Noord- en Zuid-Amerika

Wij zijn een touroperator met 25 jaar ervaring in het organiseren van zowel individuele- als groepsrondreizen op maat. Als agent van vooraanstaande reisorganisaties als Fox Reizen en Travel Trend kunnen wij u een bijzondere beleving en uitstekende service garanderen. Access Suriname Travel is onderdeel van de Access Travel Group die eigenaar is van Plantage Resort Frederiksdorp in het kustgebied, de Mi Gudu River Cruiser een salonboot van 28 meter lang en Danpaati River Lodge in het tropisch regenwoud. Elk vertegenwoordigen ze een ander aspect van de diversiteit van Suriname. Bezoek onze websites voor meer informatie.

Ander Licht Reizen neemt u mee naar Latijns-Amerika. Als reizigers in hart en nieren weten we dat iedere reis een unieke ervaring moet zijn. De reizen in ons reisaanbod proberen we zo origineel, flexibel en authentiek mogelijk te organiseren. Maar we weten ook dat de ideale reis voor de één dat niet hoeft te zijn voor een ander. Vrijwel al onze voorbeeldreizen kunnen aan uw persoonlijke wensen worden aangepast. Onze reizen lopen uiteen van een selfdrive door Costa Rica, een cruise door de Galapagos Archipel of een rondreis door Peru, tot expeditiecruises naar Antarctica, tochten langs Maya-tempels in Guatemala of wildlife reizen naar de Falkland Eilanden.

Specialisten met gevoel voor reizen. De wereld van Askja Ruimte, stilte en indrukwekkende natuur vormen al ruim twintig jaar de basis van onze reizen. Het is een concept dat steeds meer mensen aanspreekt. Geen wonder, want als tegenwicht voor de drukte en hectiek van het dagelijks leven is een actieve natuurvakantie een verademing. De wereld van Askja is niet heel groot. Wij kennen onze bestemmingen dan ook als geen ander. Groepsreizen, individuele rondreizen, reizen op maat, onze specialisten kennen uw favoriete land op hun duimpje en helpen u graag met het samenstellen en boeken van uw reis!

Better Places brengt de avontuurlijke reiziger rechtstreeks in contact met een reisspecialist in Azië, Afrika of Latijns-Amerika. Samen met deze lokale reisprofessional stel je jouw individuele rondreis samen, 100% op maat. Zo wordt jouw reis super origineel!  Onze lokale specialisten kunnen je perfect adviseren over bijzondere plekjes en mooie lodges. Zij laten je graag kennis maken met de lokale bevolking. Onze lokale reisspecialisten hebben ook veel ervaring in het samenstellen van familiereizen.

José Salazar, oprichter en hoofd reisadvies, heeft meer dan 15 jaar ervaring in het organiseren van rondreizen en begeleiden van groepen in Costa Rica. Sinds 2012 woont hij in Amsterdam , en vanaf dat moment droomde hij ervan om zijn prachtige land aan anderen te laten zien en kennis te delen met reizigers naar zijn geboorteland. En daarom heeft Caracara Travel verschillende pakketten samengesteld als voorbeeld, maar die kunnen worden aangepast aan de behoeften en wensen van zijn klanten. Zij kunnen dan genieten van een op maat samengestelde reis.

Condor Travels is gespecialiseerd in selfdrive reizen in Latijns-Amerika. Al onze reizen worden op maat gemaakt. Zelf rijden over verharde en onverharde wegen is een avontuur dat vaak tot de verbeelding spreekt en naar onze mening is zelf rijden de mooiste manier om een land te ontdekken. Heerlijk om alle vrijheid te hebben en te kunnen stoppen waar en wanneer je maar wilt! Condor Travels stelt selfdrive reizen samen in Argentinië, Chili, Peru ,Ecuador, Colombia, Bolivia en Cuba. Wij kunnen ook reizen met privé chauffeur aanbieden! www.condortravels.nl

Costa Rica Vakantie verzorgt uw maatwerk vakantie in Costa Rica vanuit Nederland, maar met meer dan 23 jaar persoonlijke ervaring in Costa Rica zelf. Een snel en gemakkelijk aanspreekpunt in Nederland zorgt voor een optimale afstemming tussen uw wensen en de mogelijkheden. Het grote netwerk aan hotels, uitgebreide kennis van het land zelf en gevoel voor uw wensen, zorgden al voor veel tevreden vakantiegangers. Daarbij hebben we zelf de beschikking over een vakantiewoning in het dorp Pozo Azul waar u het ware Costa Rica kunt beleven. De mensen in het dorp nemen u op in hun lokale gewoontes, een onvergetelijke ervaring! Bij ons bent u bovendien ook aan het juiste adres voor een of meerdere dagen sportvissen of duiken in Costa Rica.

Hartelijk welkom bij Dutch Wolf Tours, de bekende Canadese reisorganisatie van 'Canadese Nederlanders'. Wij bieden u exclusieve, luxe Canada en Nieuw Zeeland expedities. U bent onderweg met uw privé gids en chauffeur in onze comfortabele bus in klein groepsverband. U verblijft in, met zorg voor u geselecteerde, eerste klas accomodaties. Geen reisorganisatie kan op tegen onze kwaliteit, onze gedetailleerde kennis van de gebieden die we met u bezoeken en vooral onze goede zorgen voor u. U staat als individue bij ons centraal! Canadian Lakes, Mountains & Wildlife tours 2015: DutchWolf Tours richt zich op Nederlandse en Vlaamse deelnemers welke naast een stukje avontuur ook comfort weten te waarderen. Wij reizen per klein model bus met een capaciteit voor 15 passagiers maar boeken per vertrekdatum maximaal 10 deelnemers; al onze deelnemers zitten riant en comfortabel. U vindt bij ons geen grote touringcars met haastige verplichte stops en geen massale (Engelstalige) reisgezelschappen inclusief lange vermoeiende dagen. In onze unieke opzet staat u als deelnemer in het middelpunt en gaan wij voor kwaliteit: Een klein reisgezelschap per vertrekdatum, korte dagafstanden en een flexibel dagprogramma met ruimte voor eigen inbreng. Vanaf het reserveren tot en met uw thuiskomst na uw reis persoonlijk contact met uw vaste contactpersoon Heleen, Nederlandse gids/chauffeur, overnachten in overwegend 4-sterren accommodaties, transfers van/naar luchthavens bij reissom inbegrepen, alle excursies (waaronder een spektaculaire Bear Safari) inbegrepen, op verzoek een telefoonkaart voor contact met het thuisfront etc, etc...

De ultieme beleving voor reizigers die van natuur, cultuur en avontuur houden. Wij nemen u mee op een reis waarin de schoonheid van Suriname en haar unieke plekken op een natuurlijke wijze, zonder veel woorden, zichtbaar worden. Beleef de overweldigende natuur en de onstuimige stroomversnellingen op één van de indrukwekkende rivieren in de jungle. Ervaar de jungle als het unieke decor van een schitterend wandelgebied met woudreuzen, lianen en vele inheemse bloemen en planten. Ons reisaanbod is geschikt voor iedereen die houdt van een actieve manier van reizen en graag meer wil zien en ontdekken van natuur en cultuur dan de voorgekauwde reizen en bezienswaardigheden. Wij staan u met raad en daad terzijde om uw verblijf in het zonovergoten Suriname perfect voor te bereiden en om te zetten in een zorgeloze “reis op maat”. Exotische Reizen Suriname, voor een vakantie met respect voor mens, dier en natuur!

Reis naar Argentinië samen met dé kenners (we wonen er zelf!) Wij, Lis & Jan van Heart of Argentina Travel, zijn al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in maatwerkreizen naar Argentinië. Wij wonen zélf in Argentinië en kennen de cultuur als geen ander. Zodoende kennen wij de mooiste plekjes, wij reizen voortdurend door deze fascinerende regio. Sinds enkele jaren bieden wij ook buurland Chili aan als bestemming. Onze klanten roemen onze toegevoegde waarde, het slimme maatwerk, de persoonlijke service én de uitgebreide kennis van het gebied. Tot op onze stand!

Hemingstone Travel verzorgt bijzondere maatreizen, naar vrijwel alle bestemmingen ter wereld. Elke reis wordt geheel in detail in overleg met de reiziger samengesteld en bestaat vaak uit diverse elementen (hotels, transfers, excursies, rondleidingen, bijzondere ontmoetingen, vluchten) die apart met diverse partners moeten worden afgestemd. Hemingstone Travel zorgt dat al deze verschillende elementen voor de reiziger worden verpakt tot één reis, met één aanspreekpunt. Hemingstone Travel heeft een zeer grote reiservaring en zet deze graag om in weloverwogen reisadviezen, met als uitgangspunt dat alles mogelijk is totdat het tegendeel wordt bewezen.

Inspiring Colombia

Mango Travel is dé specialist voor maatwerk-reizen naar Azië, Peru, Bolivia en Marokko. Bij ons ben je geen toerist, maar een reiziger die een onvergetelijke reisbeleving zoekt.Ervaar de gastvrijheid van de lokale bevolking, de bijzondere cultuur en de schoonheid van de natuur in onze landen. Jij vertelt ons wat je leuk vindt en wij vertalen dit in een droomreis met karakteristieke accommodaties op bijzondere locaties. Wij leveren écht maatwerk naar landen waar onze passie ligt, met zéér persoonlijke aanpak, comfort, uitstekende service en begeleiding. Kom langs op de beurs en maak een praatje onder het genot van een kop koffie of thee. Wij zijn heel benieuwd naar jouw reisplannen en helpen je graag.

MiCuba is een reisorganisatie gespecialiseerd in taal- en cultuurreizen naar Cuba. MiCuba staat voor 'Mijn Cuba'. Wij laten je het authentieke Cuba zien precies zoals het door de Cubanen zelf wordt ervaren. Cultuurbeleving betekent voor ons: contact maken met de locals. Voor de optimale onderdompeling in de cultuur bieden wij verschillende culturele excursies, cursussen, taal- en rondreizen aan in Cuba. Onze kernwaarden zijn kleinschaligheid, duurzaamheid en authenticiteit. Je reist met MiCuba op een verantwoorde, eerlijke manier en draagt zo ook een steentje bij aan de lokale economie.

Olaf Reizen organiseert reizen op maat naar speciale en onontdekte plekken in Latijns Amerika. Olaf Hendriksz, één van de oprichters van Olaf Reizen, heeft in de jaren ‘90 een aantal jaren in de binnenlanden van Venezuela gewoond. Op het grensgebied met Brazilië werkte hij als junglegids tussen de Pemon Indianen. Hier is de passie voor de natuur en bevolking van Latijns Amerika tot bloei gekomen, in het speciaal met de indiaanse bevolking. Later volgden vele mooie reizen door de vele andere landen in Latijns Amerika. Met deze extra kennis en ervaring op zak besloot Olaf in 2004 om van start te gaan met het organiseren van avontuurlijke reizen naar Latijns Amerikaanse landen. Een stap van vrije reiziger naar zelfstandig ondernemer, een organisatie met een persoonlijke benadering die u graag de nog onaangetaste natuur en rust van Zuid-Amerika laat ervaren, daar waar geen plek is voor massatoerisme en standaard cultuur- en/of natuurreizen.

OutSight Travel organiseert individuele reizen naar verre bestemmingen voor reizigers die veel vrijheid willen. Bepaal je graag zelf waar je heen gaat, wanneer je vertrekt, met wie je reist en hoe lang je wegblijft? Door OutSight je vervoer, accommodatie en eventuele tours, trekkings, transfers, safari's en excursies vooraf te laten regelen, houd je ter plekke meer tijd over om van het land te genieten! Kies op OutSight.nl je bestemming en ontdek de wereld met onze individuele reisblokken. We doen zelf ook niets liever! OutSight Travel werkt met losse reisblokken die je kunt stapelen, schuiven en combineren tot je een eigen reis hebt samengesteld. Of maak het jezelf makkelijk en kies voor een van de door ons samengestelde rondreizen: de reisvoorstellen. Omdat je individueel reist, is dagelijks vertrek mogelijk. Geen grote groepen, geen vaste vertrekdata. En: je hoeft niet bij ons langs te komen, je kunt je reis thuis boeken achter je eigen computer. Vanuit je eigen luie stoel!

Peru, het land van de Incas, quinoa en Machu Picchu. Maar ook het land van de Uros, ceviche en de Amazone. Een land gezegend met de meest waardevolle rijkdom. Rijkdom die je voelt als je geniet van een maaltijd die zowel lichaam als ziel voedt, of wanneer de zon achter de horizon zakt, maar je hart nog steeds verwarmd is. Peru nodigt je uit om ware rijkdom te ervaren. Het soort rijkdom dat je van binnen koestert. Welkom in Peru, het rijkste land ter wereld. Kom en ontdek het zelf!

Welkom in de wereld van Pure Latin America, dé reisspecialist voor geheel verzorgde unieke droomreizen naar Argentinië, Chili en Antarctica. Ons streven is om reizen te organiseren die een persoonlijke verrijking teweegbrengen, het creëren van waardevolle herinneringen waar u als reiziger met veel plezier aan terugdenkt. Naast het bieden van een unieke reiservaring hechten wij veel waarde aan een eerlijke prijs, een betrouwbaar advies en inspanningen om u voor, tijdens en na uw reis, zo goed mogelijk van dienst te zijn. Is there anything else you need from us? Kind regards, Gábor Margés Travel Designer T: +31-(0)35-2031669 E: info@purelatinamerica.com

Reizen met Quetzal Travel, ruim 16 jaar dé Belize, Costa Rica en Ecuador Specialist, is een persoonlijke belevenis. Al onze reizen zijn uniek en worden op maat samengesteld. Wij weten uw persoonlijke reiswensen te vertalen in een onvergetelijke reis op maat naar landen waar onze passie ligt, met een zeer persoonlijke aanpak, uitstekende service en begeleiding. Uit onze eigen reiservaringen werken wij graag een persoonlijk reisvoorstel voor u uit. U bezoekt plekken die voor anderen verborgen blijven! Wij zijn ook gespecialiseerd in het organiseren van avontuurlijke familiereizen op maat. Quetzal Travel is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

We willen u net zo laten genieten van Latijns-Amerika zoals wij er zelf van genieten. Johan van Rijswijck is in 2003 gestart met Sapa Pana Travel. Passie voor reizen, en het zien van een markt voor mooie reizen naar dit continent, deed hem besluiten. De naam Sapa Pana Travel is destijds met zorg gekozen. De woorden 'Sapa' en 'Pana' zijn ontleend aan het Quechua, een inheemse taal nog altijd gesproken in delen van Peru, Ecuador, Bolivia, Chili, Colombia en Argentinië. In deze taal betekenen deze woorden: ‘De Unieke Reis’. Wij organiseren individuele maatwerk reizen, in alles wordt rekening gehouden met úw wensen, premium groepsrondreizen en exclusieve autoreizen, naar bijzondere plekken in Latijns-Amerika, het Caribisch gebied en Antarctica. We zijn van mening dat iedereen reizen kan samenstellen. Echter, de juiste snaar raken wat leidt tot de meest ultieme beleving dat lukt alleen vanuit expertise, persoonlijke ervaring en bovenal... passie. Wij stellen onze specialistische kennis en het door ons opgezette, professionele netwerk ter beschikking om échte reisliefhebbers de beste, meest fascinerende en meest unieke reiservaring te laten beleven.

South American Travel Services, kortweg SATS, biedt u al gedurende 20 jaar een authentieke reisbeleving naar de mooiste en meest bijzondere plaatsen in Zuid-Amerika, waaronder populaire bestemmingen in Peru, Chili, Bolivia, Brazilië, Ecuador, Argentinië, Galapagos eilanden en Patagonia. We zijn gespecialiseerd in Maatwerk reizen, Kleinschalig en Duurzaam. Daarnaast organiseren we op deze locaties de mooiste wandeltochten. We zijn gecertificeerd Inca Trail operator. Onze vestiging in Nederland, OntdekReizen (sinds 2014), werkt nauw samen met het hoofdkantoor in Cusco, Peru. Door ons directe contact met onze professionele lokale reisorganisatie en kunnen wij u ter plaatse uitstekend begeleiden. Samen met onze partners hebben wij een sterk duurzaam netwerk opgebouwd met lokale professionele medewerkers. Zo ontmoet u lokale gemeenschappen en ondersteunen wij de lokale economieën en geven we onze reizigers een onvergetelijke mooie vakantie.

Al 25 jaar dé specialist in Trektochten, (bijzondere) Expedities, Cultuur- en Rondreizen naar o.a. Himalaya & andere berggebieden. Eigenaar René de Bos is de eerste Nederlander die de Mt Everest beklom! Mooie wandelreizen door bijzondere en desolate berggebieden met imposante toppen en pure cultuur. Dit alles onder kundige begeleiding en met een gedegen en tegelijkertijd flexibele planning. Ook organiseren wij samen met de NKBV mini-expedities. Leg ons gerust dat ene unieke plan voor, want met onze ervaring maken we er gezamenlijk een onvergetelijke herinnering van. Bezoek onze website www.snowleopard.nl eens!

Meer dan 10 jaar zijn wij gespecialiseerd in het samenstellen van individuele reizen en maat gemaakte rondreizen, voor zowel kleine als grote groepen. Expedities naar het diepe binnenland, birdwatching in de kuststreek, relax vakanties , fietsen door de historie of crossen door de savanne. Alles kan! Wij staan bekend om onze originaliteit, punctualiteit, kwaliteit en klanten service. Dit zorgt ervoor dat wij telkens tevreden gasten hebben. Door onze direkte samenwerking met lokale bevolking dragen wij samen met de toerist, mee aan de ontwikkeling van ver afgelegen gebieden. Bezoek onze website voor meer informatie: www.surinametouragent.com

Sinds 1993 is Tico Reizen dé specialist in maatwerkreizen. Tico verzorgt de reis geheel aangepast aan uw wensen. De reisspecialisten van Tico kennen alle gebieden uit eigen ervaring en weten de leukste plekjes te vinden. Wij verzorgen individuele en luxe reizen naar een groot aantal bestemmingen in Latijns–Amerika, Afrika, Azië, Oceanië en de Poolgebieden. Wanneer u een reis boekt via Tico bezoekt u de mooiste gebieden, de meest sfeervolle hotels en krijgt u de beste service. Bij Tico geloven wij in de kracht van een maatwerkreis!

ToPeru is de Peru specialist voor prachtige, individuele, rondreizen in Peru. Op onze website treft u, naast zorgvuldig door ons samengestelde rondreizen, ook bouwstenen aan waarmee u zelf uw ideale rondreis kunt samenstellen. Onze ruime ervaring met maatwerk geeft u bovendien veel keuzevrijheid. In Peru hebben wij uitstekende contacten met lokale operators en hotels. Ook kunnen wij de combinatie Peru/Bolivia voor u verzorgen. Als klein gespecialiseerd reisbureau, geven wij u graag advies en bieden wij de service die u als klant mag verwachten. Wij zijn aangesloten bij de SGR.

TravelSuriname : Jouw Reis, Jouw Tempo Travelsuriname is gespecialiseerd in persoonlijke op-maat reizen naar Suriname voor reizigers die veel vrijheid willen. Wil je een avontuurlijke rondreis door de natuur of ben je meer geïnteresseerd in de cultuur en historie van Suriname ? Misschien wil je juist wel hoofdzakelijk uitrusten en genieten van de zon en van wat luxe of ga je op reis met kinderen ? Beslis je graag zelf over waar je heen gaat, wanneer je vertrekt, met wie je reist en hoe lang je wegblijft? Met www.travelsuriname.nl maak je kennis met de ongerepte natuur, cultuur en lokale bevolking in je eigen tempo en ritme.

Vanuit ons kantoor in Lima, Peru coördineren en organiseren wij zelf de door u gewenste reizen. Ook tijdens het reizen heeft u dus altijd direct met ons te maken en niet met een lokale agent. Bijkomende voordelen van een kantoor ter plekke zijn dat wij vaak als één van de eersten horen wanneer er nieuwe en interessante 'reisontwikkelingen' gaande zijn en we een goede prijs/kwaliteit verhouding kunnen hanteren. Het kantoor van Tura-Travel in Lima is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor haar reizigers in Peru, Bolivia en Ecuador.

Useful links for participants