Tarieven

Tarieven deelnemers

We willen proberen een grote eenvoud te houden in ons prijsbeleid en streven ernaar om de beurzen voor iedereen toegankelijk te maken.

De ruimtes in de Beurs van Berlage en ook die in de Grote Kerk in Breda. In de grote zaal staat een podium voor alle optredens.

In de zalen worden rijen met kleurrijke marktstands opgesteld. Deze stands zijn ca. 3 meter lang en 2,5 meter diep en 2,5 meter hoog en hebben een dak. Het blad of de planken kunnen eventueel verwijderd worden. Het dak niet. De hoogte van het blad is 70 cm zie foto’s van stands onderaan op de tab ‘beurswegwijzer’.

Deze stands zijn te huren voor € 910,- ex Bij deze stands hoort elektriciteit en highspeed internet. We hebben speciale apparatuur, glasvezel, zodat de kwaliteit gewaarborgd is. Daarnaast is er een bijdrage van € 89,- voor alle media-uitingen van de beurs in de kranten. Het totale bedrag komt dus uit op € 999,-

Het is ook mogelijk om stands te delen met een andere organisatie. De prijs voor een gedeelde stand is € 499,- + de mediabijdrage van € 65,- dus samen € 564,- + BTW

Voor het all-inclusive basispakket € 999,- krijgt (1.) Uw bedrijf (3m x 2.5m), (2.) Elektriciteit en high-speed internet, (3.) Uitgebreide media-marketing met inbegrip van uw naam de digitaal gepubliceerd wordt met een nauwkeurige omschrijving van uw bedrijfsnaam en logo, (4.) 25 gratis entreekaarten voor uw werknemers en/of genodigden.

Presentaties boeken voor uw organisatie is mogelijk vanaf 20 september 09:00. Aanvragen die eerder binnen komen kunnen niet door ons behandeld worden. Presentaties kosten € 75, - voor de eerste presentatie en € 100, - voor de vervolgpresentaties.

In de Grote Zalen, zoals Berlage zaal, Albert Verwey en Veilingzaal, is de eerste presentatie € 99,- en zijn vervolgpresentaties € 125,-

De Mediazalen, negen stuks zijn voor iedereen toegankelijk en geven de mogelijkheid een specifieke presentatie te geven. In NRC-handelsblad drukken we het programma af.

Landenwijzer: Op onze website vindt u ‘de landenwijzerDrsquo;, die een beschrijving van uw firma in 90 woorden geeft plus uw logo. Tevens is hier een participatielijst met doorkliklinks. Dit is kosteloos.

In Breda en Amsterdam (zeer gelimiteerd) zijn een beperkte hoeveelheid vierkante meters beschikbaar, waar u de mogelijkheid heeft om zelf uw individuele stand op te bouwen. In principe is voor de omvang van de stands een maximum van ca. 15m2 beschikbaar. We rekenen een eenheidsprijs van € 95,- per vierkante meter +de mediabijdrage van € 94,-

Graag helder vermelden op het boekingsformulier.

Handige links voor vakbezoekers