Alle landen

Bij Avila Reizen staat de beleving centraal. Het voordeel van een reis op maat is dat de mogelijkheden vrijwel onbeperkt zijn en dat u alles in kunt vullen zoals u dat wilt. Wij zijn u daarbij graag behulpzaam met een persoonlijk en tegelijkertijd professioneel advies dat is gebaseerd op onze eigen ervaringen en een diepgaande kennis van de bestemmingen. Wij hanteren drie type reizen: Authentique Reizen - De nadruk bij een 'authentique' reis ligt op bijzondere ervaringen. Dit reis-type biedt een mix van kleinschalige en sfeervolle accommodaties, een bijzondere reisroute en een gedegen kennismaking van het land. Boutique Reizen - De 'boutique' reis kenmerkt zich door oog voor comfort en een unieke route. De accommodatie vormt een belangrijk onderdeel van de totaalbeleving en hierbij zijn kleinschaligheid en luxe belangrijke begrippen. Unique Reizen - Voor de 'unique' reis geldt: The Sky is the Limit. De stoutste (reis)dromen worden waargemaakt. Bij Unique reizen zetten wij de meest unieke accommodaties van het land waarbij ons doel is zelfs de meest verwende reiziger nog te kunnen verrassen.

Wij organiseren groepsreizen, individuele reizen en reizen op maat naar de landen waar Ibn Battuta, de Marco Polo van de Arabische wereld, ooit zijn voetsporen heeft achtergelaten. Graag dragen wij ons enthousiasme voor deze gebieden aan onze reizigers over, en stellen daarom met zorg de mooiste reizen samen. Onze reizen gaan naar Noord-Afrika, West-Afrika, het Midden-Oosten, de Kaukasus, Centraal-Azië, de voormalige Sovjetunie, India, Mongolië, China en Noord-Korea. Specialiteit: reizen langs de Zijderoute. En met onze zogenaamde reizen met een gezicht verkennen we telkens weer nieuwe landen en regio’s, en ontwikkelen telkens nieuwe unieke reizen in bestaande bestemmingen.

Herkent u het? U leest over een mooie reis met prachtige excursies maar toch is het nèt niet datgene waaraan u gedacht heeft, of misschien zelfs van gedroomd hebt. Wij van Destinations, herkennen dit zeker! Soms mist er maar één schakel, soms een heleboel. Soms wilt u graag een paar dagen extra op een bijzondere plek blijven of die ene excursie maken waarover vrienden zo’n enthousiast verhaal vertelden. Liever alleen met uw partner of gezin reizen in plaats van in een groep? Kortom, u wilt geen standaardreis maken maar een reis die speciaal voor u gemaakt is. Dan bent u bij ons aan het goede adres! Wij zijn specialist in het samenstellen van onvergetelijke en bijzondere verre reizen; altijd op maat gemaakt en voor een eerlijke prijs. YOUR DESTINATION STARTS HERE

Djoser is dé specialist voor (verre) groepsrondreizen, wandel- en fietsreizen en groepsreizen voor gezinnen, wereldwijd. Bezoek onze stand. Djoserreizen zijn reizen voor mensen die veel individuele vrijheid willen combineren met het gemak van een groepsreis. Djoserreizigers houden van een actieve manier van reizen en zien graag wat meer van de cultuur en natuur dan alleen de gebaande paden. Over vervoer en verblijf hoef je je geen zorgen te maken, dat is allemaal prima geregeld. Onze deskundige en enthousiaste reisbegeleiding staat voor je klaar én je hebt de vrijheid om er zelf op uit te trekken. Zo heb je alle gelegenheid om kennis te maken met andere landschappen, culturen en mensen; de beste manier om een land écht te ontdekken.

Na de succesvolle reis rond de wereld die zij maakten in 2012 – 2014 besloten de zeilschepen bark ‘Europa’, de ‘Tecla’ en de ‘Oosterschelde’ de samenwerking voort te zetten en gezamenlijk meer mensen, overal ter wereld, kennis te laten maken met de mogelijkheden van deze historische schepen. Zet de zeilen, navigeer, stuur en ervaar het leven op zee tijdens avontuurlijke en actieve zeilreizen naar bestemmingen als Antarctica, IJsland en Kaapverdië. Onder begeleiding van de professionele crew leert u alles over het zeilen met een Dutch Tall Ship.

Quinoa Travel Boutique! Samen hebben wij ruim vijftig jaar ervaring en doen we niets liever dan een reis voor u maken op maat. Bruno is geboren en getogen in zuidelijk Afrika, waar hij ruim veertig jaar heeft gewoond. Bas zit al zestien jaar in Latijns-Amerika. Wij kennen plekjes, smaken, geuren en kleuren waar mensen in onze contreien geen weet van hebben. Ervaringen, herinneringen, momenten van ontroering die we graag met u delen in een persoonlijk gesprek, zodat we samen kunnen vinden wat u zoekt. Daarom zijn wij hier, daarom zijn wij Quinoa Travel Boutique!

Reizen op de Riksja-manier Hallo, wij zijn geen reisbureau. Althans, we zijn veel meer dan dat. We zijn vooral een club enthousiaste reizigers, die net even anders dan anders werken en je meenemen op een reis naar het hart van je bestemming. Met bouwstenen kun je je eigen individuele reis samenstellen of kies voor een kant-en-klare rondreis door een van onze 40 bestemmingen. Wil je meer over ons of onze bestemmingen weten? Bezoek ons op de Beurs voor Bijzondere Reizen in Pavillion G! Onze gepassioneerde reisspecialisten vertellen je graag meer over hun ‘eigen’ bestemming, dus vraag de China-gek of Peru-fan gerust het hemd van het lijf.

De specialisten van Tenzing Travel bieden u ultieme reiservaringen, zoals Tenzing Norgay dat deed voor Edmund Hillary, de man die als eerste de Mount Everest beklom. Tenzing was de sherpa die de reis voorbereidde, de route wees en de problemen onderweg hielp overwinnen. Wij willen graag uw Tenzing zijn; de gids die u voor gaat en voor u een onvergetelijke reis verzorgt. Tenzing Travel staat voor: Reizen op basis van uw wensen Advies uit eigen ervaring Hoogwaardige service & kwaliteit

Van Verre biedt privéreizen op maat aan naar Indonesië, Maleisië, Thailand, Sri Lanka, Malediven, Vietnam, Cambodja, Laos en Myanmar. U bepaalt zelf, in overleg met onze landendeskundigen, waar u naartoe wilt, hoe lang u ergens wilt blijven en in welke hotels u logeert. De landendeskundigen van Van Verre gaan regelmatig op reis, we zijn overal zelf geweest. We geven u bij voorkeur persoonlijk advies (telefonisch of bij ons op kantoor) en stellen in overleg met u uw reis samen.

Useful links for participants