Noord- en Zuid-Amerika

Noord- en Zuid-Amerika

Go Local Travel! is dé specialist voor bijzondere reizen naar Ecuador, Galapagos, Peru en Colombia. Bij ons kunt u rondreizen boeken op basis van uw eigen ideeën en voorkeuren. Wij vinden het belangrijk dat u het land kunt ontdekken en beleven op uw eigen tempo. Zo reist u georganiseerd met optimale vrijheid en kwaliteit. Op dezelfde wijze organiseren wij de (combi) reizen naar Peru of Colombia. Go Local! laat u het land kennen doordat we samenwerken met o.a lokale gemeenschappen en bijzondere ondernemers. Hierdoor slaapt u in gezellige familie hotels, maar ook in luxe haciënda’s, waar allemaal enthousiast een kijkje in de keuken van hun eigen cultuur wordt gegeven. Tevens organiseren wij duikvakanties, Galapagos reizen, klimtochten en vrijwilligerswerk. Met uw persoonlijke Local Planet boek die afgestemd is op uw reis, zijn wij in staat om u een onvergetelijke en prachtige reis te bieden voor een eerlijke prijs. Laat uzelf inspireren bij onze stand en krijg een voorproefje van de smaak van Zuid Amerika.

Inspirerend Colombia Een ware belevenis! Beleef het authentieke en wonderschone Colombia. Ons enthousiaste team van Nederlanders en Colombianen kent de uithoeken van het land en helpt je bij het plannen van jouw reis zodat jij krijgt wat je zoekt: kennismaken met de gastvrije Colombianen, de wonderschone costa, de indrukwekkende hoogvlakten, het oneindige Amazonegebied of de koloniale plaatsen waar de Spaanse invloed nog goed zichtbaar is. En we adviseren je over de beste plekken waar je jouw geliefde activiteiten het beste kunt beleven: rafting, een mooi museum, parapente of lekker lui op de playas bonitas: wij adviseren, jij beslist.

Olaf Reizen organiseert reizen op maat naar speciale en onontdekte plekken in Latijns Amerika. Olaf Hendriksz, één van de oprichters van Olaf Reizen, heeft in de jaren ‘90 een aantal jaren in de binnenlanden van Venezuela gewoond. Op het grensgebied met Brazilië werkte hij als junglegids tussen de Pemon Indianen. Hier is de passie voor de natuur en bevolking van Latijns Amerika tot bloei gekomen, in het speciaal met de indiaanse bevolking. Later volgden vele mooie reizen door de vele andere landen in Latijns Amerika. Met deze extra kennis en ervaring op zak besloot Olaf in 2004 om van start te gaan met het organiseren van avontuurlijke reizen naar Latijns Amerikaanse landen. Een stap van vrije reiziger naar zelfstandig ondernemer, een organisatie met een persoonlijke benadering die u graag de nog onaangetaste natuur en rust van Zuid-Amerika laat ervaren, daar waar geen plek is voor massatoerisme en standaard cultuur- en/of natuurreizen.

Useful links for participants