Azië

Azië

Blini Reizen verzorgt reizen naar de landen van de voormalige Sovjet-Unie én India, Sri Lanka & Iran. Individueel en op maat. Geheel verzorgd of met veel vrijheid. Naar bekende en onbekende hoogtepunten. Blini Reizen bezit de kennis, de ervaring, het enthousiasme en de lokale contacten om jouw ideale reis te organiseren. De blini staat symbool voor onze werkwijze: je kunt je favoriete reis naar eigen smaak samenstellen uit onze ‘ingrediënten’. Eenvoudig of luxe; natuur of steden; per vliegtuig of per trein: het is allemaal mogelijk…

Wij zijn een Belgisch-Georgisch koppel dat sinds 2004 ervaring heeft in de reiswereld als gids/reisleider, reisontwikkelaar en manager. Sinds 2012 organiseren wij reizen naar Georgië, Armenie en Azerbeidzjan. GorGeoUs Trips biedt verschillende type tours aan (natuur, cultuur, avontuur, culinair, enz.). Ons familiebedrijf focust op de klant en zijn wensen en wij doen alles op maat. Wij hebben oog voor detail, zodat de klant een onvergetelijke ervaring kan beleven. We werken nauw samen met de lokale bevolking en proberen zo een bijdrage te leveren aan de gelijke verdeling van economische voordelen.

GroosCom Travel is ruim 20 jaar werkzaam in de reiswereld en is verliefd geworden op de Kaukasus landen. De uitzonderlijke smaken van de traditionele keuken is ongeëvenaard en zul je nergens anders ter wereld kunnen proeven. Het uitgebreide aanbod aan wijnen van Georgië, met meer dan 500 druivensoorten, gecombineerd met een heerlijk klimaat lijkt nog zeer onbekend voor veel mensen.

Tot hier en verder reist anders dan anderen. We reizen bijvoorbeeld s nachts waar iedereen overdag reist en naar landen die in het geheel niet bestaan. Waar anderen een grens trekken willen wij weten wat er achter die grens te doen is. Onze reizigers willen de Albanese rakistoker persoonlijk leren kennen, zich in het zweet werken met Sovjetgymnastiek en zelf turf steken bij de whiskydestilleerderij. Ze weten dat reizen soms afzien is en dat uren wachten aan de grens, een veerboot missen of ergens een behoorlijke kater aan overhouden de mooiste verhalen oplevert.

Useful links for participants