Hartelijk welkom op de beurs voor bijzondere reizen! Tickets online.

Beurswegwijzer

Azië

A- Ropa reizen

www.a-ropa.nl

Aiwa Reizen

www.aiwa-reizen.nlwww.puurazie.nl/

Aiwa --Wij organiseren reizen voor sportieve en avontuurlijke levensgenieters naar Zuid Oost Azië. Ons reisaanbod is een mix van cultuur, natuur en ontspanning en zo georganiseerd dat er een goede balans is tussen reizen en rust. Wij zorgen er voor dat uw reiswensen worden vertaald in een prachtig programma, een onvergetelijke ervaring en een fantastische herinnering.

Landen: Bhutan, Cambodja, Canada, India, Indonesië, Laos, Myanmar, Nepal, Thailand, Vietnam.

Ala Too reizen

www.alatoo.nl

Ala Too neemt je mee door de unieke natuur en cultuur die Kirgizië rijk is. We bieden uiteenlopende mogelijkheden om dit prachtige land te verkennen op een manier die geheel aansluit bij jouw persoonlijke wensen. Onze ervaren lokale gidsen nemen je mee langs berglandschappen, nomadendorpjes, kleurrijke valleien en Centraal Aziatische architectuur. Ala Too’s reizen worden georganiseerd door een Kirgizisch-Nederlandse familie, die er voor zorgt dat je op comfortabele wijze met de lokale bevolking in contact komt. Zo leer je Kirgizië echt kennen.

Aladin Travel

www.aladintravel.nl

Aladin Travel is de specialist voor individuele reizen op maat naar Oman en omringende landen. Oman is een schitterend land vol verrassingen en adembenemende landschappen. Bergen, woestijnen, oases, stranden. Het land van sultan Qaboos bin Said en Sinbad de Zeeman. Laat u verrassen door dit mysterieuze land en de gastvrijheid van de Omani. Oman is uitstekend te combineren met een bezoek aan Dubai, Abu Dhabi of één van de andere Verenigde Arabische Emiraten of met Qatar.

Bij Aladin Travel zijn allerlei type reizen mogelijk: selfdrive reizen, rondreizen met gids, kampeerreizen, strandvakanties, duikreizen, vogelreizen, fotoreizen en nog veel meer.

Op basis van onze eigen ervaringen en die van onze klanten geven wij gedegen advies over de reismogelijkheden

AsiaDirect

www.asiadirect.nl

THAILAND | VIETNAM | CAMBODJA | INDONESIE | MYANMAR
AsiaDirect is een op en top Nederlands bedrijf, maar wij werken vanuit ons centraal gelegen
hoofdkantoor in Bangkok. Vanaf daar verzorgen wij al jarenlang reizen op maat voor met name
Nederlandstalige globetrotters. Met ons Nederlands/Vlaamse team van reisspecialisten kennen
wij de veelzijdige mogelijkheden die Azië te bieden heeft als geen ander!
Wij adviseren jou dan ook graag bij het samenstellen van jouw droomreis! En omdat je direct bij
ons boekt, zonder tussenpersoon, ben je ook nog eens een stuk voordeliger uit!
AsiaDirect – Omdat wij er al zijn!

Atma Asia Travel

www.atma-asia.nl

Ben je op zoek naar een bijzondere individuele reis op maat naar de mooiste landen van Azië, vertel ons dan je reiswensen en wij vertalen deze naar een schitterend en uniek reisprogramma. Hierdoor ontstaat de voor jou perfecte reis met oog voor detail en voor de wereld waarin je reist. Alles is mogelijk. Of je nu een bezoek wilt brengen aan de vele tempels, stoepa's of kloosters die Azië rijk is, een religieus festival wilt bijwonen of wilt logeren bij de lokale bevolking. Wil je de natuur in? Maak dan een trektocht door het fantastische Himalaya gebergte, een dagwandeling in de lager gelegen groene heuvels of ga mountainbiken of raften door de adembenemende natuur van onze bestemmingen. Reizen met Atma Asia Travel betekent het oorspronkelijke Azië beleven en de bevolking, de cultuur en de natuur leren kennen zoals zij werkelijk zijn. Reizen zoals jij dat wilt.

Battuta Reizen

www.battuta-reizen.nl

Wij organiseren groepsreizen, individuele reizen en reizen op maat naar de landen waar Ibn Battuta, de Marco Polo van de Arabische wereld, ooit zijn voetsporen heeft achtergelaten. Graag dragen wij ons enthousiasme voor deze gebieden aan onze reizigers over, en stellen daarom met zorg de mooiste reizen samen. Onze reizen gaan naar Noord-Afrika, West-Afrika, het Midden-Oosten, de Kaukasus, Centraal-Azië, de voormalige Sovjetunie, India, Mongolië, China en Noord-Korea. Specialiteit: reizen langs de Zijderoute. En met onze zogenaamde reizen met een gezicht verkennen we telkens weer nieuwe landen en regio’s, en ontwikkelen telkens nieuwe unieke reizen in bestaande bestemmingen.

BUDI Tours Indonesie

www.buditours.org

Byblos Online Ulysses

www.byblosreizen.nl

Ulysses on line specializes particularly in China, Tibet, Mongolia and Mali , we propose using building blocks wonderful travel together for you. In Tibet, we have long and have numerous small and large special trips in store for you. You can make with us. Traveling tailor if you wish. The flights we book separately. In China and Mali, we arrive at places that still retain it. Authentic character you browse through the pages of our website and there is an unknown world to you!

Classic Travel Agency

www.classictravel.agency

Expert in culturele reizen naar Iran
Ontdek de oude beschaving van Perzië
Wij organiseren unieke individuele reizen, reizen op maat en groepsreizen
De reisgezelschappen houden wij klein, min 10/ max 15 personen
Onze kleinschalige organisatie vind dat aandacht voor de reiziger voorop staat
Wij nemen u mee naar de locale bevolking om de hartelijkheid en gastvrijheid van dichtbij te proeven

Culture road

www.cultureroad.nl

Dimsum Reizen

www.dim-sum.nl

Dimsum Reizen organiseert bijzondere groepsreizen en pioniersreizen naar alle uithoeken van Azië. Ook stellen we graag uw individuele reis op maat samen, of u nu alleen, met partner, familie, gezelschap of bedrijf reist. Natuurlijk kennen we de klassieke routes, maar we gaan graag ook op verkenning in de minder bekende gebieden.

We reizen langs unieke routes, bezoeken waar het even kan een festival, zijn nieuwsgierig naar het leven van de verschillende bevolkingsgroepen, slapen een keertje bij de mensen thuis. We houden van sfeervolle kleinschalige accommodatie waar u de sfeer proeft van de omgeving. We bieden bijzondere individuele excursies aan die uw reis net even wat meer verdiepen en maken zo contact met de lokale bevolking. We gaan voor het echte avontuur in onze voortdurende zoektocht naar nieuwe onbekende gebieden. Onze reisbestemmingen kennen we goed uit eigen ervaring en dat willen we graag persoonlijk met u delen!

Ganesh Trekking pvt.ltd.

www.treknepal.be

go Indonesia

www.goindonesia.nl

go Indonesia
Terug naar jouw roots


go Indonesia is een nieuwe en vernieuwende Indonesie specialist met unieke reiservaringen te Indonesie waar kwaliteit boven kwantiteit gaat. go Indonesia promoot zijn reizen middels www.go-indonesia.nl en de nieuwe website www.go-indonesia.asia. Wij hebben inmiddels naar volle tevredenheid op maat reizen samengesteld en verkocht.

Tijdens de Vakantiebeurzen te A’dam en Breda lanceren wij onze nieuwe website www.go-indonesia.asia (meertalig) met presentaties zoals:

- Java koffie, Noorderwal Jazz te Semarang, verjaardag van Bogor en Multatuli returns.

Kom naar onze stand en proef de echte Javaanse koffie (Malabar koffie plantage ten zuiden van Bandung)!

iki Travels

www.ikitravels.nl/stenen.html

Met iki Travels ziet u meer!
iki Travels organiseert reizen op maat naar het fascinerende Japan met zijn oude culturen, dynamische steden, kleurrijke festivals, machtige vulkanen, woeste natuur en schitterende stranden. Het land met zijn charmante bevolking heeft voor iedereen wel wat te bieden, zeker ook op culinair gebied.
Wij maken voor u naar aanleiding van uw wensen een prachtige reis naar het 'Land van de Rijzende Zon'. Als u kiest voor een reis van iki Travels maakt u bovendien een keus voor kwaliteit en service. De service stopt pas als u enthousiast thuiskomt van een boeiende reis, geregeld door iki Travels.
Kijk voor de mogelijkheden naar reizen in Japan op onze site.

India Tourism Amsterdam

www.incredibleindia.org


India Tourism, Amsterdam, is a marketing office (Ministry of Tourism, Government of India) and is engaged in
promoting India as a tourist destination in the Benelux and Scandinavian countries. In order to promote diverse
tourism products of India, India Tourism, Amsterdam, undertake various promotional activities such as
participation in various travel trade fairs in the region, coordinate with travel trade, organize and extend
various promotional activities and support to travel trade such as brochure support, joint advertising, joint
promotion, fam trips for travel trade and media and activities to promote India as a tourist destination in
the Benelux and Scandinavian countries.

Indonesia Travel

www.indonesiatravel.nl

Indonesia Travel verzorgt sinds 2001 reizen op maat voor kleine tot middelgrote groepen. In nauw overleg worden de reizen aan de behoefte van de groep aangepast. Voor mensen, die van cultuur houden, gaan we naar de mooie steden van Java en Bali. Op de andere eilanden gaan we bevolkingsgroepen opzoeken, zoals de Batak-bevolking op Noord-Sumatra of de bewoners van Torajaland, Zuid-Sulawesi. Die begraven hun doden in de rotsen. Ook gaan we het dagelijkse leven in de dorpjes opzoeken. We hebben regelmatig gezinnen met kinderen en voor hen wordt het eerder een actieve vakantie, met raften, paragliden, trekkings, mountainbiken, een treinreis, bezoeken aan reservaten, etc.

De natuurliefhebbers komen aan hun trekken in de uitgestrekte reservaten, waar de orang-oetans leven, op de raadselachtige Komodo-eilanden en tijdens duikvakanties op Bali of Noord-Sulawesi.
Uiteraard is het na een actieve vakantie altijd goed om even uit te blazen met enkele dagen op Bali of Lombok. Ook op deze eilanden kunt u ontspanning prima combineren met culturele activiteiten.
Er is een uitgebreid programma van verzorgde fietsvakanties. Er zijn fietstochten op Java, Bali, Sumatra, Sulawesi, Lombok, Sumbawa en Flores. Het betreft recreatieve fietsvakanties voor groepen tot 12 personen en individueel gerichte fietsvakanties, steeds met bagagevervoer en begeleiding door ervaren gidsen. U kunt een van onze 30 huurfietsen gebruiken of uw eigen fiets meenemen.
De aanpak van Indonesia Travel is ideaal voor kleine groepen, die de vrijheid willen houden het programma vooraf of zelfs tijdens de reis naar eigen wens aan te passen. De groepen ontvangen vooraf uitgebreide informatie over de bestemmingen, cultuur, eetgewoonten e.d.

Indonesia Travel is aangesloten bij ANVR, Stichting SGR en het Calamiteitenfonds.

Indotracks

www.indotracks.nl

Indotracks is gespecialiseerd in avontuurlijke reizen op maat naar Indonesië. Al jaren brengen wij veel tijd door in Indonesië, waardoor we de beste plekjes kennen en de juiste reis kunnen samenstellen voor onze gasten. Fietsen, snorkelen, trektochten, treinreizen, natuurparken, boottochten, een auto met chauffeur, een cursus volgen, reizen met kinderen: wij kunnen het allemaal voor u organiseren.

Janne Travel

www.jannetravel.nl

Janne Travel is dé specialist in unieke en duurzame reizen naar het authentieke Myanmar!
U verblijft in familiehotels, bezoekt plaatselijke activiteiten, komt in contact met de lokale bevolking en hoort bijzondere verhalen over cultuur, geschiedenis en samenleving.

Bij deelname aan de 21-daagse groepsreis, vertrek 3 maart en 2 december 2017, zal er onder alle 12 deelnemers een ballonvaart t.w.v. US$ 350,- boven Bagan worden verloot. Bagan is een gebied van ruim 40 km2, waar zich ruim 3000 tempels en pagodes bevinden en staat op de lijst van nominaties tot toevoeging aan de Werelderfgoedlijst. Er zijn nog plaatsen vrij tijdens deze zeer indrukwekkende rondreizen! Meld je nu aan!
Naast onze groepsreizen bieden wij ook individuele reizen aan.
Wilt u een individuele reis regelen? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak. Janne Travel komt bij u thuis om mét u een reis op maat samen te stellen, die volledig aansluit bij úw wensen.


Onder het genot van een kopje Birmese thee vertellen wij u graag meer.

De reizen van Janne Travel zullen een onuitwisbare indruk op u achterlaten!

JTB Japanspecialist

www.japanspecialist.co.nl

Kazachstan Reizen

www.kazachstanreizen.nl


Kazachstan Specialist – anno 2016 bieden wij tevens individuele- en groepsreizen aan in de overige Centraal-Aziatische landen, en in Wit-Rusland. Met tien jaar ervaring zijn wij de onbetwiste nummer 1 op Kazachstan en kunnen u programma’s aanbieden in alle hoeken van het land. Kazachstan staat voor diversiteit, van hooggebergte tot steppe, van nomadische cultuur tot de moderne hoofdstad Astana. Plus extreme reizen zoals naar raketlanceringen vanuit Baikanoer en naar voormalige nucleaire testgebieden, wij bieden het allemaal aan.
Ook voor Oezbekistan en Wit-Rusland bent u bij ons aan het goede adres.

Kyrgyz Muras

www.kyrgyzmuras.com

Reizen in en door Kirgizië/Kyrgyzstan samen met de reisorganisatie Kurgyz Muras.

Kyrgyz Muras betekend Kyrgees erfgoed. Op erfgoed moet je niet alleen zuinig zijn, je moet het ook delen. Daarom wil Kyrgyz Muras u graag kennis laten maken met het Kyrgees erfgoed. Reizen met Kyrgyz Muras doet u individueel, of met kleine groepen van 2 tot maximaal 6 personen.

U voelt zich zoals de eerste “vreemdelingen” die het gebied, reizend langs de Zijderoute, bezochten. Met Kyrgyz Muras kunt u langs de geschiedenis van Kyrgyzstan reizen. Van de Sjamanen via de slagvelden van Dzjengis Khan, het Manas Epos naar de herders met hun schapen in de bergen. Uw reis wordt voorbereid op basis van uw wensen. Kyrgys Muras laat u kennismaken met de locale bevolking en samen met hen de unieke, mooiste plekken van het land ontdekken. Wandelend, mountain-bikend, te paard en per auto. U kunt overnachten een jurt op de djailoo, baden in warme bronnen, basaars bezoeken, dobberen in een zoutmeer of een van de (muziek) festivals bezoeken. Doordat wij met kleine groepen reizen zijn wij in staat maximaal in te spelen op uw wensen.

Ons motto is: Beter éénmaal zien dan duizend maal horen. Kom daarom met Kyrgyz Muras Kyrgyzstan zien en beleven!

Mevo Reizen

www.mevoreizen.nl/Transsiberie-Express

Al achtien jaar organiseren wij reizen met de Transmongolië Express, Peking Express, de Zijde Route en de Transsiberië Express. Prachtige Transsiberische spoorlijn van o.a. St. Petersburg en Moskou naar Beijing of Vladivostok. Ontdek Rusland, Mongolië en China met de Trans Siberië Express. Prachtige reizen per Transmongolië Express of door Centraal Azië via de Zijde Route. Verzorg uw rechtstreekse KLM vluchten, kies voor een Nomaden overnachting in een Ger. Maak een Jeeptour door Mongolië. Stap in een Russische sauna (Banya) diep in Siberië. Kortom, wij zijn Transsiberië liefhebbers.

Naar Iran

www.naariran.nl

NaarIran; Cultuur, Natuur en Mensen

NaarIran is een Nederlandse reisorganisatie met een focus en specialisatie in Iran. Wij organiseren door middel van het brede netwerk die wij in Iran hebben regelmatig kleinschalige reizen door heel het land. De reizen zijn op basis van 6-8 personen, eventueel op maat.

Centraal is er altijd een Nederlands-Perzisch sprekende reisleider mee die tijdens elke reis de reizigers met raad en daad bijstaat.

Ons motto is: ‘Cultuur, Natuur en Mensen’. Deze drie elementen zijn dan ook de hoofdlijnen van de reizen die we aanbieden. We proberen onze reizigers een zo compleet mogelijk beeld van Iran te geven.

Nepal Tours

www.nepaltours.nl

Nepaltours.nl is een nieuwe touroperator voor kleine groepen en individuele reizigers die Nepal of een van de omliggende landen willen bezoeken. Naast trekking- en wandelreizen zijn wij als één van de weinige reisorganisaties gespecialiseerd in kunst- en cultuurreizen. Nepal heeft behalve een overweldigende natuur nog zoveel meer te bieden. Kleurrijke festivals van de verschillende culturen; prachtige kunst en architectuur. Wandelen door traditionele dorpjes. Ook oudere of minder sportieve reizigers, kunnen genieten van dit prachtige land. ‘Nepaltours.nl’ werkt samen met ‘Travelmakers Nepal’ en maakt gebruik van vakkundige gidsen, degelijke transportmiddelen en goede sfeervolle hotels.
Onze agent ‘Travelmakers Nepal’ is tevens de specialist op het gebied van mountainbike reizen in Nepal.

Persian City Tours

www.persiancitytours.com

Persian City Tours is een kleinschalige touroperator voor kleine groepen van 2 tot 15 personen. Met onze afwisselende programma´s laten we jullie kennis maken met gastvrije bevolking, prachtige natuur en eeuwenoude cultuur.

Puur Azië

www.puurazie.nl

Puur Azië is een kleinschalige en professionele reisorganisatie. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Met passie organiseren wij uw individuele rondreis naar Indonesië, Maleisië of Sri Lanka.

Wij zijn, speciaal voor u, altijd op zoek naar de meest bijzondere bezienswaardigheden, sfeervolle en authentieke accommodaties en prachtige reisroutes buiten de gebaande paden. Daarnaast kennen we de bestemmingen uit eigen ervaring, waardoor wij u van het beste advies kunnen voorzien.

Op onze website www.puurazie.nl treft u diverse prachtige voorbeeldreizen aan, neemt u hier gerust alvast een kijkje of neem contact met ons op. We maken van uw vakantie een ware belevenis!

Reis met mij pvt. ltd.

www.reismetmij.be

Reis met mij is een reisbureau in Kathmandu, Nepal. Maxim en Laxmi, een Belgisch-Nepalees getrouwd koppel, zorgen ervoor dat u een unieke vakantie beleeft in dit mooie land vol diversiteiten: individueel, groepsreis of privé. Reis met mij wil u Azië van binnenuit leren ervaren, waardoor u niet het gevoel heeft een toerist te zijn: rondreizen, avontuurlijke trektochten, motorreizen, ... Gezien op het Belgische reisprogramma 'Vlaanderen Vakantieland'!

Singha Reizen

www.singhareizen.nl

Sri Lanka, het voormalige Ceylon, is een prachtig vakantieland. Singha Reizen is uw echte Sri Lanka specialist en biedt alleen reizen naar Sri Lanka aan, al dan niet in combinatie met Dubai of de Malediven. U reist individueel met eigen chauffeur/gids door het land. U maakt kennis met de uitbundig groene natuur, de eeuwenoude cultuur, hedendaags boeddhisme, theeplantages en de vriendelijke bewoners van dit mooie eiland. Naast een ruim aanbod van ‘standaard’ rondreizen bieden wij bouwstenen aan om uw reis zelf samen te stellen. Vrijwel alle door ons georganiseerde reizen hebben maatwerk elementen of zijn helemaal op maat van onze gasten gemaakt. Van budgetreis tot zeer luxe met verblijf in villa's. Ons Sri Lanka specialisme is uw garantie voor een geslaagde vakantie! Een bezoek aan onze stand zal u zeker enthousiast maken!

Sri Lanka op reis

www.srilankaopreis.nl

Thee, olifanten en duizend kleuren groen, dat is Sri Lanka. Sri Lanka op reis verzorgt rondreizen voor iedereen die individueel of in een groep, onbezorgd wil genieten van al het moois in Sri Lanka. We hebben een aantal hele leuke rondreizen samengesteld, we maken graag een reis op maat voor je. Altijd met persoonlijke aandacht en contact.

Cultuur, natuur, strand en wilde dieren, er is heel veel te zien in Sri Lanka. Carolien is je persoonlijke reisplanner, samen met het team in Sri Lanka staan we voor je klaar. We spreken uit eigen ervaring en we zijn altijd op zoek naar iets bijzonders. Tot ziens in Amsterdam en neem alvast een kijkje op onze web site www.srilankaopreis.nl.

Tabula Rasa Travel

www.tabularasatravel.nl

Tabula Rasa Travel is de specialist voor individuele reizen naar MYANMAR en INDONESIE. Myanmar is sinds kort zeer toegankelijk, maar nog steeds de meest authentieke bestemming in Zuid-Oost Azië. Wij raden iedereen aan snel gebruik te maken van dit unieke moment en snel kennis te maken met de schitterende tempelcomplexen, de nog zeer traditionele cultuur en de uitermate vriendelijke bevolking.

Uw reis maken wij geheel op maat: comfortabel in 4 of 5 sterren hotels of sportief en avontuurlijk in eenvoudige accommodatie met fietstochten, wandelingen of meerdaagse trektochten. Kiest u voor een combinatie daarvan, dan kan dat ook.

Onze stand op de beurs in Amsterdam en Antwerpen zal geheel in het teken staan van Myanmar.

Binnen Indonesië verzorgen wij op de zelfde wijze en geheel op maat uw reis naar Sumatra, Java, Sulawesi, Bali, Lombok, Sumbawa, Sumba, Flores, Timor, Kalimantan en Papua.

Onze specialisten kennen alle bestemmingen uit eigen ervaring en kunnen u daardoor het beste reisadvies geven.

Tiara tours

www.tiaratours.nl

Niet-alledaags reizen! Dat is waar Tiara Tours voor staat. Als dé specialist in de Trans Siberië Express biedt Tiara Tours u al 18 jaar elke gewenste reis op maat. Of u nu individueel reist met een laag budget, of juist comfortabel wilt reizen en alles geregeld wilt zien, Tiara Tours organiseert uw droomreis! Al onze reisspecialisten hebben de treinreis zelf ervaren. Rusland, Mongolië en China kennen wij als geen ander, deskundiger advies krijgt u nergens!

Naast de Trans Siberië Express vindt u bij Tiara Tours bijzondere treinreizen, comfortabele cruises, verrassende stedenreizen, unieke fly-drives en niet-alledaagse, individuele rondreizen op maat in Oost-Europa en Azië. Bekijk ons gehele aanbod op www.tiaratours.nl.

Timeless Turkije Tours

www.timelessturkije.nl

Timeless Turkije Tours is een nieuwe reisorganisatie!
Wij verzorgen kleinschalige en exclusieve reizen in Turkije. Bij onze reizen staan de archeologie, geschiedenis, cultuur en natuur van Turkije centraal. U krijgt bij ons het echte Turkije te zien, ver weg van het massa toerisme.
U kunt bij ons kiezen naar welke tijd u wilt reizen; de vroege prehistorie waar onze manier van leven begon, de tijd van de Hittieten of de Klassieke Tijd.
Timeless Turkije, een tijdloze ervaring waarbij heden en verleden in elkaar overlopen.

Top of the World | Nepal Tibet Bhutan

www.topoftheworld.nl

Top of the World | Nepal, Tibet & Bhutan
7 reizen naar ‘Het dak van de wereld’

Ontdek adembenemende flora & fauna. In de Himalaya word je boven je gewone leven uitgetild en doe je nieuwe inspiratie op. Genieten van heerlijk weer? Wij zorgen er voor dat alles perfect is geregeld! Holi Maya Nepali & Thomas Tierolff

TIP: Download onze folder en de GRATIS waardecheque

Holi & Thomas bieden je de unieke mogelijkheid om ‘het dak van de wereld’ zelf te ervaren. Kleine groepen en persoonlijke aandacht zijn geen uitzondering maar regel. Er zijn reizen voor alle leeftijden. Holi komt uit Nepal en heeft de reizen persoonlijk voor je samengesteld. We zijn aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR, no. 13021) en STO-reisgarantie.

travel Nepal

www.travelnepal.nl

Travel Nepal is een kleinschalige reisspecialist en biedt individuele rondreizen, groepsreizen en reizen op maat aan naar Nepal. Wij hebben inspirerende rondreizen en losse reisblokken voor je samengesteld die je naar wens kunt combineren of we zetten je wensen om naar een reisplan op maat.
travel Nepal zoekt met haar lokale partners buiten de gebaande paden het echte en pure Nepal op. Dit betekent niet dat wij de toeristische highlights van Nepal links laten liggen. Ook hier zoeken we de authentieke ervaring op, bijvoorbeeld door te kiezen voor kleinschalige accommodaties.
Beleef puur Nepal met travel Nepal!

Van Helden Travel

www.vanheldentravel.nl

Van Helden Travel
Klasse, elegantie en discretie zorgen ervoor dat u dichtbij of ver weg van een ongestoorde tijd kunt genieten, met uw partner, gezin, in kleine of grote gezelschappen.
Wij zijn het geheime wapen van het Gooi. Onze stijl, oprechte interesse in mensen, toegewijde service en continue bereikbaarheid maken Van Helden Travel tot wat het is: de absolute specialist in topclass travel met sterrenreizen voor aardse prijzen.
Wij hebben overal ter wereld lokale agenten en contacten, die onze oren en ogen ter plaatse vormen. Ons team is in staat om zelfs het onmogelijke voor u te regelen. Perfectie is onze tweede natuur.
Ons team staat dag en nacht voor u klaar.

Anne-Marie van Helden
Anne-Marie van Helden is de succesvolle spirit achter Van Helden Travel. Zij kan bogen op meer dan 35 jaar ervaring in topclass reizen op maat. Haar oog voor detail en hoge kwaliteitseisen laten niets aan het toeval over. Waar nodig reist zij zelf naar de locatie voor een laatste check, waar ook ter wereld. Hilversum is de basis voor Anne-Maries core business: reizen, incentives en events - chique, luxueus en uitermate stijlvol.

Van Verre

www.vanverre.nl

Het is úw reis bij Van Verre!

Van Verre biedt privéreizen op maat aan naar Indonesië, Maleisië, Thailand, Sri Lanka, Malediven, Vietnam, Cambodja, Laos en Myanmar. U bepaalt zelf, in overleg met onze landendeskundigen, waar u naartoe wilt, hoe lang u ergens wilt blijven en in welke hotels u logeert. De landendeskundigen van Van Verre gaan regelmatig op reis, we zijn overal zelf geweest. We geven u bij voorkeur persoonlijk advies (telefonisch of bij ons op kantoor) en stellen in overleg met u uw reis samen. Kijk op www.vanverre.nl voor voorbeeldreizen voor reisinspiratie.

VNC Asia Travel

www.vnc.nl

Karakter, kennis & kwaliteit
Wat VNC Asia Travel écht onderscheidend maakt in de reiswereld is de passie die ons team heeft voor Azië. Alle medewerkers hebben een speciale band met Azië; of wel door een studie in o.a. sinologie, Aziatische geschiedenis en antropologie, of doordat we in Azië hebben gewoond, gewerkt, gestudeerd of veelvuldig reizen hebben begeleid. Vanuit onze eigen ervaring kunnen we als geen ander onze klanten voorzien van informatie. Het specialisme van VNC Asia Travel reikt bijzonder ver!
VNC Asia Travel biedt prachtige reizen waarin de cultuur en natuur goed tot hun recht komen. We vinden het belangrijk dat onze klanten een echte belevenis ondergaan en geïnspireerd terug komen van alles wat men gezien heeft.
Verblijf in bijzondere sfeer accommodatie of in een tempel, verlaat de gebaande paden, bezoek eens een sociaal project of eet een keer bij mensen thuis.

Overschakelen naar Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen Breda, 20 & 21 januari 2018