Hartelijk welkom op de beurs voor bijzondere reizen! Tickets online.

Beurswegwijzer

Oceanië

Fivesenses

www.fivesenses.nl

Met een creatieve geest en oprechte passie ontwerpt en organiseert reisorganisatie Fivesenses reizen op maat naar Australië en Nieuw-Zeeland. Twee landen met een zeldzaam mooie natuur, een ongecompliceerde levensstijl en een enorme aantrekkingskracht. Beide hebben iets ongrijpbaars, iets magisch. Iedereen heeft er wel een beeld bij. Fivesenses weet dat de werkelijkheid alle verwachtingen overtreft.

Ons Rotterdamse kantoor is een inspirerende locatie waar kunst en fotografie uit Australië en Nieuw-Zeeland samen komen met de eindeloze reismogelijkheden die beide landen te bieden hebben. Met een standaardreis doe je jezelf en de bestemmingen tekort. Hier valt nog zoveel te ontdekken. Hier zijn nog zoveel onbetreden paden, mooie, kleine en bijzondere accommodaties. Graag denken we met u mee en sturen we u in de juiste richting.

opDroomreis.nu

www.opdroomreis.nu

Boek nu jouw droomreis bij opDroomreis.nu en ervaar onze bestemmingen op een intieme en authentieke manier. Dwars door het zeer veelzijdige Nieuw-Zeeland zijn de meest bijzondere rondreizen te maken. Wij kennen de ongerepte en onontdekte gebieden in Nieuw-Zeeland en zorgen dat jij optimaal kunt genieten van jouw tijd in dit prachtige land. Daarnaast verzorgt opDroomreis.nu maatwerkreizen naar Amerika (wat dacht je bijvoorbeeld van Alaska, het Wilde Westen of Hawaii?), Canada en Australië. Bij ons staan jouw wensen centraal en onze reizen zijn altijd persoonlijk op maat gemaakt.

Pacific Island Travel

www.pacificislandtravel.nl

Pacific Island Travel is al meer dan 24 jaar dé specialist in op maat gemaakte reizen naar Australië, Nieuw-Zeeland, Hawaii en de eilanden van de Stille Zuidzee. Met passie stellen onze experts uw droomreis samen op basis van jarenlange reiservaring en kennis over deze bestemmingen. Exclusiviteit, duurzaamheid en cultuur staan daarbij voorop. Het is dan ook niet voor niets dat Pacific Island Travel in 2016 is uitgeroepen tot de nummer 1 in de Specialistische-reisorganisatiebranche!

TravelEssence

www.travelessence.nl/overons/waarom-travelessence/onze-filosofie/

Met uw partner op avontuur in de Outback van Australië of juist met de familie de prachtige natuur van Nieuw-Zeeland ontdekken? Wij bieden reizen naar Australië en Nieuw-Zeeland samengesteld naar wens voor koppels, families, kleine groepen en individuele reizigers. Bij TravelEssence zorgen wij voor een authentieke reiservaring waarbij u verblijft in kleinschalige karakteristieke accommodaties op prachtige locaties door heel Australië en Nieuw-Zeeland. Bespreek uw reiswensen bij ons op kantoor of bij u thuis aan de hand van foto’s en landkaarten van Australië en Nieuw-Zeeland. Onze lokale kennis en 20 jaar ervaring maken het verschil voor uw Australië en/of Nieuw-Zeeland reis.

Overschakelen naar Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen Breda, 20 & 21 januari 2018