Afrika

Boundless Inspiration organiseert creatieve en textielreizen voor kleine groepen. Tijdens onze reizen bezoeken wij gebieden waar ambacht, handwerk en volkskunst een belangrijke rol spelen in het dagelijks leven van de bevolking. Vaste onderdelen van onze rondreizen zijn intensief contact met de plaatselijke bevolking via creatieve workshops, kookworkshops en bezoeken aan kunst- en ethnographische musea. Tijdens onze reizen ontwikkelen wij onze creativiteit, leren van elkaar en laten ons inspireren door de kleuren, geuren en cultuur van de betreffende bestemming. Onze kleinschalige reizen zijn samengesteld volgens de principes van duurzaam en lokaal toerisme.

Vanuit een enorme passie voor reizen en de droom om mensen samen te brengen en te inspireren is Innerdoorway ontstaan! Wij organiseren unieke retreats in Marokko die jou de mogelijkheid geven jouw leven te verrijken & te vernieuwen. Tijdens onze retreats laten we je graag kennismaken met de combinatie tussen meditatie & boksen. Het is onze missie om mensen een combinatie tussen inspanning en ontspanning te bieden in een omgeving die uitnodigt om afstand te nemen van je dagelijkse ritme. Daarnaast organiseren wij rondreizen waarbij wij samen met jou het 'echte' Marokko ontdekken. Marokko is een prachtig land en heeft zo veel te bieden. In het land zelf worden veel tours aangeboden die de 'standaard' route richting het Atlas gebergte en de woestijn afleggen. Door alle reizen die wij naar dit fantastische land gemaakt hebben ontdekte wij echter veel plekjes buiten de gebaande paden. Mooie verscholen hotels, het echte berber leven. Daarnaast krijgen wij steeds meer vragen van mensen die alleen naar Marokko willen, maar zich toch veiliger voelen in een groep. Zo ontstond het idee om rondreizen te organiseren waarin ruimte is voor jouw persoonlijke ervaring, maar waarin je de route aflegt met een groep gelijkgestemden en wij als host die jou de kennis en veiligheid verschaffen om in een paar dagen tijd het echte Marokko te ontdekken. Vanaf november 2018 gaan wij deze rondreizen een aantal keer per jaar organiseren.

Nunatak organiseert reizen over de gehele wereld voor zowel individuele reizigers als groepen. Je hebt de keuze uit wandelreizen, rugzaktrekkings en expedities. Op reis met Nunatak - originele reisroutes naar niet alledaagse bestemmingen - kleine groepen - ruime expertise - enthousiaste en deskundige reisbegeleiding Kijk op www.nunatak.nl waar je alle reizen vindt. De groepsreizen geven je een beeld van de mogelijke reisroutes, je weet waar je aan toe bent. Wil je liever een eigen route als stel, individueel of met een eigen groep? Dat kan natuurlijk ook.

Wilt u Marokko ontdekken op uw manier? Wij plannen graag met u de reis van uw dromen. Of u nou basic wilt reizen of luxe, of in combinatie. Laat u verbazen over de 1000 en 1 mogelijkheden. Bijvoorbeeld een rondreis met een Nederlandstalig, Marokkaanse gids. Hij brengt u met gemak naar de mooiste plekken en ook naar de nog verborgen pareltjes van het fascinerende en gastvrije Marokko. Liever zelf autorijden of een wandelvakantie? Geen probleem. Of stap eens op de fiets, quad of dromedaris. Alles kan!

Style in Travel stand 120 Portugal-Spanje-Italie-Marokko-Ierland Girassol Vakanties, Mundicolor Vakanties, Intermezzo Travels en Style in Maroc zijn landen specialisten, allen onderdeel uitmakend van Style in Travel. Onze specialiteit is fly-drives met verblijf in bijzondere authentieke accommodaties, veelal met een speciale ligging. Verblijf in een Pousada, Parador, Solares, Quinta, Agriturismo of Riad. Altijd een belevenis! Nieuw in 20917 Darrock Travel : Ierland! Kijk op onze website, volg onze advertenties in NRC, Volkskrant, Trouw of bezoek ons op de beurs; stand 120!

ToenToer een historische reisorganisatie die verdiepende groepsreizen biedt voor iedereen die op zoek is naar een combinatie van verdieping en vakantie. Onder leiding van jonge enthousiaste historici bezoekt u interessante gebieden waar u buiten de toeristische paden treedt en op zoek gaat naar het echte verhaal. Voorafgaand aan de reis krijgt u voorbereidende colleges en ook tijdens de reis blijft u kennis vergaren. ToenToer overnacht bewust bij lokaal gerunde hotels om zo de lokale bevolking te ontmoeten en de plaatselijke economie te stimuleren. Leert u met ons mee? www.toentoer.nl

Useful links for participants