Hartelijk welkom op de beurs voor bijzondere reizen! Tickets online.

Beurswegwijzer

Alle Landen

Barrio Life

www.barrio-life.nl

Je krijgt je eigen kameel in de Sahara, er wacht een verhalenverteller in Marrakech, op schoot bij een pottenbakker in Évora, sinaasappels plukken op de ladder met een Sevillaanse boer, de Camino del Rey lopen met een geitenhoeder in Ronda, een vis Cataplana stomen in down-town Faro, domino competitie in de Spaanse jordaan (Triana), een nomaden inburgeringscursus en ezels redden in de Sierra Nevada. Deze en nog 100+ andere inspirerende activiteiten zijn te vinden in onze reizen door Marokko (Sahara, Atlas, Koningssteden), Andalusië en Portugal. Bezoek ons als je van creatieve reizen houdt en dan nemen we je de echte “Barrio” in! Ontmoet ons op stand nummer 72 of bezoek één van onze presentaties!

Better Places

www.betterplaces.nl

Better Places brengt de avontuurlijke reiziger rechtstreeks in contact met een reisspecialist in Azië, Afrika of Latijns-Amerika. Samen met deze lokale reisprofessional stel je jouw individuele rondreis samen, 100% op maat. Zo wordt jouw reis super origineel!  Onze lokale specialisten kunnen je perfect adviseren over bijzondere plekjes en mooie lodges. Zij laten je graag kennis maken met de lokale bevolking. Onze lokale reisspecialisten hebben ook veel ervaring in het samenstellen van familiereizen.

Blini Reizen

www.blinireizen.nl

Blini Reizen verzorgt reizen naar de landen van de voormalige Sovjet-Unie én India, Sri Lanka & Iran. Individueel en op maat. Geheel verzorgd of met veel vrijheid. Naar bekende en onbekende hoogtepunten. Blini Reizen bezit de kennis, de ervaring, het enthousiasme en de lokale contacten om jouw ideale reis te organiseren. De blini staat symbool voor onze werkwijze: je kunt je favoriete reis naar eigen smaak samenstellen uit onze ‘ingrediënten’. Eenvoudig of luxe; natuur of steden; per vliegtuig of per trein: het is allemaal mogelijk…

Columbus Travel

www.columbusmagazine.nl

Columbus is hèt glossy reismagazine over bestemmingen waar het massatoerisme nog niet is doorgedrongen. Columbus laat je 6 x per jaar wegdromen naar de mooiste plekken ter wereld, maar geeft ook veel praktische informatie en uitgebreide plattegronden. Je wilt niet alleen over de mooiste plekken ter wereld dromen, je wilt ook zelf op reis! Daarom combineert Columbus schitterende fotografie en goed geschreven reportages met praktische informatie. Columbus is minimaal 164 pagina's dik en besteedt elke editie zowel aandacht aan citytrips als aan verre en Europese bestemmingen.

Djoser

www.djoser.nl

Djoser is dé specialist voor (verre) groepsrondreizen, wandel- en fietsreizen en groepsreizen voor gezinnen, wereldwijd. Bezoek onze stand. Djoserreizen zijn reizen voor mensen die veel individuele vrijheid willen combineren met het gemak van een groepsreis. Djoserreizigers houden van een actieve manier van reizen en zien graag wat meer van de cultuur en natuur dan alleen de gebaande paden. Over vervoer en verblijf hoef je je geen zorgen te maken, dat is allemaal prima geregeld. Onze deskundige en enthousiaste reisbegeleiding staat voor je klaar én je hebt de vrijheid om er zelf op uit te trekken. Zo heb je alle gelegenheid om kennis te maken met andere landschappen, culturen en mensen; de beste manier om een land écht te ontdekken.

Dutch Tall Ships

www.dutchtallships.com

Na de succesvolle reis rond de wereld die zij maakten in 2012 – 2014 besloten de bark ‘Europa’, de ‘Tecla’ en de ‘Oosterschelde’ de samenwerking voort te zetten en gezamenlijk te proberen meer mensen, overal ter wereld, kennis te laten maken met de mogelijkheden van deze historische schepen. Zet de zeilen, navigeer, stuur en ervaar het leven op zee tijdens avontuurlijke en actieve zeilreizen naar bestemmingen als Antarctica, IJsland en Kaapverdië. Onder begeleiding van de professionele crew leert u alles over het zeilen met een Dutch Tall Ship.

Eigen-Wijze Reizen

www.eigenwijzereizen.nl

Eigen-Wijze Reizen is al meer dan 30 jaar specialist op het gebied van fiets- en wandelvakanties. Naast reizen in Europa bieden we ook fietsvakanties in Azië, USA en op de Antillen aan.
Wilt u een onvergetelijke fietsvakantie door Azië met het gemak van een backupcar of kiest u voor een heerlijke fietstocht in de zon op Curaçao en Bonaire? Ook een fietstocht langs alle hoogtepunten in New York en Washington hebben wij in ons programma. Onze routes zijn door ons zelf samengesteld en als GPS track verkrijgbaar.

Gewoonweg Reizen (De Reisconsulent)

www.dereisconsulent.nl

Bent u op zoek naar een autorondreis door Zuid-Afrika, een safari door Botswana, een groepsreis met Nederlandse reisleiding in Ethiopië, een groepsreis speciaal voor singles door Sri Lanka, een avontuurlijke vakantie op Borneo, een wandelvakantie op de Faeröer Eilanden of een hondenwandelvakantie in Duitsland? Voor dit en nog veel meer bent u bij Gewoonweg Reizen op het juiste adres!! Gewoonweg Reizen is namelijk hét adres voor al uw maatwerk reizen en groepsreizen in een internationale groep of met Nederlandse reisleiding, maar ook voor vakanties met de hond(en), groepsreizen voor singles, wandelvakanties, fietsvakanties en paardrijvakanties kunt u bij Gewoonweg Reizen terecht.

Hemingstone Travel

www.hemingstonetravel.com/p/reizen

Hemingstone Travel verzorgt bijzondere maatreizen, naar vrijwel alle bestemmingen ter wereld. Elke reis wordt geheel in detail in overleg met de reiziger samengesteld en bestaat vaak uit diverse elementen (hotels, transfers, excursies, rondleidingen, bijzondere ontmoetingen, vluchten) die apart met diverse partners moeten worden afgestemd. Hemingstone Travel zorgt dat al deze verschillende elementen voor de reiziger worden verpakt tot één reis, met één aanspreekpunt. Hemingstone Travel heeft een zeer grote reiservaring en zet deze graag om in weloverwogen reisadviezen, met als uitgangspunt dat alles mogelijk is totdat het tegendeel wordt bewezen.

HT Wandelreizen

www.htwandelreizen.nl

Al meer dan 25 jaar organiseert HT wandelreizen, trektochten en expedities over de gehele wereld. HT biedt wandelreizen aan in totaal 43 landen waar je met ons op pad kunt over vaak unieke in eigen beheer ontwikkelde routes. Reizen waarbij je al lopend kennis maakt met de lokale bevolking en de overweldigende landschappen waarin zij leven.

Naast oa het Andesgebergte, de bergen van Oost Afrika, het Midden en Verre Oosten is HT met alleen al 57 verschillende reizen naar de Himalaya landen Nepal, India, Pakistan, Sikkim, Bhutan en Birma de absolute Himalaya kenner. Welkom bij de echte wandelreizenspecialist van Nederland.

HuizenRuil

www.huizenruil.com/nl

'Jij verblijft in mijn huis en ik in dat van jou.' Dat is in één zin het concept van een huizenruil-vakantie. Dat betekent dus: geen accommodatiekosten en het comfort en de warmte van een echt huis. Plus: je leeft als een lokale inwoner. Op www.huizenruil.com kun je ruim 40.000 huizen vinden, in meer dan 140 landen, waarmee je kunt ruilen. Door lid te worden van HuizenRuil.com, kun je in contact komen met al deze mensen, en vervolgens de vakantie van je leven regelen. HuizenRuil.com is onderdeel van het wereldwijdeHomeExchange.com.

Incento Treinreizen

www.incento.nl

INCENTO is dé specialist voor bijzondere en beroemde treinreizen tot in alle uithoeken van de wereld. Wij bieden Individuele reizen maar ook groepsreizen onder de noemer ‘’Great Rail Journeys’’. Reis met beroemde treinen zoals de Venice Simplon-Orient-Express, Belmond Royal Scotsman, de Golden Eagle Trans-Siberian Express (Zijderoute) en de Rocky Mountaineer. In Europa bieden wij o.a. treinreizen in Zwitserland, Scandinavië, Groot Brittannië en Spanje. Ook treinvakanties in Amerika, Canada, Zuid-Afrika, India, China, Zuidoost-Azië, Australië en Nieuw-Zeeland behoren tot de mogelijkheden.

NRV

www.nrv.nl

NRV is een Verre Reizen specialist naar bestemmingen in Azië, Afrika, Midden-Oosten, Zuid- & Midden-Amerika én Amerika. Tijdens een reis met NRV laten we u naast de hoogtepunten ook kennismaken met de lokale gebruiken, bijzondere minder toeristische plekjes en ‘echte leven’. Wij bieden zowel georganiseerde groeps- en privéreizen als Maatwerkreizen. Vanuit een ‘pallet’ van hotels, bouwstenen en vervoersmogelijkheden (die allemaal door ons met zorg zijn uitgezocht) creëert u op internet zelf uw reis. Dit samen met onze kennis van de bestemming, staat garant voor een geweldige reis.

Nunatak

www.nunatak.nl


Nunatak organiseert reizen over de gehele wereld voor zowel individuele reizigers als groepen. Je hebt de keuze uit wandelreizen, rugzaktrekkings en expedities.

Op reis met Nunatak
- originele reisroutes naar niet alledaagse bestemmingen
- kleine groepen
- ruime expertise
- enthousiaste en deskundige reisbegeleiding

Kijk op www.nunatak.nl waar je alle reizen vindt. De groepsreizen geven je een beeld van de mogelijke reisroutes, je weet waar je aan toe bent. Wil je liever een eigen route als stel, individueel of met een eigen groep? Dat kan natuurlijk ook.
Onyx Travel

www.onyxtravel.nl

Op zoek naar een bijzondere rondreis? Dan bent u bij Onyx Travel aan het juiste adres, want bij ons staan persoonlijke aandacht, een uniek en uitgebalanceerd programma en een hoge kwaliteit voorop! En of u nu in groepsverband of liever individueel reist, met ons wereldwijde aanbod geniet u van de beste prijs/kwaliteitsverhouding waarbij vaak zelfs alles al inclusief is! Leeftijdsgrenzen zijn er niet en onze reizen zijn voor iedereen met een normale conditie en gezondheid mogelijk. Ervaar nu zelf wat compleet onbezorgd genieten van uw vakantie betekent. Welkom in de wereld van Onyx Travel!

OutSight Travel

www.outsight.nl

OutSight Travel organiseert individuele reizen naar verre bestemmingen voor reizigers die veel vrijheid willen. Bepaal je graag zelf waar je heen gaat, wanneer je vertrekt, met wie je reist en hoe lang je wegblijft?
Door OutSight je vervoer, accommodatie en eventuele tours, trekkings, transfers, safari's en excursies vooraf te laten regelen, houd je ter plekke meer tijd over om van het land te genieten! Kies op OutSight.nl je bestemming en ontdek de wereld met onze individuele reisblokken. We doen zelf ook niets liever! OutSight Travel werkt met losse reisblokken die je kunt stapelen, schuiven en combineren tot je een eigen reis hebt samengesteld. Of maak het jezelf makkelijk en kies voor een van de door ons samengestelde rondreizen: de reisvoorstellen. Omdat je individueel reist, is dagelijks vertrek mogelijk. Geen grote groepen, geen vaste vertrekdata. En: je hoeft niet bij ons langs te komen, je kunt je reis thuis boeken achter je eigen computer. Vanuit je eigen luie stoel!

Pacific Island Travel

www.pacificislandtravel.nl

Pacific Island Travel is al meer dan 24 jaar dé specialist in op maat gemaakte reizen naar Australië, Nieuw-Zeeland, Hawaii en de eilanden van de Stille Zuidzee. Met passie stellen onze experts uw droomreis samen op basis van jarenlange reiservaring en kennis over deze bestemmingen. Exclusiviteit, duurzaamheid en cultuur staan daarbij voorop. Het is dan ook niet voor niets dat Pacific Island Travel in 2016 is uitgeroepen tot de nummer 1 in de Specialistische-reisorganisatiebranche!

Riksja Travel

www.riksjatravel.nl

Reizen op de Riksja-manier
Hallo, wij zijn geen reisbureau. Althans, we zijn veel meer dan dat. We zijn vooral een club enthousiaste reizigers, die net even anders dan anders werken en je meenemen op een reis naar het hart van je bestemming. Met bouwstenen kun je je eigen individuele reis samenstellen of kies voor een kant-en-klare rondreis door een van onze 40 bestemmingen.

Wil je meer over ons of onze bestemmingen weten? Bezoek ons op de Beurs voor Bijzondere Reizen in Pavillion G! Onze gepassioneerde reisspecialisten vertellen je graag meer over hun ‘eigen’ bestemming, dus vraag de China-gek of Peru-fan gerust het hemd van het lijf.

Rosetta Reizen

www.rosettareizen.nl

Rosetta reizen is al vele jaar een naam die gekoppeld is aan reizen naar bijzondere gebieden en minder bekende landen in het Midden-Oosten, de Kaukasus, De Balkan, Oost en Noord Afrika en Centraal Azië. Groepsreizen, waarbij in kleine groepen gereisd wordt, maar ook individueel maatwerk, zijn keywords van deze organisatie die elke reis beschouwt als een 'wereldreis'. Affiniteit met, en passie voor de landen waar gereisd wordt zijn drijfveren om deze rondreizen te organiseren. Rosetta durft overtuigd zich 'kenner van de regio' te noemen en werd om die reden ook door reissite reisgraag.nl uitgeroepen tot beste reisorganisatie in de categorie rondreizen. Mondjesmaat worden reizen aan het aanbod toegevoegd, telkens passend in de lijn van de organisatie. RosettaReizen; veel geïmiteerd, nooit geëvenaard.

Saffraan Reizen

www.saffraanreizen.nl

Saffraan Reizen organiseert die reis waar jij al jarenlang van droomt. We nemen je mee op reis en laten je zoveel mogelijk zien van de bestemming waarvoor jij hebt gekozen en waar wij thuis zijn. We nemen voldoende tijd om de hoogtepunten te bekijken. Ook is er genoeg ruimte voor jouw eigen specifieke interesses, om zelf op pad te gaan en in contact te komen met de lokale bevolking. Er wordt gezorgd voor comfortabel vervoer en verblijf zodat je elke dag uitgerust op pad kunt.

Saffraan Reizen organiseert groepsrondreizen, individuele rondreizen en reizen op maat naar:
Iran, Oman, Armenië, Georgië, Jordanië, Oezbekistan, Turkmenistan, Marokko, Cyprus, Tunesië en Egypte.

Sovjet Reizen

www.sovjetreizen.nl/LanguageSelect.aspx

Sovjet Reizen organiseert exclusieve reizen naar de voormalige Sovjet-Unie. Zoekt u een cultuurreis of riviercruise, reis dan mee naar de hoogtepunten van Moskou en het elegante Sint-Petersburg of misschien van Kiev naar Istanboel? De legendarische Trans-Siberië Expres, die van het kleurrijke Rusland door Mongolië naar het machtige China reist, maken wij per privé trein. Daarnaast biedt Sovjet Reizen de legendarische Zijde route aan in onze privé trein, 'Registan-Express', die de landen Kazachstan, Oezbekistan en Turkmenistan aandoet. Bovendien hebben we ook een unieke Nederlandstalige reis aan naar Armenië en Georgië.

SRC Reizen

www.src-reizen.nl

SRC Specialist in Rondreizen en Cultuurvakanties
Liefde voor cultuur en reizen!

Met SRC proeft u de wereld! We organiseren al meer dan 30 jaar reizen met inhoud naar de mooiste bestemmingen over de hele wereld.
Tijdens onze rijke reizen gaat er een wereld voor u open.

Reis in verschillende smaken:
• cultuurvakanties • themareizen • individuele reizen • rondreizen • cruises • reizen op maat

Welke reis u ook kiest uit ons uitgebreide assortiment, u kunt er zeker van zijn dat uw vakantie met zorg en expertise voor u is samengesteld. Ontdek de wereld zoals ú wilt met SRC!

Tenzing Travel

www.tenzingtravel.nl

De specialisten van Tenzing Travel bieden u ultieme reiservaringen, zoals Tenzing Norgay dat deed voor Edmund Hillary, de man die als eerste de Mount Everest beklom. Tenzing was de sherpa die de reis voorbereidde, de route wees en de problemen onderweg hielp overwinnen. Wij willen graag uw Tenzing zijn; de gids die u voor gaat en voor u een onvergetelijke reis verzorgt.

Tenzing Travel staat voor:
Reizen op basis van uw wensen
Advies uit eigen ervaring
Hoogwaardige service & kwaliteit

Tico Reis Consult

www.tico.nl

Sinds 1993 is Tico Reis Consult dé specialist in maatwerkreizen. Tico verzorgt de reis geheel aangepast aan uw wensen. De reisspecialisten van Tico kennen alle gebieden uit eigen ervaring en weten de leukste plekjes te vinden. Wij verzorgen individuele en luxe reizen naar een groot aantal bestemmingen in Latijns–Amerika, Afrika, Azië, Oceanië en de Poolgebieden. Wanneer u een reis boekt via Tico bezoekt u de mooiste gebieden, de meest sfeervolle hotels en krijgt u de beste service. Bij Tico geloven wij in de kracht van een maatwerkreis!

Treinreiswinkel

www.treinreiswinkel.nl

De Treinreiswinkel is dé specialist voor treintickets, treinrondreizen en treinvakanties, wereldwijd. U kunt bij de Treinreiswinkel terecht voor losse treintickets of all inclusive reizen, eventueel voor u op maat gemaakt. Beroemde treinen als de Transsiberië Express, Oriënt Express, The Royal Scotsman en de Rocky Mountaineer (en vele anderen) kunnen allemaal via de Treinreiswinkel geboekt worden. Onze deskundigheid maakt uw reis al vanaf het oriënteren iets om naar uit te kijken! De Treinreiswinkel zoekt altijd de meest aantrekkelijke, voordelige en comfortabele reismogelijkheid. Als lid van ANVR, SGR en Calamiteitenfonds bieden wij optimale kwaliteit en zekerheid.

Waterproof

Your Planet

www.yourplanettravel.nlwww.jouwtranssiberiereis.nlwww.jouwchinareis.nl

Ben jij iemand voor wie de wereld niet groot genoeg kan zijn? Iemand die graag en veel nieuwe dingen wil zien en mensen uit andere culturen wil ontmoeten? Ben jij iemand die zijn schaarse vrije tijd liever besteedt aan volop genieten en ongeremd ontdekken dan aan praktische regeldingen?

Reizen met Your Planet betekent:
• Je eigen reis en reisgezelschap samenstellen en je daarbij uitgebreid laten adviseren door onze reisspecialisten. Alle praktische zaken aan ons overlaten.
• Op pad gaan met lokale gidsen, die natuurlijk Engels spreken. Lekker slapen in kleinschalige authentieke accommodatie, op plekken waar je eigenlijk niet meer weg wilt.
• Een land écht leren kennen, en wel op jouw manier.
• Gegarandeerd een 'wereldse' reiservaring!

Overschakelen naar Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen Breda, 20 & 21 januari 2018