. Meehelpen tijdens het zeilen hoeft niet, het is vakantie en u kunt doen wat u wilt. Relaxen of een boekje lezen kan natuurlijk ook. Behalve de schipper vaart er een bootsman/vrouw mee die ook kookt (ook vegetarisch). We vinden het natuurlijk leuk als u hierbij helpt. Last but not least: U hoeft zich nergens zorgen over te maken! De bemanning regelt alles en de schipper kent de mooiste plekjes en beschutte ankerbaaien. Onze zeilvakanties zijn onderverdeeld in categorien. Van mijlenmakers, waarbij ook nachts wordt doorgezeild in een wacht systeem (A), tot relaxed cruisen met ruimte voor sightseeing (C). Categorie B ligt hier tussenin. Op onze categorie C reizen is vaak ook een dag ingepland om in een haven te blijven liggen voor bijvoorbeeld een lange wandeling of een bustour. Zo kunt u zelf kiezen wat u aanspreekt. Duurzame vakanties De zeilvakanties zijn milieuvriendelijk, per week wordt er gemiddeld 300 kilometer op windenergie afgelegd. Ook wordt er geprobeerd zoveel als mogelijk biologisch proviand in te kopen en voor de liefhebber wordt er graag vegetarisch gekookt. De zonnepanelen leveren voldoende energie voor de koelkast en een windgenerator laadt de accus bij. De boiler wordt met restwarmte van de aggregaat en motor verwarmd. Via onze website kunt u zelf eenvoudig uw vliegreis compenseren door het laten planten van bomen.

Ireland
United Kingdom
Faeroe Islands
Stand info:
17
Recargo
http://www.recargo.nl

Opladen aan de voet van de Spaanse Pyreneeën Zin in opladen, door wandelen en comfortabel ontspannen vanuit één locatie onder de Spaanse zon? En ben je toe aan zuurstof voor hart en ziel? Gun jezelf dan een comfortabele en geheel verzorgde groepswandelreis met Recargo. We bieden je een programma waarin we alle zintuigen prettig willen prikkelen. Ontspanning door inspanning, ruimte en stilte om je heen in de natuur, heerlijk eten en een verrassende veldlunch. Past een individuele reis beter bij jou? Dan bieden wij je ook reizen op maat met talloze opties, waarover we je hier graag meer vertellen.

Spain
Stand info:
T 32
Riksja Travel
http://www.riksjatravel.nl

Reizen op de Riksja-manier Hallo, wij zijn geen reisbureau. Althans, we zijn veel meer dan dat. We zijn vooral een club enthousiaste reizigers, die net even anders dan anders werken en je meenemen op een reis naar het hart van je bestemming. Met bouwstenen kun je je eigen individuele reis samenstellen of kies voor een kant-en-klare rondreis door een van onze 40 bestemmingen. Wil je meer over ons of onze bestemmingen weten? Bezoek ons op de Beurs voor Bijzondere Reizen in Pavillion G! Onze gepassioneerde reisspecialisten vertellen je graag meer over hun eigen bestemming, dus vraag de China-gek of Peru-fan gerust het hemd van het lijf.

China
Albania
Botswana
Stand info:
83
Slovenia Outdoor
https://slovenia-outdoor.com

Welcome, travellers! To the vast green areas of Europe's hidden corner: Slovenia, a country full of diversity that only a few can imagine, offers you experiences tailored especially to your needs. Visit us on the fair and discover everything that awaits you on your next trip!

Slovenia
Stand info:
19
Swan Expeditions
https://www.swanexpeditions.com/

Creating life-changing experiences to remote destinations worldwide. We are an unique travel agency that organizes sailing adventures with our own Tall Ships. Join our expeditions to Svalbard or Northern Norway and be amazed by gigantic glaciers, remote islands, beautiful fjords, Arctic animals and the northern lights. Our zodiac boat will bring you ashore for awesome hikes to explore the undiscovered nature and to visit abandoned settlements, coal mines and spooky ghost towns. Stepping aboard our vessel means stepping away from mass tourism. Sailing our relatively small ship with a group of 20 guests maximum, is an unique experience that creates a special bond between our adventurous travelers. We offer several different voyages whole year round, from 7 until 11 days and a 16 day circumnavigation.

Norway
Stand info:
T02 bis
Tallship Thalassa
https://www.tallshipthalassa.nl/nl/

Barkentijn Thalassa is een imposant en zeewaardig zeilschip; deze driemaster is één van de mooiste en snelste zeezeilschepen uit de Nederlandse vloot! Thalassa is in 1980 op traditionele wijze gebouwd en getuigd als barkentijn. Getuigd volgens oude traditie, maar uitgerust volgens de modernste veiligheidseisen is Thalassa een solide en veilig schip, dat avontuurlijk zeilen en comfortabel genieten in perfecte harmonie brengt. Een goede ambiance, de smaakvol ingerichte salon en de comfortabele hutten ( elk met eigen douche en wastafel), zorgen ervoor dat iedereen zich meteen thuis voelt aan boord. Ook de bekwame bemanning en de excellente keuken maken dat een reis met de Thalassa een onvergetelijke ervaring wordt. Of u nu een dag, een weekend of een meerdaagse tocht boekt, tallship Thalassa voldoet aan alle voorwaarden voor een succesvolle zakelijke bijeenkomst of een avontuurlijke, actieve vakantietrip. Op ons programma staan: Tall Ship races, nautische evenementen, whiskyzeilreizen en mijlenmakers. Uiteraard staan wij graag klaar om voor u een programma op maat te maken en uw vragen te beantwoorden.

Schotland
Ireland
Netherlands
Stand info:
T 27
The Kayak Trail
http://www.thekayaktrail.com

Explore the 30 000 islands just outside Stockholm city by kayak on our all-inclusive kayak & wild camping tours! The Kayak Trail is full-service kayak tour operator. You can choose our self-guided option and discover on your own, empowered by the knowledge we’ll provide, and all the high-quality gear you need. Or join a guided tour where our kayak guide will be with you every step of the way. With our small team of local guides and professional gear, you can expect a great experience from start to finish.

Sweden
Stand info:
T22
Travelling Albania
https://travellingalbania.com

Albania Een land met een verleden van brute onderdrukking, waar je nog altijd de sporen van ziet. Maar ook een land van ongekend natuurschoon, heerlijke stranden, stille archeologische sites en betoverende steden als Berat en Gjirokaster. Een land waar mensen je zomaar een raki, vijg of appel geven en geen dag hetzelfde is. Travelling Albania stelt met veel gevoel uw reis voor u samen en biedt daarnaast een piekfijn aanbod van kleinschalige groepsreizen. Zoals per minibus langs oud-communistische relicten, de parels van de westkust, of een onvergetelijke agrofarm-cuisine. Kom langs!

Albania
Stand info:
72
Villa Prespa
https://villaprespa.com/

Prespa is a small hidden treasure in the Balkans. A cross-border national park between Macedonia, Greece and Albania that possesses an extraordinary biodiversity and ancient human settlements, all surrounded in a beautiful landscape. Villa Prespa is rural b&b located in the village of Dolno Dupeni, the southernmost point of Macedonia. We at Villa Prespa believe that the well traveled nomads of the new and the older generation deserve to have unique life experience by staying in a living village like Dolno Dupeni, in Europe’s last Terra Incognita that Prespa is.

Albania
Greece
Macedonia
Stand info:
No results found...