Azië

Azië

Op reis met Art Nouveau Travel betekent op reis met Julia. Naar Estland, Letland, Litouwen, Rusland, Georgië, Armenië, Oezbekistan en meer. Julia Ergaeva is geboren in Riga, opgegroeid in Moskou, wonend in Nederland. Architect, liefhebber van reizen, mensen, muziek en Art Nouveau. Ze begeleidt u vanaf uw eerste interesse tot uw thuiskomst. U ziet, hoort, ruikt en proeft meer dan een gewone toerist. “Deze landen zijn ooit één land geweest, mijn land. Ik voel me daar thuis en zorg dat mijn reizigers zich daar thuis voelen. Een kijkje in mijn tuin.”

Wij zijn een Belgisch-Georgisch koppel dat sinds 2004 ervaring heeft in de reiswereld als gids/reisleider, reisontwikkelaar en manager. Sinds 2012 organiseren wij reizen naar Georgië, Armenie en Azerbeidzjan. GorGeoUs Trips biedt verschillende type tours aan (natuur, cultuur, avontuur, culinair, enz.). Ons familiebedrijf focust op de klant en zijn wensen en wij doen alles op maat. Wij hebben oog voor detail, zodat de klant een onvergetelijke ervaring kan beleven. We werken nauw samen met de lokale bevolking en proberen zo een bijdrage te leveren aan de gelijke verdeling van economische voordelen.

GroosCom Travel is ruim 20 jaar werkzaam in de reiswereld en is verliefd geworden op de Kaukasus landen. De uitzonderlijke smaken van de traditionele keuken is ongeëvenaard en zul je nergens anders ter wereld kunnen proeven. Het uitgebreide aanbod aan wijnen van Georgië, met meer dan 500 druivensoorten, gecombineerd met een heerlijk klimaat lijkt nog zeer onbekend voor veel mensen.

Useful links for participants