North and South-America

North and South-America

Wij zijn een touroperator met 25 jaar ervaring in het organiseren van zowel individuele- als groepsrondreizen op maat. Als agent van vooraanstaande reisorganisaties als Fox Reizen en Travel Trend kunnen wij u een bijzondere beleving en uitstekende service garanderen. Access Suriname Travel is onderdeel van de Access Travel Group die eigenaar is van Plantage Resort Frederiksdorp in het kustgebied, de Mi Gudu River Cruiser een salonboot van 28 meter lang en Danpaati River Lodge in het tropisch regenwoud. Elk vertegenwoordigen ze een ander aspect van de diversiteit van Suriname. Bezoek onze websites voor meer informatie.

De ultieme beleving voor reizigers die van natuur, cultuur en avontuur houden. Wij nemen u mee op een reis waarin de schoonheid van Suriname en haar unieke plekken op een natuurlijke wijze, zonder veel woorden, zichtbaar worden. Beleef de overweldigende natuur en de onstuimige stroomversnellingen op één van de indrukwekkende rivieren in de jungle. Ervaar de jungle als het unieke decor van een schitterend wandelgebied met woudreuzen, lianen en vele inheemse bloemen en planten. Ons reisaanbod is geschikt voor iedereen die houdt van een actieve manier van reizen en graag meer wil zien en ontdekken van natuur en cultuur dan de voorgekauwde reizen en bezienswaardigheden. Wij staan u met raad en daad terzijde om uw verblijf in het zonovergoten Suriname perfect voor te bereiden en om te zetten in een zorgeloze “reis op maat”. Exotische Reizen Suriname, voor een vakantie met respect voor mens, dier en natuur!

Meer dan 10 jaar zijn wij gespecialiseerd in het samenstellen van individuele reizen en maat gemaakte rondreizen, voor zowel kleine als grote groepen. Expedities naar het diepe binnenland, birdwatching in de kuststreek, relax vakanties , fietsen door de historie of crossen door de savanne. Alles kan! Wij staan bekend om onze originaliteit, punctualiteit, kwaliteit en klanten service. Dit zorgt ervoor dat wij telkens tevreden gasten hebben. Door onze direkte samenwerking met lokale bevolking dragen wij samen met de toerist, mee aan de ontwikkeling van ver afgelegen gebieden. Bezoek onze website voor meer informatie: www.surinametouragent.com

TravelSuriname : Jouw Reis, Jouw Tempo Travelsuriname is gespecialiseerd in persoonlijke op-maat reizen naar Suriname voor reizigers die veel vrijheid willen. Wil je een avontuurlijke rondreis door de natuur of ben je meer geïnteresseerd in de cultuur en historie van Suriname ? Misschien wil je juist wel hoofdzakelijk uitrusten en genieten van de zon en van wat luxe of ga je op reis met kinderen ? Beslis je graag zelf over waar je heen gaat, wanneer je vertrekt, met wie je reist en hoe lang je wegblijft? Met www.travelsuriname.nl maak je kennis met de ongerepte natuur, cultuur en lokale bevolking in je eigen tempo en ritme.

Useful links for participants