Alle landen

Alle landen

Bij Avila Reizen staat de beleving centraal. Het voordeel van een reis op maat is dat de mogelijkheden vrijwel onbeperkt zijn en dat u alles in kunt vullen zoals u dat wilt. Wij zijn u daarbij graag behulpzaam met een persoonlijk en tegelijkertijd professioneel advies dat is gebaseerd op onze eigen ervaringen en een diepgaande kennis van de bestemmingen. Wij hanteren drie type reizen: Authentique Reizen - De nadruk bij een 'authentique' reis ligt op bijzondere ervaringen. Dit reis-type biedt een mix van kleinschalige en sfeervolle accommodaties, een bijzondere reisroute en een gedegen kennismaking van het land. Boutique Reizen - De 'boutique' reis kenmerkt zich door oog voor comfort en een unieke route. De accommodatie vormt een belangrijk onderdeel van de totaalbeleving en hierbij zijn kleinschaligheid en luxe belangrijke begrippen. Unique Reizen - Voor de 'unique' reis geldt: The Sky is the Limit. De stoutste (reis)dromen worden waargemaakt. Bij Unique reizen zetten wij de meest unieke accommodaties van het land waarbij ons doel is zelfs de meest verwende reiziger nog te kunnen verrassen.

Wij organiseren groepsreizen, individuele reizen en reizen op maat naar de landen waar Ibn Battuta, de Marco Polo van de Arabische wereld, ooit zijn voetsporen heeft achtergelaten. Graag dragen wij ons enthousiasme voor deze gebieden aan onze reizigers over, en stellen daarom met zorg de mooiste reizen samen. Onze reizen gaan naar Noord-Afrika, West-Afrika, het Midden-Oosten, de Kaukasus, Centraal-Azië, de voormalige Sovjetunie, India, Mongolië, China en Noord-Korea. Specialiteit: reizen langs de Zijderoute. En met onze zogenaamde reizen met een gezicht verkennen we telkens weer nieuwe landen en regio’s, en ontwikkelen telkens nieuwe unieke reizen in bestaande bestemmingen.

Hét magazine voor de gepassioneerde reiziger. Met schitterende fotografie, diepgaande verhalen en uitgebreide reisinformatie bericht Columbus over de mooiste en meest ongerepte plekken ter wereld!

Djoser is dé specialist voor (verre) groepsrondreizen, wandel- en fietsreizen en groepsreizen voor gezinnen, wereldwijd. Bezoek onze stand. Djoserreizen zijn reizen voor mensen die veel individuele vrijheid willen combineren met het gemak van een groepsreis. Djoserreizigers houden van een actieve manier van reizen en zien graag wat meer van de cultuur en natuur dan alleen de gebaande paden. Over vervoer en verblijf hoef je je geen zorgen te maken, dat is allemaal prima geregeld. Onze deskundige en enthousiaste reisbegeleiding staat voor je klaar én je hebt de vrijheid om er zelf op uit te trekken. Zo heb je alle gelegenheid om kennis te maken met andere landschappen, culturen en mensen; de beste manier om een land écht te ontdekken.

Na de succesvolle reis rond de wereld die zij maakten in 2012 - 2014 besloten de zeilschepen bark 'Europa', de 'Tecla' en de 'Oosterschelde' de samenwerking voort te zetten en gezamenlijk meer mensen, overal ter wereld, kennis te laten maken met de mogelijkheden van deze historische schepen. Zet de zeilen, navigeer, stuur en ervaar het leven op zee tijdens avontuurlijke en actieve zeilreizen naar bestemmingen als Antarctica, IJsland en Kaapverdië. Onder begeleiding van de professionele crew leert u alles over het zeilen met een Dutch Tall Ship.

We organise life-changing volunteer projects and internships in the developing world. With Projects Abroad, your project will have a real impact. We make change possible through our projects. Our projects run all year round, no matter how many volunteers and interns we have. We've been doing this for over 25 years and every time a volunteer or intern signs up for one of our projects, they're investing in a better world.

Reizen op de Riksja-manier Hallo, wij zijn geen reisbureau. Althans, we zijn veel meer dan dat. We zijn vooral een club enthousiaste reizigers, die net even anders dan anders werken en je meenemen op een reis naar het hart van je bestemming. Met bouwstenen kun je je eigen individuele reis samenstellen of kies voor een kant-en-klare rondreis door een van onze 40 bestemmingen. Wil je meer over ons of onze bestemmingen weten? Bezoek ons op de Beurs voor Bijzondere Reizen in Pavillion G! Onze gepassioneerde reisspecialisten vertellen je graag meer over hun ‘eigen’ bestemming, dus vraag de China-gek of Peru-fan gerust het hemd van het lijf.

Van Verre biedt privéreizen op maat aan naar Indonesië, Maleisië, Thailand, Sri Lanka, Malediven, Vietnam, Cambodja, Laos en Myanmar. U bepaalt zelf, in overleg met onze landendeskundigen, waar u naartoe wilt, hoe lang u ergens wilt blijven en in welke hotels u logeert. De landendeskundigen van Van Verre gaan regelmatig op reis, we zijn overal zelf geweest. We geven u bij voorkeur persoonlijk advies (telefonisch of bij ons op kantoor) en stellen in overleg met u uw reis samen.

Useful links for participants