Azië

Azië

Onbezorgd avontuur, de vrijheid van de fiets, de geur van exotische landen Er is geen betere manier om kennis te maken met een land, de natuur en de lokale bevolking, dan op de fiets. Je beleeft alles veel intenser: elk zintuig wordt geprikkeld! Zorgeloos door verre, vreemde gebieden fietsen en tegelijkertijd in alle vrijheid je eigen gang kunnen gaan, dat is wat Asian Way of Life al 35 jaar faciliteert. Met de zorgvuldig uitgezette route als basis, wordt verder alles binnen handbereik aangegeven. Op maat maak je er jouw individuele fietsreis van, op elk niveau. Wel het avontuur, niet de zorgen. Onze bakermat ligt in Azie«, geleidelijk worden ook bestemmingen daarbuiten toegevoegd. Explore the Freedom!

Footprint Travel Als je van de gebaande paden gaat, kom je op de leukste plekken en dichterbij je omgeving. Wij zijn Footprint Travel, de reisorganisatie die jou écht in contact brengt met je bestemming. Want wij geloven dat bijzondere ontmoetingen bijblijven. Ons team van reisfanaten zit over de hele wereld en weet de weg. Ook als er helemaal geen weg is. Wij gaan ver om jou dichtbij te brengen. Bij locals, cultuur, natuur, bij elkaar en bij jezelf. Welke bestemming wil jij beter leren kennen? Onze missie is om jou een onvergetelijke reiservaring te bieden. Dat doen we door de 5 Footprint principes toe te passen op al onze reizen: 1. Stel zelf je reis samen 2. Beleef de aanraders van kenners 3. Ga van de gebaande paden 4. Maak écht contact met locals 5. Laat je bestemming beter achter Go local, meet the world

Prive maatwerk reizen naar Indonesie Maleisie en Sri Lanka Mimpi Reizen is een jonge en dynamische reisorganisatie die in 2018 is gestart. Door jarenlange reis- en werkervaring in de reisbranche zijn wij zeer gespecialiseerd in individuele maatwerk reizen naar Indonesie, Maleisie en Sri Lanka. Wij hebben ons hart verloren aan de mooie bestemmingen die wij aanbieden en laten u graag zelf ervaren hoe prachtig deze landen zijn!

Useful links for participants