Hartelijk welkom op de beurs voor bijzondere reizen! Tickets online.

Beurswegwijzer

Europa

AmbianceTravel

www.ambiancetravel.nl

AmbianceTravel is een specialist in reizen met een bijzonder karakter en bijzondere hotels. Onder het motto ‘een gewoon hotel kan altijd nog’ , selecteert AmbianceTravel bijzondere logeeradressen in verschillende landen van Europa. Het assortiment bestaat onder meer uit Spaanse parador hotels, Portugese pousadas, Schotse kastelen en Italiaanse palazzo’s. Nieuw dit jaar is een aantal rondreizen door Amerika waarbij overnacht wordt in historische hotels. Zowel de streek rondom Boston als de Mississippi-delta komen aan bod. Verder is er een 8-tal Slow Food rondreizen door Italie toegevoegd.

Art Nouveau Travel

www.artnouveautravel.nl

Op reis met Art Nouveau Travel betekent op reis met Julia. Naar Estland, Letland, Litouwen, Rusland, Georgië, Armenië, Oezbekistan en meer.
Julia Ergaeva is geboren in Riga, opgegroeid in Moskou, wonend in Nederland. Architect, liefhebber van reizen, mensen, muziek en Art Nouveau. Ze begeleidt u vanaf uw eerste interesse tot uw thuiskomst. U ziet, hoort, ruikt en proeft meer dan een gewone toerist.
“Deze landen zijn ooit één land geweest, mijn land. Ik voel me daar thuis en zorg dat mijn reizigers zich daar thuis voelen. Een kijkje in mijn tuin.”

Asgard Reizen

www.asgard.nl

Asgard Reizen organiseert ruim 18 jaar kleinschalige culturele groepsreizen naar diverse bestemmingen binnen Europa, de voormalige Oostblok landen, de Kaukasus.
In ons eigen land organiseren we bijzondere arrangementen en thema-reizen; de focus ligt hier op de prachtige, cultuurrijke gebieden in Groningen en Friesland.
Onze reizen worden begeleid door deskundige Nederlandstalige reisleiders, veelal (kunst)historici, we verblijven in goede hotels in het centrum en ons programma geeft nog ruimte voor eigen initiatieven. De nadruk ligt op cultuur, architectuur en geschiedenis en door de kleinschaligheid ervaren reizigers onze reizen als persoonlijk.

Bijzonderereizen.no

www.byzonderereizen.nl

Frans en Marijke van Byzonderereizen.no hebben al meer dan 30 jaar ervaring in het organiseren van kleinschalige actieve groepsreizen ; de laatste 14 jaar vanuit de Lofoten ( Noorwegen).
Byzonderereizen.no biedt een gevarieerd actief programma aan in misschien wel het mooiste natuurgebied van Europa, de Lofoten. Van midzomernachtzon in de zomer en noorderlicht reizen in najaar en winter periode. Het programma bestaat uit wandelen, varen en kultuur. Omdat alles in eigen beheer is kunnen alle programma onderdelen aangepast worden aan het weer en wensen van de gasten. Sinds 3 jaar bieden we nu ook motorreizen aan.

Fru Amundsen - ontdek Noorwegen

www.fruamundsen.nl

Fru Amundsen – ontdek Noorwegen. Fru Amundsen organiseert bijzondere reizen naar Noorwegen. Buiten de gebaande paden maar ook langs bekende hoogtepunten, net even anders zodat u het échte Noorwegen ervaart. Of u nu meereist met een van onze kleine groepen of bij een arrangement op maat: wij staan voor een doordacht programma met veel aandacht voor detail.
Tijdens onze winterreizen zoeken we ‘s avonds het noorderlicht terwijl we overdag de sneeuwschoenen onderbinden, een hondensledetocht maken, naar walvissen of zeearenden zoeken of kennismaken met de Samische cultuur. Reist u met ons mee?

Griekenlandaanzee / Miniati Reizen

www.griekenlandaanzee.nlwww.fotografierondreizen.nlwww.sculpturemarble.com

Griekenlandaanzee biedt geheel verzorgde creatieve en culinaire workshop- vakantiereizen op de Peloponnesus in Griekenland.
De workshop-arrangementen zijn inclusief een directe lijnvlucht naar Athene, alle transfers, en een eigen appartement in ons hotel direct aan het strand.
Onze eigen chef verzorgt heerlijke gezonde mediterrane maaltijden die worden geserveerd op het terras.
De workshops zijn beeldhouwen, mozaïek, schilderen, fotograferen, bronsgieten, keramiek, keramiek beschilderen, portretboetseren, tiffany/glas in lood, diverse sieradenworkshops en excursieweken.
Alle materialen zijn inbegrepen en de werkstukken worden naar Nederland vervoerd en kunnen naderhand bij de exposities in Amsterdam worden opgehaald.

Güldeniz Sailing Cruises

www.guldenizsailing.com

Güldeniz Sailing Cruises organiseert zeilcruises op de Egeïsche en Middellandse Zee op drie eigen authentieke zeilschepen. Vanuit Bodrum, Göcek of Kos kunt u meevaren op verschillende routes langs de Turkse Zuidwestkust en eilandhoppen in Griekenland. Er wordt zoveel mogelijk gezeild.
Er is modern comfort aan boord èn een professionele bemanning. Tijdens een luxe zeilcruise lekker dromen aan dek, actief in het water of de kust verkennen: het schip is uw hotel en brengt u overal heen. Onze kapiteins zeilen de mooiste routes, de koks maken de beste lokale recepten en de matrozen zorgen voor de goede service. Wij organiseren luxe Comfort Cruises, betaalbare Sailing Blue Cruises en themavakanties MetdeBroers


IJsland Tours

www.ijslandtours.nl


Als een echte IJsland specialist vind je bij IJsland Tours een gevarieerd aanbod in reizen naar IJsland. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan auto-, groeps- en individuele reizen in zowel zomer als winter. Ook kun je een reis aanpassen naar je eigen specifieke wensen, of een geheel nieuwe reis op maat door ons laten samenstellen. Ook voor vakanties naar de Faerøer, Groenland en Spitsbergen kun je bij ons terecht. Ons bedrijf is aangesloten bij de Travel Stars, een groep van meer dan 30 reisspecialisten met bestemmingen over de hele wereld.

Kop in de Wind, Inspirerende Zeilreizen

www.kopindewind.nl

Bijzondere reiservaringen naast de deur!

Kop in de Wind: inspirerende zeilreizen op de Waddenzee. Ontspanning en inspiratie voor avonturiers, zoekers en zeilers met diepgang. Wil je de natuur in, samen onderweg zijn en anderen ontmoeten? Bezinning op je koers of na ziekte of burn-out het roer weer in eigen hand nemen? Kop in de Wind biedt dat! Actief, ontspannen en intensief onder deskundige leiding. Op een comfortabel, goed uitgerust zeiljacht langs prachtige eilanden en oude havens.

Kop in de Wind: méér dan zeilen!

Mythical Journeys

www.mythicaljourneys.org


Mythical Journeys organiseert onvergetelijke reizen waarin een mix van wellness en cultuur wordt aangeboden. Oude culturen komen weer tot leven met mythes, sagen en legenden. Er worden excursies aangeboden naar oude beschavingen waar we door vergeten 'rituelen' en gebruiken zoals labyrintlopen, oude ambachten en creatieve workshops in de huid kruipen van de toenmalige bewoners. U beleeft de oude beschavingen op een levendige en onvergetelijke manier!
Mythical Journeys organiseert vakanties in Italie, Frankrijk, Groot-Brittannie, Ierland en Nederland.

english :
Mythical Journeys organizes unforgettable journeys, bringing ancient cultures back to life. We offer you a mix between wellness and interactive workshops. In analyzing myths, legends and fairytales, combined with forgotten rituals, like walking a labyrinth interesting lectures, amazing excursions and creative workshops you'll have a vivid experience of an old civilisation you will never forget!

Mythical Journeys organizes groupholidays and incentives to European destinations ( Italy, Ireland, France, Scotland and the Netherlands


Norden Trips

www.nordentrips.nl

Norden Trips is een onafhankelijke reisspecialist op het gebied van reizen naar Noorwegen en Zweden. Persoonlijk contact, veel eigen ervaring, tijd voor een uitgebreid adviesgesprek en een reis op maat naar uw wensen zijn onze kenmerken. Met eigen auto, luxe camper, per trein of vliegtuig - in vakantiehuizen, hytter of hotels, in zomer en winter, Norden Trips verzorgt het voor u. En wat te denken van de mooiste zeereis van de wereld? De Hurtigruten vertrekt dagelijks en vaart langs de Noorse kust tot aan de Russische grens. Wilt u meer informatie? Kom dan langs op onze stand. Onze gegevens en werkwijze vindt u ook op onze site: www.nordentrips.nl

Norge Reiser

www.norgereiser.nl

NORGE REISER verzorgt reizen naar en in Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken en de Baltische Staten
In Noorwegen vindt u een indrukwekkende natuur met imposante fjorden, overweldigende bergen, hoogvlaktes, gletsjers en bossen met een bijzondere flora en fauna.
De natuur verrast u hier steeds weer, achter iedere bocht en elke berg gaat een nieuw landschap schuil.
U kunt bij ons terecht voor het reserveren van een bootovertocht, een bungalow of hotel, een geheel verzorgde hotel- of bungalowrondreis, een cruise vanuit Amsterdam, een reis per Hurtigruten of een zeilvakantie.
U kunt ook per zeil- of expeditieschip rond Spitsbergen of bij Antarctica varen.
Voor de actieve reiziger zijn er mogelijkheden te over; kajakken op een gletsjermeer, op de fiets over de hoogvlaktes, wandelen door diepe dalen, kloven, imposante bergtoppen, over hoogvlaktes of ontdek het bijzondere Spitsbergen.

Norske Noorwegen Reizen

www.norske.nl

Wij zijn in 1953 als reisorganisatie begonnen en daarmee één van oudste en meest ervaren Noorwegen-specialisten in ons land. Sinds 25 jaar zijn wij Exclusief Vertegenwoordiger voor HURTIGRUTEN in Nederland. Naast de bekende rondreis Bergen - Kirkenes - Bergen langs de Noorse kust, bieden wij ook expeditiereizen naar unieke bestemmingen als Spitsbergen, Groenland en Antarctica. Deze laatste reizen vindt u in onze brochure: 'Expeditie Zeereizen 2016/2017'. Ons nieuwe winterprogramma biedt naast vele langlauf en alpineski bestemmingen ook prachtige avontuurlijke tochten per hondenslede, sneeuwscooter of een heuse walvissafari. Populair zijn bovendien onze Hurtigruten individuele groepsreizen: 'Op Jacht naar het Noorderlicht', met diverse afvaarten van november 2015 t/m maart 2016. Onze zomerbrochure bevat o.a. rondreizen per eigen auto via hotels, vakantiewoningen of kampeerhutten. Prachtige Fly/Drive reizen, eventueel gecombineerd met een deeltraject Hurtigruten. Maar...ons specialisme is en blijft vooral gericht op de REIZEN OP MAAT! Wij zijn u graag van dienst bij het samenstellen van uw droomreis naar het prachtige Noorwegen!

PanaGo

www.panago.nl


PanaGo is een kleinschalige touroperator, gespecialiseerd in thema-culinaire en historische reizen naar Griekenland.
PanaGo laat je het echte Griekenland zien, tijdens je reis ontmoet je de lokale bevolking en maak je vaak onderdeel van het dagelijkse leven. Onze reizen zijn kleinschalig en persoonlijk vaak inbegrepen met veel extra’s. Ons vakbekwaam personeel heeft ruime ervaring in het samenstellen van reizen. Wij bezoeken jaarlijks regelmatig Griekenland en vinden elke keer unieke plekjes welke wij opnemen in ons productaanbod. Wij kennen Griekenland als geen ander.Pelgrimroutes.nl

www.pelgrimroutes.nl

Pelgrimroutes.nl organiseert individuele wandel-, fiets- en ebike reizen langs de verschillende St Jacobsroutes naar Santiago de Compostela.
Voor onze arrangementen maken wij gebruik van kleine sfeervolle hotelletjes gelegen langs de verschillende routes. In de grotere steden zijn onze hotels gelegen in het historische centrum van de stad zodat u ten volle kunt genieten van uw tijd. Wij organiseren bagagevervoer langs al onze routes. Verder voorzien wij u van gedetailleerde Nederlandstalige route beschrijvingen, kaarten, cultureel achtergrond gidsje en pelgrimspaspoort. Naast de klassieke St Jacobsroutes bieden wij ook de Weg naar Rome en de Lycian way aan.

Precious Locations

www.preciouslocations.nl

Precious Locations

Precious Locations biedt unieke vakanties in kleinschalige boutique hotels met luxe en persoonlijke service. Ons motto is dat jij je echt gast voelt in een boutique hotel waar veelal lokale en organisch geteelde producten worden geserveerd. Echt puurheid voor ‘quality time’ tijdens een bijzondere vakantie bovendien aan afwisselende stranden met azuurblauwe baaien.
Overweeg het onontdekte schiereiland Pilion in Griekenland, waar de rijkere Grieken hun zonvakanties doorbrengen.
Of wat van mooie ‘verborgen’ locaties op Sicilië waar eveneens mooie parels voor je zijn geselecteerd.
Precious Locations verzorgt graag je hele reis met activiteiten ter plaatse. Heb je een bijzondere gelegenheid te vieren, vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Puglia Travel

www.pugliatravel.nl

Puglia Travel is ontstaan vanuit een passie voor Puglia, de onontdekte hak van de italiaanse laars! Als Pugliese heb ik niets dan fijne herinneringen. Ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt door reizen op maat te maken. Ik laat mensen Puglia “beleven”. Dit kan ik doordat ik weet waar je wel en waar je niet moet zijn. Ik zet mijn netwerk in om mensen een unieke beleving te bezorgen. Koken met nonna, slapen in een trullo of een mooie fietstocht met picknick op het strand. Maar ook incentives en groepsreizen met leuke en unieke activiteiten!


PUUR treinreizen

www.puurtreinreizen.nl

Uw specialist in treinvakanties Zwitserland. PUUR treinreizen biedt puur en alleen de mooiste trein(rond)reizen in Zwitserland inclusief hotels. Zwitserland is de ideale bestemming om per trein te ontdekken. Het is een comfortabele manier van reizen en u komt op bijzondere plaatsen waar u met de auto niet kunt komen. Iedere treinreis heeft zijn eigen sfeer, bezienswaardigheden en hoogtepunten. Bijzondere en beroemde treinen zijn o.a. de Glacier Express en de Bernina Express. Alle treinreizen kunnen op maat gemaakt worden en aangepast aan uw wensen.

SoleLuna

www.soleluna.nl

SoleLuna, gezond op pad.

Wil jij ook ervaren dat gezondheid begint met genieten?
SoleLuna verzorgt welzijnsvakanties in Italië gericht op het hervinden van je eigen vitaliteit.
Verwend worden, tot rust komen, opladen en een gezondere levensstijl aanleren.

Kom en ontmoet Lidia bij stand n.74!
Als echte Italiaanse brengt ze je graag in contact met haar Italië, authentiek, puur en ver weg van massatoerisme.

Wat zeggen onze klanten:
- "Het is geen yoga,- kook,- paarden,- cultuur,- vitaliteits,- of inspiratie-reis...Het is het allemaal!”
-“La vita e’ bella, maar dan met verdieping "


St. Petersburg- Travel with A Meaning

www.travelwithameaning.com

Saint Petersburg Travel with A Meaning is a family social business, organized by Mom and Daughter, who build a bridge between Netherlands and Russia. We invite you to see our beautiful city with local guides, experience Russian culture and food with a real family and also add a meaning to your travel, by supporting local NGO! We are organizing tailor-made tours for individuals, couples and families only because every traveler is a family guest for us! Join us to make you travel to St. Petersburg authentic, meaningful and heartily welcome!

Style in Travel

www.styleintravel.nl

Style in Travel stand 120 Portugal-Spanje-Italie-Marokko-Ierland

Girassol Vakanties, Mundicolor Vakanties, Intermezzo Travels en Style in Maroc zijn landen specialisten, allen onderdeel uitmakend van Style in Travel. Onze specialiteit is fly-drives met verblijf in bijzondere authentieke accommodaties, veelal met een speciale ligging. Verblijf in een Pousada, Parador, Solares, Quinta, Agriturismo of Riad. Altijd een belevenis! Nieuw in 20917 Darrock Travel : Ierland! Kijk op onze website, volg onze advertenties in NRC, Volkskrant, Trouw of bezoek ons op de beurs; stand 120!

Suid Afrika Reise

www.suidafrikareise.nl

Suid Afrika Reise verzorgt individuele reizen op maat door Zuid Afrika, Namibie en Botswana. Op basis van de wensen van de klant stellen wij een reis samen die helemaal toegespitst is op deze wensen. Wenst u uw familie te bezoeken die een tijdje in Zuidelijk Afrika verblijft of wilt u meer de minder gebaande routes bezoeken? Ook daar kunnen we rekening mee houden. Dit kan in een personenauto met zijn tweeen of vieren, maar ook in een busje voor grotere groepen of in een 4x4 camper voor nog meer avontuur in Namibie en/of Botswana. Deze reizen kunnen ook met een privŽ gids worden gemaakt. Ook maken we maatwerk voor personen die afhankelijk zijn van hun rolstoel. Tijdens de reizen maken wij gebruik van kleinschalige accommodaties met persoonlijke aandacht. Voor uw reis ontvangt u een uitgebreide persoonlijke routegids met de te rijden routes, veel algemene informatie en interessante punten onderweg.

Overschakelen naar Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen Breda, 20 & 21 januari 2018