Azië

Ben je op zoek naar een bijzondere individuele reis op maat naar de mooiste landen van Azië, vertel ons dan je reiswensen en wij vertalen deze naar een schitterend en uniek reisprogramma. Hierdoor ontstaat de voor jou perfecte reis met oog voor detail en voor de wereld waarin je reist. Alles is mogelijk. Of je nu een bezoek wilt brengen aan de vele tempels, stoepa's of kloosters die Azië rijk is, een religieus festival wilt bijwonen of wilt logeren bij de lokale bevolking. Wil je de natuur in? Maak dan een trektocht door het fantastische Himalaya gebergte, een dagwandeling in de lager gelegen groene heuvels of ga mountainbiken of raften door de adembenemende natuur van onze bestemmingen. Reizen met Atma Asia Travel betekent het oorspronkelijke Azië beleven en de bevolking, de cultuur en de natuur leren kennen zoals zij werkelijk zijn. Reizen zoals jij dat wilt.

Ervaar nu wat ayurveda voor je kan betekenen in het mooie India. Layur heeft een reis aanbod naar India, waarbij de ayurvedische pancha karma behandelingen centraal staan. Pancha karma is een diepe reinigingsbehandeling met een zeer groot effect op zowel lichaam als geest. We maken deze reizen op maat en stemmen dit af op ieders behoefte. Je kunt voor 10, 14 of 30 dagen reinigen kiezen. Naast het reinigen is er een uitgebreid aanbod om India verder te gaan ontdekken. De reizen kenmerken zich door kleinschaligheid en veel persoonlijke aandacht. Zowel individueel als in groepsverband te boeken. Er is een scholingsprogramma mogelijk wanneer u zich meer wilt verdiepen in de ayurveda. Een reis waarbij je kunt ontspannen, reinigen en verdiepen!

MyHimalaya organiseert individuele reizen op maat en groepsreizen doorheen Nepal, Bhutan en India. U geniet mee van de kennis die we de voorbije 20 jaar hebben opgedaan in de regio. Wij werken zonder tussenpersonen met rechtstreekse contacten ter plaatse. Contacteer ons voor persoonlijk reisa

Nunatak organiseert reizen over de gehele wereld voor zowel individuele reizigers als groepen. Je hebt de keuze uit wandelreizen, rugzaktrekkings en expedities. Op reis met Nunatak - originele reisroutes naar niet alledaagse bestemmingen - kleine groepen - ruime expertise - enthousiaste en deskundige reisbegeleiding Kijk op www.nunatak.nl waar je alle reizen vindt. De groepsreizen geven je een beeld van de mogelijke reisroutes, je weet waar je aan toe bent. Wil je liever een eigen route als stel, individueel of met een eigen groep? Dat kan natuurlijk ook.

Useful links for participants