Tarieven

Tarieven deelnemers

We willen proberen een grote eenvoud te houden in ons prijsbeleid en streven ernaar om de beurzen voor iedereen toegankelijk te maken.
Er zijn drie soorten stands:
A) Booths of ook wel marketstands die u kunt zien op Google pics
B) Zware Steigerhouten tafels in drie formaten
C) Paviljoens per m2 inclusief elektriciteit

De ruimtes in de Beurs van Berlage en ook die in de Stevenskerk in Nijmegen hebben een podium voor optredens.
In de zalen worden rijen met kleurrijke marktstands opgesteld. Deze stands zijn ca. 3 meter lang en 2,5 meter diep en 2,5 meter hoog en hebben een dak. Het blad of de planken kunnen eventueel verwijderd worden. Het dak niet. De hoogte van het blad is 70 cm van de grond.

Deze stands zijn te huren voor € 1010 - ex BTW > Bij deze stands hoort elektriciteit en highspeed internet. We hebben speciale apparatuur, glasvezel, zodat de kwaliteit gewaarborgd is. Daarnaast is er een bijdrage van € 89,- voor alle media-uitingen van de beurs in de kranten. Het totale bedrag komt dus uit op € 1099,-

Het is ook mogelijk om stands te delen met een andere organisatie. De prijs voor een gedeelde stand is € 549,- + de mediabijdrage van € 65,- dus samen € 614,- + BTW

B) Steigerhouten tafels
Er zijn drie formaten tafels.
I) (private) lengte 1.80m en breedte 70cm, prijs is € 790,-. Deze prijs is inclusief 2 of 4 stoelen naar wens, electriciteit en high speed internet.
II) (private) lengte 2.40m, verder idem als optie I). Prijs € 999,-
III) (gedeelde tafel) Budgetvariant: 1.20m (helft van de grote tafel) € 550,-

Opties zijn inclusief stoelen, internet, marketing en 50 gratis entreekaarten voor uw gasten.

C) Paviljoens per m2 In Nijmegen en Amsterdam (zeer gelimiteerd) zijn een beperkte hoeveelheid vierkante meters beschikbaar, waar u de mogelijkheid heeft om zelf uw individuele stand op te bouwen. In principe is voor de omvang van de stands een maximum van ca. 15m2 beschikbaar. We rekenen een eenheidsprijs van € 105 per vierkante meter + de mediabijdrage van € 94,-.
Gangbare formaten zijn bijvoorbeeld 4x3 of 5x4 meter.
Graag helder vermelden op het aanvraagformulier op de homepage.

PRESENTATIES
Presentaties boeken voor uw organisatie is mogelijk vanaf een vaste datum, dit jaar vanaf 25 september 09:00. Aanvragen die eerder binnenkomen kunnen niet door ons behandeld worden. We behandelen op volgorde van binnenkomst. Presentaties zijn een onderdeel om op een interactieve wijze gericht publiek te verbinden met uw aanbod. Presentaties kosten € 75, - voor de eerste presentatie en € 100, - voor de vervolgpresentaties.

In de Grote Zalen, zoals Berlage zaal, Albert Verwey en Veilingzaal, is de eerste presentatie € 99,- en zijn vervolgpresentaties € 125,-

Een presentatie duurt 25 minuten en laptop , microfoon en beamer zijn aanwezig . U hoeft alleen een stick mee te nemen.

De Mediazalen, negen stuks zijn voor iedereen toegankelijk en geven de mogelijkheid een specifieke presentatie te geven. In NRC-handelsblad drukken we het programma af.

Landenwijzer: Op onze website vindt u ‘de landenwijzer , die een beschrijving van uw firma in 90 woorden geeft plus uw logo. Tevens is hier een participatielijst met doorkliklinks. Hiervoor worden geen extra kosten gerekend.

Handige links voor vakbezoekers