Oceanië

Oceanië

AVONTUURLIJKE AUTOREIZEN Van Bant naar Beijing en weer terug, dwars door de Outback van Australië, van Paramaribo door de dichte jungle van Guyana; niets is ons te gek! Amazon Adventures organiseert bijzondere autoreizen met klassieke auto’s over de hele wereld. In 25 jaar hebben wij meer dan 1400 deelnemers in hun klassieke auto’s ruim 100.000 soms onherbergzame kilometers aan onvergetelijke en uitdagende avonturen bezorgd. Een uniek avontuur van start tot finish, dat is onze uitdaging

Hartelijk welkom bij Dutch Wolf Tours, de bekende Canadese reisorganisatie van 'Canadese Nederlanders'. Wij bieden u exclusieve, luxe Canada en Nieuw Zeeland expedities. U bent onderweg met uw privé gids en chauffeur in onze comfortabele bus in klein groepsverband. U verblijft in, met zorg voor u geselecteerde, eerste klas accomodaties. Geen reisorganisatie kan op tegen onze kwaliteit, onze gedetailleerde kennis van de gebieden die we met u bezoeken en vooral onze goede zorgen voor u. U staat als individue bij ons centraal! Canadian Lakes, Mountains & Wildlife tours 2015: DutchWolf Tours richt zich op Nederlandse en Vlaamse deelnemers welke naast een stukje avontuur ook comfort weten te waarderen. Wij reizen per klein model bus met een capaciteit voor 15 passagiers maar boeken per vertrekdatum maximaal 10 deelnemers; al onze deelnemers zitten riant en comfortabel. U vindt bij ons geen grote touringcars met haastige verplichte stops en geen massale (Engelstalige) reisgezelschappen inclusief lange vermoeiende dagen. In onze unieke opzet staat u als deelnemer in het middelpunt en gaan wij voor kwaliteit: Een klein reisgezelschap per vertrekdatum, korte dagafstanden en een flexibel dagprogramma met ruimte voor eigen inbreng. Vanaf het reserveren tot en met uw thuiskomst na uw reis persoonlijk contact met uw vaste contactpersoon Heleen, Nederlandse gids/chauffeur, overnachten in overwegend 4-sterren accommodaties, transfers van/naar luchthavens bij reissom inbegrepen, alle excursies (waaronder een spectaculaire Bear Safari) inbegrepen, op verzoek een telefoonkaart voor contact met het thuisfront etc, etc...

Heb je altijd al eens een zonsverduistering willen meemaken? Deze unieke ervaring is nu binnen handbereik! In april 2023 kun je mee met onze 17-daagse Eclipsreis West-Australie of de 17-daagse Eclipsreis Papua. De Eclipsreis West-Australie wordt in principe begeleid door de bekende wetenschapsjournalist Govert Schilling. Op deze reis bezoek je het onbekende westen van Australie Tijdens de Eclipsreis Papua bezoek je de beroemde Baliemvallei en ga je op zoek naar de paradijsvogels. Eclipsreis.com organiseert al bijna 10 jaar betaalbare reizen naar totale zonsverduisteringen. Je reist met andere eclipsliefhebbers en ervaren begeleiders met een achtergrond in sterrenkunde. Het hoogtepunt van de reis is de eclips, die we op een optimale eigen locatie waarnemen. Als je apparatuur meeneemt, dan is er ruim de tijd om die op te stellen. Tijdens de reis van ruim 2 weken bezoek je verder de highlights van het land, mooie natuurgebieden, steden, observatoria en andere interessante objecten. Voordat je op reis gaat krijg je tijdens enkele bijeenkomsten meer te weten over de eclips en de opzet van de reis.

Met een creatieve geest en oprechte passie ontwerpt en organiseert reisorganisatie Fivesenses reizen op maat naar Australie en Nieuw-Zeeland. Twee landen met een zeldzaam mooie natuur, een ongecompliceerde levensstijl en een enorme aantrekkingskracht. Beide hebben iets ongrijpbaars, iets magisch. Iedereen heeft er wel een beeld bij. Fivesenses weet dat de werkelijkheid alle verwachtingen overtreft. Ons Rotterdamse kantoor is een inspirerende locatie waar kunst en fotografie uit Australie en Nieuw-Zeeland samen komen met de eindeloze reismogelijkheden die beide landen te bieden hebben. Met een standaardreis doe je jezelf en de bestemmingen tekort. Hier valt nog zoveel te ontdekken. Hier zijn nog zoveel onbetreden paden, mooie, kleine en bijzondere accommodaties. Graag denken we met u mee en sturen we u in de juiste richting.

Southern Cross Reizen is een kleinschalige touroperator gespecialiseerd in maatwerkreizen naar het zuidelijk halfrond, met name Australie, Nieuw-Zeeland, Afrika en de Pacific. De kracht van Southern Cross Reizen zit in het unieke feit dat de meeste accommodaties persoonlijk zijn bezocht. Tevens worden alle rondreizen in nauw overleg met de plaatselijke agenten samengesteld. Voor een bijzondere reis naar voorgenoemde bestemmingen bent u bij Southern Cross Reizen aan het juiste adres. Het is een uitdaging om voor u de verborgen parels te vinden. Door de reiservaringen die de afgelopen 29 jaar zijn opgebouwd kunnen wij enthousiast praten over o.a. de prachtige kleinschalige accommodaties en bijzondere excursies. Wij delen graag onze passie met u.

Met uw partner op avontuur in de Outback van Australie of juist met de familie de prachtige natuur van Nieuw-Zeeland ontdekken? Wij bieden reizen naar Australie en Nieuw-Zeeland samengesteld naar wens voor koppels, families, kleine groepen en individuele reizigers. Bij TravelEssence zorgen wij voor een authentieke reiservaring waarbij u verblijft in kleinschalige karakteristieke accommodaties op prachtige locaties door heel Australie en Nieuw-Zeeland. Bespreek uw reiswensen bij ons op kantoor of bij u thuis aan de hand van fotos en landkaarten van Australie en Nieuw-Zeeland. Onze lokale kennis en 20 jaar ervaring maken het verschil voor uw Australie en/of Nieuw-Zeeland reis.

Useful links for participants