Hartelijk welkom op de beurs voor bijzondere reizen! Tickets online.

Beauty of Special Journeys

Openingstijden
zaterdag 7 januari
11.00 tot 20.00
zondag 8 januari
10.00 tot 18.00

Amsterdamse
vakantiebeurs
voor
Bijzondere Reizen

7 & 8 januari 2017 Beurs van Berlage

Reisbeurs voor Bijzondere Reizen en Fascinerende Bestemmingen.

koop nu uw tickets met korting online


Een Nieuwe Vakantiebeurs!

Het doel van deze "vakantiebeurs voor bijzondere reizen" is een omgeving te scheppen waar het massatoerisme niet de toon aangeeft,maar selectief gekozen wordt voor kwaliteit.

Kwaliteit en een scherpe identiteit van de verschillende reisproducten zijn de trefwoorden voor deze "nieuwe" beurs. 2017 is al de vijfde jaargang en het aanbod wordt steeds gevarieerder. Het criterium voor deelname aan deze beurs is dat de de aanbieders reisproducten ontwikkeld hebben, die zich door hun kwaliteit of door hun onverwisselbaarheid van andere aanbieders onderscheiden en vaak van de traditionele normen afwijken, zodat u echt iets nieuws kunt ontdekken.

De beurs mikt op een geïnteresseerd publiek, dat zich op nieuwe bestemmingen en mogelijkheden wil oriënteren en goede informatie wil hebben van specialisten voor bijzondere reizen en landen. Vaak zullen dit maatreizen zijn, maar dit hoeft niet per se. Op deze nieuwe vakantiebeurs voor bijzondere reizen vindt u zowel grote aanbieders, die u mogelijk al kent, maar ook zeer kleine die zelfs op internet niet te vinden zijn en die voor u kleine parelreizen hebben waar u zelf nooit aan gedacht zult hebben: van Poolreizen tot Kloosterwandelingen.

Niet de prijs is bepalend voor de keuze die we gemaakt hebben bij de samenstelling van de beurs, maar de onverwisselbaarheid van de soort reizen die aangeboden worden. Ook voor kleine beurzen is er veel te ontdekken.

De locatie in Amsterdam, de Beurs van Berlage is een van de mooiste gebouwen die Nederland rijk is en op 5 minuten lopen van het Centraal station – maakt dat u er gemakkelijk kunt komen. Op het centrale podium is een programma met auteurs en musici met veel originele instrumenten, zodat u ook op een andere wijze geinspireerd wordt.Op de eerste verdieping zijn de mediazalen, waar de meeste organisaties gebruik van maken, en u gericht gedurende een half uur kunt kiezen uit vele dia en film presentaties. In Amsterdam zijn acht zalen. Op de Beurswijzer boven in de Balk krijgt u een goede indruk van het aanbod.Het is verstandig van te voren op het programma te klikken op welke tijd en welk thema in welke zaal gepresenteerd wordt, zodat u gericht uw specifieke interesse kunt sturen. Wanneer u met de auto wilt komen kan dit ook. Er zijn verschillende grote parkeergarages, naast die van De Bijenkorf, aanwezig.

Deze gegevens vindt u ook boven in de balk.

Deze beurs wordt voor de vijfde keer gehouden in januari 2017 zaterdag 7 en zondag 8 januari. We verheugen ons op uw komst! Aan te raden is van te voren uw entreekaartje te reserveren ( ook goedkoper! ) zodat u meteen naar binnen kunt en niet hoeft te wachten.

Vakantiebeurs Maastricht

Op zaterdag 21 en zondag 22 januari vindt de Beurs plaats in het Mecc in Maastricht voor mensen die meer op het zuiden gericht zijn.


2016 Exposanten
like us on facebook
Overschakelen naar Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen Breda, 21 & 22 januari 2017