Noord- en Zuid-Amerika

Noord- en Zuid-Amerika

José Salazar, oprichter en hoofd reisadvies, heeft meer dan 15 jaar ervaring in het organiseren van rondreizen en begeleiden van groepen in Costa Rica. Sinds 2012 woont hij in Amsterdam , en vanaf dat moment droomde hij ervan om zijn prachtige land aan anderen te laten zien en kennis te delen met reizigers naar zijn geboorteland. En daarom heeft Caracara Travel verschillende pakketten samengesteld als voorbeeld, maar die kunnen worden aangepast aan de behoeften en wensen van zijn klanten. Zij kunnen dan genieten van een op maat samengestelde reis.

Costa Rica Vakantie verzorgt uw maatwerk vakantie in Costa Rica vanuit Nederland, maar met meer dan 23 jaar persoonlijke ervaring in Costa Rica zelf. Een snel en gemakkelijk aanspreekpunt in Nederland zorgt voor een optimale afstemming tussen uw wensen en de mogelijkheden. Het grote netwerk aan hotels, uitgebreide kennis van het land zelf en gevoel voor uw wensen, zorgden al voor veel tevreden vakantiegangers. Daarbij hebben we zelf de beschikking over een vakantiewoning in het dorp Pozo Azul waar u het ware Costa Rica kunt beleven. De mensen in het dorp nemen u op in hun lokale gewoontes, een onvergetelijke ervaring! Bij ons bent u bovendien ook aan het juiste adres voor een of meerdere dagen sportvissen of duiken in Costa Rica.

Reizen met Quetzal Travel, ruim 16 jaar de specialist voor Belize, Costa Rica en Ecuador is een persoonlijke belevenis. Al onze reizen zijn uniek en worden op maat samengesteld. Wij weten uw persoonlijke reiswensen te vertalen in een onvergetelijke reis op maat naar landen waar onze passie ligt, met een zeer persoonlijke aanpak, uitstekende service en begeleiding. Uit onze eigen reiservaringen werken wij graag een persoonlijk reisvoorstel voor u uit. U bezoekt plekken die voor anderen verborgen blijven! Wij zijn ook gespecialiseerd in het organiseren van avontuurlijke familiereizen op maat. Quetzal Travel is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

Useful links for participants