Afrika

Afrika

Boundless Ethiopia Tours is een lokale, in Addis Ababa gevestigde, reisorganisatie van het Nederlands/ Ethiopisch echtpaar Hans van der Haar en Mariamawit Tesfaye. Wij wonen al jarenlang in de hoofdstad van Ethiopië en zijn specialisten in het verzorgen van maatwerkreizen naar dit voor velen onbekende land. Een heel bijzonder land met een rijke en magische geschiedenis die meer dan 3000 jaar teruggaat in de tijd, een land met een enorme diversiteit in cultuur met meer dan 80 verschillende bevolkingsgroepen en een land met een overweldigende natuur. Onze jarenlange ervaring en uitgebreid netwerk staan garant voor een reis die helemaal zal voldoen aan jouw wensen. We bekijken zorgvuldig samen met jou welke bestemmingen en activiteiten we in de reis opnemen, welk vervoer we gebruiken en in welke accommodaties je overnacht. Vanzelfsprekend houden we beschikbare tijd en budget goed in de gaten. We voeren onze reizen in eigen beheer uit. Met eigen, goed onderhouden, voertuigen en ervaren, toegewijde chauffeurs en gidsen. Wij nodigen iedereen van harte uit om grenzeloos Ethiopië met ons te verkennen, ontdekken en beleven!

Rosetta reizen is al vele jaar een naam die gekoppeld is aan reizen naar bijzondere gebieden en minder bekende landen in het Midden-Oosten, de Kaukasus, De Balkan, Oost en Noord Afrika en Centraal Azië. Groepsreizen, waarbij in kleine groepen gereisd wordt, maar ook individueel maatwerk, zijn keywords van deze organisatie die elke reis beschouwt als een 'wereldreis'. Affiniteit met, en passie voor de landen waar gereisd wordt zijn drijfveren om deze rondreizen te organiseren. Rosetta durft overtuigd zich 'kenner van de regio' te noemen en werd om die reden ook door reissite reisgraag.nl uitgeroepen tot beste reisorganisatie in de categorie rondreizen. Mondjesmaat worden reizen aan het aanbod toegevoegd, telkens passend in de lijn van de organisatie. RosettaReizen; veel geïmiteerd, nooit geëvenaard.

Contact us for perfect travel advice and organization of your Ethiopia Tour. Yared Tour&Travel is the reliable and experienced Ethiopia specialist since 2005! With the safety of European contact & guarantees and the organization & price of a local tour operator. Together with Yared Tour&Travel you organize your ideal tour through Ethiopia. We can bring you to all parts of the country and are ready to advice you about the best way to do that.

Useful links for participants