Afrika

Gespecialiseerd in unieke en avontuurlijke reizen naar Marokko! Van excursie tot complete reis geheel naar wens samengesteld. Of je nu van een actieve vakantie houdt, op zoek bent naar vrijwilligerswerk of een talenreis óf gewoon nieuwsgierig bent naar de prachtige landschappen en sprookjesachtige steden die dit prachtige land rijk is; bij Let's Go Morocco kan het allemaal!

Als een sultan langs de koningssteden of reis door de bergen tot aan de woestijn; natuur, cultuur en een beetje avontuur. (bijna) Alles kan in het land van 1001 nacht. Ontspannen genieten van een droom-steden- trip in een sfeervol Riad hotel of juist een klein avontuur met een reis langs Kasbah hotels en een nacht in de woestijn. Wandelen (mét bagagevervoer), verblijf in Berberguesthouses, mountainbike, fietsen, yoga of zelfs ski. Ook kun je elke week mee naar de hoogste berg Jebel Toubkal 4.167m. – in de zomer een wandelberg en voor iedereen ‘te doen’. Kijk uit over alle andere bergtoppen en ervaar het gevoel van ‘on top of the world’. Reisbureau Maroc Travel organiseert met persoonlijke aandacht jouw reis voor kleine groepen, individueel en ook op maat. “Wij kennen het land, de bergen en de Berbers als onze eigen familie – het is onze familie – en wij delen graag natuur, cultuur en tradities met u”: … ontdek Marokko van binnenuit!

Onze thuisbasis is Igoudmane, een klein dorpje in de Hoge Atlas, waar je verblijft in een luxe kamer op het erf van de familie van Lhoussaine, in een apart huis. Samen met Lhoussaine ontdek je het echte leven van de Berbers en de nomaden in het zuidoosten van Marokko. In dit deel van de Hoge Atlas is de bevolking afhankelijk van de seizoenen en het weer. Het landschap is als een filmdecor, je gaat van vergezicht naar vergezicht met eindeloze bergen wisselend van kleur met daarin kleine dorpjes, nomadententen, oases en vriendelijke gastvrije mensen. Samen met jou stellen wij een gevarieerd programma op. Het verblijf bij ons zal een onuitwisbare indruk op je maken. Kijk voor meer informatie op onze website.

Nunatak organiseert reizen over de gehele wereld voor zowel individuele reizigers als groepen. Je hebt de keuze uit wandelreizen, rugzaktrekkings en expedities. Op reis met Nunatak - originele reisroutes naar niet alledaagse bestemmingen - kleine groepen - ruime expertise - enthousiaste en deskundige reisbegeleiding Kijk op www.nunatak.nl waar je alle reizen vindt. De groepsreizen geven je een beeld van de mogelijke reisroutes, je weet waar je aan toe bent. Wil je liever een eigen route als stel, individueel of met een eigen groep? Dat kan natuurlijk ook.

Style in Travel stand 120 Portugal-Spanje-Italie-Marokko-Ierland Girassol Vakanties, Mundicolor Vakanties, Intermezzo Travels en Style in Maroc zijn landen specialisten, allen onderdeel uitmakend van Style in Travel. Onze specialiteit is fly-drives met verblijf in bijzondere authentieke accommodaties, veelal met een speciale ligging. Verblijf in een Pousada, Parador, Solares, Quinta, Agriturismo of Riad. Altijd een belevenis! Nieuw in 20917 Darrock Travel : Ierland! Kijk op onze website, volg onze advertenties in NRC, Volkskrant, Trouw of bezoek ons op de beurs; stand 120!

Useful links for participants