Europa

AmbianceTravel is een specialist in reizen met een bijzonder karakter en bijzondere hotels. Onder het motto ‘een gewoon hotel kan altijd nog’ , selecteert AmbianceTravel bijzondere logeeradressen in verschillende landen van Europa. Het assortiment bestaat onder meer uit Spaanse parador hotels, Portugese pousadas, Schotse kastelen en Italiaanse palazzo’s. Nieuw dit jaar is een aantal rondreizen door Amerika waarbij overnacht wordt in historische hotels. Zowel de streek rondom Boston als de Mississippi-delta komen aan bod. Verder is er een 8-tal Slow Food rondreizen door Italie toegevoegd.

Op reis met Art Nouveau Travel betekent op reis met Julia. Naar Estland, Letland, Litouwen, Rusland, Georgië, Armenië, Oezbekistan en meer. Julia Ergaeva is geboren in Riga, opgegroeid in Moskou, wonend in Nederland. Architect, liefhebber van reizen, mensen, muziek en Art Nouveau. Ze begeleidt u vanaf uw eerste interesse tot uw thuiskomst. U ziet, hoort, ruikt en proeft meer dan een gewone toerist. “Deze landen zijn ooit één land geweest, mijn land. Ik voel me daar thuis en zorg dat mijn reizigers zich daar thuis voelen. Een kijkje in mijn tuin.”

Specialisten met gevoel voor reizen. De wereld van Askja Ruimte, stilte en indrukwekkende natuur vormen al ruim twintig jaar de basis van onze reizen. Het is een concept dat steeds meer mensen aanspreekt. Geen wonder, want als tegenwicht voor de drukte en hectiek van het dagelijks leven is een actieve natuurvakantie een verademing. De wereld van Askja is niet heel groot. Wij kennen onze bestemmingen dan ook als geen ander. Groepsreizen, individuele rondreizen, reizen op maat, onze specialisten kennen uw favoriete land op hun duimpje en helpen u graag met het samenstellen en boeken van uw reis!

Sardinië is het best bewaarde vakantiegeheim van de Middellandse Zee. Onbedorven, paradijselijke baaien, azuurblauwe zee, 1800 km kust met zandstranden, rotseilanden, wuivende palmen, ruige berglandschappen, prachtige valleien, lagunes met flamingo’s en eeuwenoude steden en dorpen. Eva komt al meer dan 18 jaar op Sardinië en kent de mooiste plekjes en de beste accommodaties. Samen stellen we een reis samen, die past bij jouw reisgezelschap en jouw wensen! De mooiste vakantiereizen naar het Italiaanse eiland Sardinië boek je bij Eva Sardinia! Nieuw in het programma: Reizen naar Sicilië, Toscane, Umbrië, Puglia en Corsica!

In their free time, more and more people are appreciating the time and space to be themselves. The Saami villages in the municipality of Utsjoki offer a natural environment to slow down – to breathe freely, smell the fragile fragrances of pristine northern nature, savour the delicacies that our forests and sparkling waters have to offer.

Fru Amundsen - ontdek Noorwegen Fru Amundsen organiseert reizen naar Noorwegen, net even anders. Bijzonder zijn onze reizen in kleine groepen met maximaal 7 deelnemers. Buiten de gebaande paden maar met aandacht voor de bekende hoogtepunten. Tijdens een typische Fru Amundsen-reis overnacht u in accommodaties zoals een traditioneel Nordlandshus, een pastorie of een verbouwd sjøhus. Wij vertellen veel over geschiedenis, natuur en cultuur. Traditioneel Noorse maaltijden zijn daar onlosmakelijk mee verbonden en wij serveren deze hjemmelaget husmannskost dan ook graag aan onze gasten. Noorderlichtreizen, wandelen langs het pelgrimspad tussen Oslo en Trondheim, Samische cultuur en meer.

Als een echte IJsland specialist vind je bij IJsland Tours een gevarieerd aanbod in reizen naar IJsland. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan auto-, groeps- en individuele reizen in zowel zomer als winter. Ook kun je een reis aanpassen naar je eigen specifieke wensen, of een geheel nieuwe reis op maat door ons laten samenstellen. Ook voor vakanties naar de Faerøer, Groenland en Spitsbergen kun je bij ons terecht. Ons bedrijf is aangesloten bij de Travel Stars, een groep van meer dan 30 reisspecialisten met bestemmingen over de hele wereld.

Kazachstan Specialist – anno 2016 bieden wij tevens individuele- en groepsreizen aan in de overige Centraal-Aziatische landen, en in Wit-Rusland. Met tien jaar ervaring zijn wij de onbetwiste nummer 1 op Kazachstan en kunnen u programma’s aanbieden in alle hoeken van het land. Kazachstan staat voor diversiteit, van hooggebergte tot steppe, van nomadische cultuur tot de moderne hoofdstad Astana. Plus extreme reizen zoals naar raketlanceringen vanuit Baikanoer en naar voormalige nucleaire testgebieden, wij bieden het allemaal aan. Ook voor Oezbekistan en Wit-Rusland bent u bij ons aan het goede adres.

Locanda is an exclusive farmhouse consisting of only 4 spacious rooms, that are going to welcome you in an intimate and relaxing atmosphere. The Inn is nestled on top of a hill, so from there you will enjoy breathtaking views, since our Inn is completely surrounded by green fields and hills. Your love for cycling is also the passion of the owner, Gabriele, who will be your companion visiting the wonders that Romagna offers. During your rides you will also be able to enjoy the typical food and wine for which Romagna is famous for.

LOPEN OP LESBOS verzorgt individuele wandel- en natuurvakanties op het groene en ongerepte Griekse eiland Lesbos, met verblijf in authentieke, kleinschalige accommodaties. Doelgroepen zijn wandelaars, vogelaars, liefhebbers van orchideeën, cultuurminnaars en iedereen die houdt van authenticiteit en lekker eten. We werken geheel op maat, met telkens drie vaste componenten: accommodatie, een huurauto en een uitgebreid informatiepakket. De reis kan op elke datum beginnen, elke gewenste duur hebben, en diverse bestemmingen en activiteiten kunnen met elkaar worden gecombineerd. Daarnaast bieden we vaste arrangementen en themareizen. Ook groepen kunnen bij ons terecht.

Norden Trips is een onafhankelijke reisspecialist op het gebied van reizen naar Noorwegen, Zweden en IJsland. Persoonlijk contact, veel eigen ervaring, tijd voor een uitgebreid adviesgesprek en een reis op maat naar uw wensen zijn onze kenmerken. Met eigen auto, luxe camper, per trein of vliegtuig - in vakantiehuizen, hytter of hotels, in zomer en winter, Norden Trips verzorgt het voor u. En wat te denken van de mooiste zeereis van de wereld? De Hurtigruten vertrekt dagelijks en vaart langs de Noorse kust tot aan de Russische grens. Wilt u meer informatie? Kom dan langs op onze stand. Onze gegevens en werkwijze vindt u ook op onze site: www.nordentrips.nl

Norge Reiser verzorgt reizen naar en in Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken en de Baltische Staten. In Noorwegen vindt u een indrukwekkende natuur met imposante fjorden, overweldigende bergen, hoogvlaktes, gletsjers en bossen met een bijzondere flora en fauna. De natuur verrast u hier steeds weer, achter iedere bocht en elke berg gaat een nieuw landschap schuil. U kunt bij ons terecht voor het reserveren van een bootovertocht, een bungalow of hotel, een geheel verzorgde hotel- of bungalowrondreis, een cruise vanuit Amsterdam, een reis per Hurtigruten of een zeilvakantie. U kunt ook per zeil- of expeditieschip rond Spitsbergen of bij Antarctica varen. Voor de actieve reiziger zijn er mogelijkheden te over; kajakken op een gletsjermeer, op de fiets over de hoogvlaktes, wandelen door diepe dalen, kloven, imposante bergtoppen, over hoogvlaktes of ontdek het bijzondere Spitsbergen.

Norske Noorwegen Reizen is dé Noorwegenspecialist sinds 1953. Alle reizen worden door ons van A tot Z ingekocht, samengesteld en georganiseerd. Wij presenteren ieder jaar een schitterende winter - en zomerbrochure met de mooiste winterbestemmingen voor langlaufen en alpine skiën, avontuurlijke hondensledetochten, een sneeuwscootersafari of walvissafari en natuurlijk ons uitgebreide aanbod Noorderlicht reizen. In de zomer bieden wij ruim 50 autotours via een groot assortiment hotels, vakantiewoningen of kampeerhutten. Laat men de auto liever thuis, dan vindt men een zeer uitgebreid aanbod van diverse fly & drive reizen, treinreizen en city breaks. Ruim 25 jaar zijn wij exclusief vertegenwoordiger van Hurtigruten, de dagelijkse postboot langs de Noorse fjordenkust en tevens expeditie reizen naar Spitsbergen, Groenland, IJsland, Canada, Zuid-Amerika en Antarctica.

PanaGo is een kleinschalige touroperator, gespecialiseerd in thema-culinaire en historische reizen naar Griekenland. PanaGo laat je het echte Griekenland zien, tijdens je reis ontmoet je de lokale bevolking en maak je vaak onderdeel van het dagelijkse leven. Onze reizen zijn kleinschalig en persoonlijk vaak inbegrepen met veel extra’s. Ons vakbekwaam personeel heeft ruime ervaring in het samenstellen van reizen. Wij bezoeken jaarlijks regelmatig Griekenland en vinden elke keer unieke plekjes welke wij opnemen in ons productaanbod. Wij kennen Griekenland als geen ander.

Pelgrimroutes.nl organiseert individuele wandel-, fiets- en ebike reizen langs de verschillende St Jacobsroutes naar Santiago de Compostela. Voor onze arrangementen maken wij gebruik van kleine sfeervolle hotelletjes gelegen langs de verschillende routes. In de grotere steden zijn onze hotels gelegen in het historische centrum van de stad zodat u ten volle kunt genieten van uw tijd. Wij organiseren bagagevervoer langs al onze routes. Verder voorzien wij u van gedetailleerde Nederlandstalige route beschrijvingen, kaarten, cultureel achtergrond gidsje en pelgrimspaspoort. Naast de klassieke St Jacobsroutes bieden wij ook de Weg naar Rome en de Lycian way aan.

Style in Travel stand 120 Portugal-Spanje-Italie-Marokko-Ierland Girassol Vakanties, Mundicolor Vakanties, Intermezzo Travels en Style in Maroc zijn landen specialisten, allen onderdeel uitmakend van Style in Travel. Onze specialiteit is fly-drives met verblijf in bijzondere authentieke accommodaties, veelal met een speciale ligging. Verblijf in een Pousada, Parador, Solares, Quinta, Agriturismo of Riad. Altijd een belevenis! Nieuw in 20917 Darrock Travel : Ierland! Kijk op onze website, volg onze advertenties in NRC, Volkskrant, Trouw of bezoek ons op de beurs; stand 120!

De Mae West maakt stoere zeilexpedities naar het Arctische landschap op West Groenland. De Mae West is een klassiek zeiljacht, nieuw ingericht voor max 4 gasten, met stoere uitstraling en lust naar de Noordelijke zeeën. Je kan helemaal meedoen met het zeilen. Moet je zeiler zijn? Ben je smart en sportief dan is het iets voor jou. Op de beurs kan je aan de schipper alle vragen stellen die bij je opkomen. Met anderen zeilde de Mae West meer dan 30.000 zeemijlen naar Spitsbergen, Jan Mayen, IJsland en Groenland.

Zuid Italië reizen is opgericht door Valeria Tuveri en Raffaela Cucinelli en ontstaan vanuit een enorme passie voor Zuid Italië. Onontdekt, ongerept en niet aangetast door massatoerisme. Kleinschalig en authentiek. Beide gezegend met Zuid Italiaanse roots, kennen we de regio’s goed en zijn we opgegroeid met de cultuur! Nu verblijven we een groot deel van het jaar in Italië! De mensen in het zuiden zijn zo lief, warm en gastvrij; er heerst een bijzondere en sociale cultuur. De eerlijke en pure producten die gebruikt worden in de meest heerlijke gerechten en de kleuren van het zo diverse landschap… Dit alles bij elkaar maakt dat een bezoek aan Zuid-Italië een unieke beleving is! Een beleving die wij met onze diverse reizen heel graag overbrengen aan onze klanten!

Useful links for participants