Hartelijk welkom op de beurs voor bijzondere reizen! Tickets online.

Beurswegwijzer

Noord- en Zuidamerika

Access Suriname Travel

www.surinametravel.com

Access Suriname Travel
Wij zijn een touroperator met 23 jaar ervaring in het organiseren van zowel individuele- als groepsrondreizen op maat. Als agent van vooraanstaande reisorganisaties als Fox Reizen en Travel Trend kunnen wij u een bijzondere beleving en uitstekende service garanderen. Access Suriname Travel is onderdeel van de Access Travel Group die eigenaar is van ‘Plantage Resort Frederiksdorp’ in het kustgebied, de River cruiser ‘Mi Gudu’ en ‘Danpaati River Lodge’ in het tropisch regenwoud. Elk vertegenwoordigen ze een ander aspect van de diversiteit van Suriname. Bezoek onze websites voor meer informatie.
www.surinametravel.com
www.plantagefrederiksdorp.com
www.danpaati.com

AmbianceTravel

www.ambiancetravel.nl

AmbianceTravel is een specialist in reizen met een bijzonder karakter en bijzondere hotels. Onder het motto ‘een gewoon hotel kan altijd nog’ , selecteert AmbianceTravel bijzondere logeeradressen in verschillende landen van Europa. Het assortiment bestaat onder meer uit Spaanse parador hotels, Portugese pousadas, Schotse kastelen en Italiaanse palazzo’s. Nieuw dit jaar is een aantal rondreizen door Amerika waarbij overnacht wordt in historische hotels. Zowel de streek rondom Boston als de Mississippi-delta komen aan bod. Verder is er een 8-tal Slow Food rondreizen door Italie toegevoegd.

Ander Licht Reizen

www.anderlicht.nl

Ander Licht Reizen neemt u mee naar Latijns-Amerika. Als reizigers in hart en nieren weten we dat iedere reis een unieke ervaring moet zijn. De reizen in ons reisaanbod proberen we zo origineel, flexibel en authentiek mogelijk te organiseren. Maar we weten ook dat de ideale reis voor de één dat niet hoeft te zijn voor een ander. Vrijwel al onze voorbeeldreizen kunnen aan uw persoonlijke wensen worden aangepast. Onze reizen lopen uiteen van een selfdrive door Costa Rica, een cruise door de Galapagos Archipel of een rondreis door Peru, tot expeditiecruises naar Antarctica, tochten langs Maya-tempels in Guatemala of wildlife reizen naar de Falkland Eilanden.

Avila Reizen

www.avilareizen.nl

Avila Reizen is specialist in op maat gemaakte reizen, groepsreizen en incentives naar Latijns Amerika en Afrika.

Bij Avila Reizen staat de beleving centraal. Het voordeel van een reis op maat is dat de mogelijkheden vrijwel onbeperkt zijn en dat u alles in kunt vullen zoals u dat wilt. Wij zijn u daarbij graag behulpzaam met een persoonlijk en tegelijkertijd professioneel advies dat is gebaseerd op onze eigen ervaringen en een diepgaande kennis van de bestemmingen.

Wij hanteren drie type reizen:

Authentique Reizen – De nadruk bij een 'authentique' reis ligt op bijzondere ervaringen. Dit reis-type biedt een mix van kleinschalige en sfeervolle accommodaties, een bijzondere reisroute en een gedegen kennismaking van het land.

Boutique Reizen – De 'boutique' reis kenmerkt zich door oog voor comfort en een unieke route. De accommodatie vormt een belangrijk onderdeel van de totaalbeleving en hierbij zijn kleinschaligheid en luxe belangrijke begrippen.

Unique Reizen – Voor de 'unique' reis geldt: The Sky is the Limit. De stoutste (reis)dromen worden waargemaakt. Bij Unique reizen zetten wij de meest unieke accommodaties van het land waarbij ons doel is zelfs de meest verwende reiziger nog te kunnen verrassen.

Condor Travel

www.condortravels.nl

Condor Travels is gespecialiseerd in selfdrive reizen in Latijns-Amerika. Al onze reizen worden op maat gemaakt.

Zelf rijden over verharde en onverharde wegen is een avontuur dat vaak tot de verbeelding spreekt en naar onze mening is zelf rijden de mooiste manier om een land te ontdekken. Heerlijk om alle vrijheid te hebben en te kunnen stoppen waar en wanneer je maar wilt!

Condor Travels stelt selfdrive reizen samen in Argentinië, Chili, Peru en Ecuador en in Midden-Amerika in Costa Rica en Cuba.

Costa Rica Vakantie

www.costaricavakantie.nl

Costa Rica Vakantie verzorgt uw maatwerk vakantie in Costa Rica vanuit Nederland, maar met meer dan 23 jaar persoonlijke ervaring in Costa Rica zelf. Een snel en gemakkelijk aanspreekpunt in Nederland zorgt voor een optimale afstemming tussen uw wensen en de mogelijkheden. Het grote netwerk aan hotels, uitgebreide kennis van het land zelf en gevoel voor uw wensen, zorgden al voor veel tevreden vakantiegangers. Daarbij hebben we zelf de beschikking over een vakantiewoning in het dorp Pozo Azul waar u het ware Costa Rica kunt beleven. De mensen in het dorp nemen u op in hun lokale gewoontes, een onvergetelijke ervaring! Bij ons bent u bovendien ook aan het juiste adres voor een of meerdere dagen sportvissen of duiken in Costa Rica.

Don Quijote

www.donquijote.nl

Don Quijote is al meer dan 25 jaar dé specialist op het gebied van Spaanse taalreizen naar Spanje en Latijns-Amerika, met eigen scholen in Spanje en Mexico.We verzorgen zomerkampen voor de allerjongsten, maar organiseren ook kookcursussen en vele andere funcursussen. In Latijns-Amerika kun je ook je cursus combineren met vrijwilligerswerk. Met meer dan 35 bestemmingen en 25 verschillende cursussen, zit er voor iedereen een cursus en een stad tussen die perfect aansluit bij zijn of haar wensen om Spaans te leren.

Dutch Wolf Tours

www.dutchwolftours.com

Hartelijk welkom bij Dutch Wolf Tours, de bekende Canadese reisorganisatie van 'Canadese Nederlanders'. Wij bieden u exclusieve, luxe Canada en Nieuw Zeeland expedities. U bent onderweg met uw privé gids en chauffeur in onze comfortabele bus in klein groepsverband. U verblijft in, met zorg voor u geselecteerde, eerste klas accomodaties. Geen reisorganisatie kan op tegen onze kwaliteit, onze gedetailleerde kennis van de gebieden die we met u bezoeken en vooral onze goede zorgen voor u. U staat als individue bij ons centraal!

Canadian Lakes, Mountains & Wildlife tours 2015:
DutchWolf Tours richt zich op Nederlandse en Vlaamse deelnemers welke naast een stukje avontuur ook comfort weten te waarderen. Wij reizen per klein model bus met een capaciteit voor 15 passagiers maar boeken per vertrekdatum maximaal 10 deelnemers; al onze deelnemers zitten riant en comfortabel. U vindt bij ons geen grote touringcars met haastige verplichte stops en geen massale (Engelstalige) reisgezelschappen inclusief lange vermoeiende dagen.

In onze unieke opzet staat u als deelnemer in het middelpunt en gaan wij voor kwaliteit:
Een klein reisgezelschap per vertrekdatum, korte dagafstanden en een flexibel dagprogramma met ruimte voor eigen inbreng. Vanaf het reserveren tot en met uw thuiskomst na uw reis persoonlijk contact met uw vaste contactpersoon Heleen, Nederlandse gids/chauffeur, overnachten in overwegend 4-sterren accommodaties, transfers van/naar luchthavens bij reissom inbegrepen, alle excursies (waaronder een spektaculaire Bear Safari) inbegrepen, op verzoek een telefoonkaart voor contact met het thuisfront etc, etc...

Edventure

www.edventure.biz

Edventure is een reisbureau met Nederlands management gevestigd in San Jose, Costa Rica. Vanuit hier bieden wij je droomreis aan in Centraal Amerika. Via onze website kun je je eigen reis samenstellen, een compleet ‘Edventure’ kiezen of contact met ons opnemen voor speciale reiswensen. Doordat we in het land van je reisbestemming wonen, kennen we de weg en al onze hotels persoonlijk. Find Edventure and live your dream! Is ons motto en we doen er alles aan om dat waar te maken. Om je het echte Centraal Amerika te laten zien werken we ook samen met een aantal projecten die je tijdens je reis kunt bezoeken.

Exotische Reizen Suriname

www.exotischereizensuriname.nl

De ultieme beleving voor reizigers die van natuur, cultuur en avontuur houden.

Wij nemen u mee op een reis waarin de schoonheid van Suriname en haar unieke plekken op een natuurlijke wijze, zonder veel woorden, zichtbaar worden. Beleef de overweldigende natuur en de onstuimige stroomversnellingen op één van de indrukwekkende rivieren in de jungle. Ervaar de jungle als het unieke decor van een schitterend wandelgebied met woudreuzen, lianen en vele inheemse bloemen en planten.

Ons reisaanbod is geschikt voor iedereen die houdt van een actieve manier van reizen en graag meer wil zien en ontdekken van natuur en cultuur dan de voorgekauwde reizen en bezienswaardigheden. Wij staan u met raad en daad terzijde om uw verblijf in het zonovergoten Suriname perfect voor te bereiden en om te zetten in een zorgeloze “reis op maat”.

Exotische Reizen Suriname, voor een vakantie met respect voor mens, dier en natuur!

Go Local!

www.golocal-travel.org

Go Local! is dé specialist voor bijzondere reizen naar Ecuador. Bij ons kunt u rondreizen boeken op basis van uw eigen ideeën en voorkeuren. Wij vinden het belangrijk dat u Ecuador kunt ontdekken en beleven op uw eigen tempo. Zo reist u georganiseerd met optimale vrijheid en kwaliteit. Op dezelfde wijze organiseren wij de (combi) reizen naar Peru of Colombia.
Go Local! laat u het land kennen doordat we samenwerken met o.a lokale gemeenschappen en bijzondere ondernemers. Hierdoor slaapt u in gezellige familie hotels, maar ook in luxe haciënda’s, waar allemaal enthousiast een kijkje in de keuken van hun eigen cultuur wordt gegeven. Tevens organiseren wij duikvakanties, Galapagos reizen, klimtochten en vrijwilligerswerk.Met uw persoonlijke Local Planet boek die afgestemd is op uw reis, zijn wij in staat om u een onvergetelijke en prachtige reis te bieden voor een eerlijke prijs. Laat uzelf inspireren bij onze stand en krijg een voorproefje van de smaak van Zuid Amerika.

Mecapal Travels

www.mecapaltravels.nl

Op zoek naar méér dan alleen een mooie vakantiefoto? Voor de reiziger die meer wilt weten over Centraal Amerika biedt Mecapal Travels culturele diepgang, duurzaamheid en kennis. Wij bieden u twee soorten reizen naar Guatemala aan:
1. Academische kennisreizen in een klein reisgezelschap (max. 12 personen): onder begeleiding van een doctor in Maya archeologie en antropologie bezoekt u de meest interessante inheemse, koloniale, archeologische en historische plaatsen.
2. Individuele reizen-op-maat: afhankelijk van uw wensen plannen we samen een reis. Zo kunt u bij ons met gemak een helikoptervlucht met gids naar een archeologische site diep in de jungle boeken, maar weten we ook voor elke reis de juiste plaats om even tot rust te komen.
Mecapal Travels is een kleinschalige reisorganisatie die wordt geleid door twee academische specialisten op het gebied van archeologie, antropologie en sociologie van Centraal Amerika, met meer dan 10 jaar reiservaring in het gebied. Kom langs bij Mecapal Travels, Pavillon Q, voor meer informatie!

MiCuba

www.micuba.nl

MiCuba is een reisorganisatie gespecialiseerd in taal- en cultuurreizen naar Cuba. MiCuba staat voor 'Mijn Cuba'. Wij laten je het authentieke Cuba zien precies zoals het door de Cubanen zelf wordt ervaren. Cultuurbeleving betekent voor ons: contact maken met de locals.

Voor de optimale onderdompeling in de cultuur bieden wij verschillende culturele excursies, cursussen, taal- en rondreizen aan in Cuba. Onze kernwaarden zijn kleinschaligheid, duurzaamheid en authenticiteit.

Je reist met MiCuba op een verantwoorde, eerlijke manier en draagt zo ook een steentje bij aan de lokale economie.

Olaf Reizen

www.olafreizen.nl

Olaf Reizen organiseert reizen op maat naar speciale en onontdekte plekken in Latijns Amerika. Olaf Hendriksz, één van de oprichters van Olaf Reizen, heeft in de jaren ‘90 een aantal jaren in de binnenlanden van Venezuela gewoond. Op het grensgebied met Brazilië werkte hij als junglegids tussen de Pemon Indianen. Hier is de passie voor de natuur en bevolking van Latijns Amerika tot bloei gekomen, in het speciaal met de indiaanse bevolking. Later volgden vele mooie reizen door de vele andere landen in Latijns Amerika. Met deze extra kennis en ervaring op zak besloot Olaf in 2004 om van start te gaan met het organiseren van avontuurlijke reizen naar Latijns Amerikaanse landen. Een stap van vrije reiziger naar zelfstandig ondernemer, een organisatie met een persoonlijke benadering die u graag de nog onaangetaste natuur en rust van Zuid-Amerika laat ervaren, daar waar geen plek is voor massatoerisme en standaard cultuur- en/of natuurreizen.

opDroomreis.nu

www.opdroomreis.nu

Boek nu jouw droomreis bij opDroomreis.nu en ervaar onze bestemmingen op een intieme en authentieke manier. Dwars door het zeer veelzijdige Nieuw-Zeeland zijn de meest bijzondere rondreizen te maken. Wij kennen de ongerepte en onontdekte gebieden in Nieuw-Zeeland en zorgen dat jij optimaal kunt genieten van jouw tijd in dit prachtige land. Daarnaast verzorgt opDroomreis.nu maatwerkreizen naar Amerika (wat dacht je bijvoorbeeld van Alaska, het Wilde Westen of Hawaii?), Canada en Australië. Bij ons staan jouw wensen centraal en onze reizen zijn altijd persoonlijk op maat gemaakt.

Peru Travel

www.peru.travel

Peru, het land van de Incas, quinoa en Machu Picchu. Maar ook het land van de Uros, ceviche en de Amazone. Een parel in Zuid-Amerika, die steeds meer avontuurlijke en actieve reizigers ontdekken. Een mengsel van fascinerende oude culturen en moderniteit. Ervaar Peru en ontdek een rijkdom aan verschillende werelden, elk met hun eigen geuren, kleuren, geluiden en smaken. Reis terug in de tijd naar oude beschavingen en delen van het grote culturele erfgoed van het Peruaanse volk. Peru, het land van verborgen schatten. Kom en ontdek ze zelf! Meer informatie over Peru is te vinden op: www.peru.travel

Rebecca Adventure Travel

www.rebeccaadventuretravel.com

Rebecca Adventure Travel is een tour operator gespecialiseerd in authentieke en gepersonaliseerde individuele rondreizen in Ecuador, de Galapagos eilanden & Colombia. Wij voeren zelf het grootste gedeelte van de tours uit wat betekent dat we een zeer scherpe prijs kunnen bieden en dat we de leukste lokale plekjes kennen. Ons kantoor in Quito, Ecuador zorgt voor de uitvoering van de tours en voor 24/7 service in het Nederlands, Engels en Spaans. We maken deel uit van het Nederlandse GGTO garantiefonds en we zijn lid van de VVKR (vereniging van kleine tour operators).

Ecua Horse Rides

organiseert paardrij-reizen in Ecuador & Colombia. Veiligheid en goede verzorging voor de paarden staat hierbij voorop. Alle hacienda’s met hun paarden, gidsen en faciliteiten zijn grondig gecontroleerd door Rebecca Braak, de eigenaresse die in Quito woont. De landen zijn geweldig mooi en gevarieerd met hoge bergen (Andes) tot het regenwoud (Amazone). Daarnaast heerst er nog een levendige “Chagra” cultuur, dit zijn de lokale cowboys. Er zijn zelfs paardentreks waarbij we de cowboys helpen hun vee te vangen. Ecua Horse Rides maakt deel uit van het GGTO garantiefonds.
Sapa Pana Travel

www.SapaPanaTravel.nl

Sapa Pana Travel

We willen u net zo laten genieten van Latijns-Amerika zoals wij er zelf van genieten.
Johan van Rijswijck is in 2003 gestart met Sapa Pana Travel. Passie voor reizen, en het zien van een markt voor mooie reizen naar dit continent, deed hem besluiten.
De naam Sapa Pana Travel is destijds met zorg gekozen. De woorden 'Sapa' en 'Pana' zijn ontleend aan het Quechua, een inheemse taal nog altijd gesproken in delen van Peru, Ecuador, Bolivia, Chili, Colombia en Argentinië. In deze taal betekenen deze woorden: ‘De Unieke Reis’.
Wij organiseren individuele maatwerk reizen, in alles wordt rekening gehouden met úw wensen, premium groepsrondreizen en exclusieve autoreizen, naar bijzondere plekken in Latijns-Amerika, het Caribisch gebied en Antarctica.
We zijn van mening dat iedereen reizen kan samenstellen. Echter, de juiste snaar raken wat leidt tot de meest ultieme beleving dat lukt alleen vanuit expertise, persoonlijke ervaring en bovenal... passie. Wij stellen onze specialistische kennis en het door ons opgezette, professionele netwerk ter beschikking om échte reisliefhebbers de beste, meest fascinerende en meest unieke reiservaring te laten beleven.
100% Latijns-Amerika | 100% Maatwerk | sinds 2003

Selva Travel

www.selvatravel.nl

Graag willen wij Selva Travel voorstellen, dé reisorganisatie voor al uw reizen naar Zuid-, Midden-Amerika en Oost-Afrika.

Wij organiseren al ruim 15 jaar reizen en wij zijn liefhebbers van avontuurlijke reizen met comfort, en dat zijn ook precies het soort reizen waar wij de focus opleggen. Daarnaast vinden wij dat vrijheid bij het samenstellen van een reis absoluut een must is. Bij ons kunt u dus echt een individuele reis boeken die helemaal naar uw wensen en budget is samengesteld. Natuurlijk geven wij advies en tips want wij kennen de bestemmingen op ons duimpje.

ToPeru

www.toperu.nl

ToPeru is de online specialist voor prachtige, individuele, rondreizen in Peru. Op onze website treft u, naast zorgvuldig door ons samengestelde rondreizen, ook bouwstenen aan waarmee u zelf uw ideale rondreis kunt samenstellen. Onze ruime ervaring met maatwerk geeft u bovendien veel keuzevrijheid. In Peru hebben wij uitstekende contacten met lokale operators en hotels. Als klein gespecialiseerd reisbureau, geven wij u graag advies en bieden wij de service die u als klant mag verwachten. Wij zijn aangesloten bij de SGR.

Tura-Travel

www.tura-travel.nl

Tura-Travel organiseert bijzondere reizen op maat in Peru, Bolivia en Ecuador. Wij van Tura-Travel kennen deze drie Andes-landen als geen ander. Door onze vele contacten ter plekke moet het raar lopen wanneer wij uw specifieke wensen niet kunnen realiseren. Samen met u stellen wij graag uw favoriete reis samen. Ook voor bijvoorbeeld meerdaagse wandeltochten naar Machu Picchu, een verblijf in het tropisch regenwoud of een bezoek aan de Galápagos Eilanden bent u bij ons aan het goede adres.
Kijkt u voor het opdoen van reisideeën ook eens op onze website.

Overschakelen naar Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen Breda, 20 & 21 januari 2018