Europa

AmbianceTravel is een specialist in reizen met een bijzonder karakter en bijzondere hotels. Onder het motto 'een gewoon hotel kan altijd nog', selecteert AmbianceTravel bijzondere logeeradressen in verschillende landen van Europa. Het assortiment bestaat onder meer uit Spaanse parador hotels, Portugese pousadas, Schotse kastelen en Italiaanse palazzo's. Nieuw dit jaar is een aantal rondreizen door Amerika waarbij overnacht wordt in historische hotels. Zowel de streek rondom Boston als de Mississippi-delta komen aan bod. Verder is er een 8-tal Slow Food rondreizen door Italie toegevoegd.

Tierragua is specialist in reizen naar de Spaanse regio Extremadura en biedt unieke individuele maatwerkreizen aan. Extremadura heeft rust, ruimte, cultuur en natuur, een combinatie die schaars is in Europa. Je ervaart hier nog hoe het is om alleen oog in oog te staan met een onmetelijke ruimte en onbegrensde tijd. Om dit te behouden staan kleinschaligheid en ecotoerisme hoog in het vaandel bij Tierragua. Tierragua biedt reizen en activiteiten aan op het gebied van cultuur en geschiedenis, culinair, natuur, wandelen & fietsen en onthaasten op het platteland. Ga naar tierragua.nl en laat je inspireren!

Vivencia Travel is de Spanje & Portugal specialist. Met een klein en hecht team van reisspecialisten, die de bestemming en accommodaties als geen ander kennen, regelen wij een onbezorgde reis op maat. Of je voorkeur nu uitgaat naar Andalusie in het zuiden van Spanje, de kust van de Spaanse eilanden of een stedenreis in Portugal: laat je Vivencia Travel je reis regelen, dan kom je op onverwacht mooie plekken, maak je kennis met een totaal andere manier van leven en ontmoet je bijzondere en gastvrije mensen. Beleven en ontdekken, dat is waar Vivencia Travel voor staat!

Useful links for participants